2024 Yaz sezonunda çıkacak anime tanıtımı ve incelemesi bölüm 06

 


【OSHI NO KO】2nd Season : İlk sezonu devamı bakalım bizi ne gibi süprizler ve yeni katılacak karakterler bekliyor. Bakalım amaçlarına ne kadar daha ulaşacaklar ünlü olma ve intikam için ne kadar ileri gidecekler acaba merakla bekliyoruz.



Tokidoki Bosotto Russia-go de Dereru Tonari no Alya-san tanıtımı : Masachika Kuse, Alya’nın yanında oturuyor, Rus ve Japon melezi bir kız. O çok güzel, mağrur ve fevkalade bir öğrenci, bir yandan Masachika inek ve tembel olarak bilinirken. Alya’nın seve seve çevireceği Rusça yorumları için kolay bir hedef. Ancak o gerçekten ne demeye çalıştığını anlıyor!

Türleri : Komedi, Romantizm ve Okuldur.

Yorumum ise güzel eğlenceli bir o kadar komedi bir seri bizleri bekliyor. Bir yandan da mangası da hala devam ediyor, güzel de ilerliyor. Oğlan çocukluğunda dedesi ile birlikte rus film ve dizileri izlediği için Rusça'yı iyi anlıyor, ama kız bunu bilmiyor. Orası gerçekten iyi ama kızın buna takılması bundan hoşlanmasıda olabilir.Anime de acaba nasıl işleyecekler.Merakla bekliyoruz. Kızın okulda rusça dediklerini oğlan anlar ama bozuntuya vermez.Koca okulda anlayan tek odur.



Kami no Tou 2nd Season : Bakalım serinin ikinci sezonunda bizi neler bekliyor. Ne gibi maceralar ve kulenin kaçıncı katına kadar tırmanacak ana karakterimiz olan Bam hala mangası bitmedi bitse keşke.






Gimai Seikatsu tanıtımı:  

Aynı çatı altında yaşayan sınıf arkadaşlarından erkek ve kız kardeşlere. Babasının yeniden evlenmesinden sonra, Asamura Yuuta yeni bir üvey kız kardeş edinir, okul yılının bir numaralı güzeli olan Ayase Saki. Daha önceki anne-babalarından kadın-erkek ilişkilerinde önemli değerleri öğrenmiş olan çiftler, birbirlerine çok yakın olmama, karşıt olmama, belli belirsiz bir ilişki içerisindeki rahat mesafeyi koruma sözü verirler.

Bir yandan, ailesiyle yalnızlık içinde çalışan Saki, başkalarına nasıl düzgün bir şekilde güveneceğini bilemezken, Yuta da ona nasıl yaklaşması gerektiğinden emin değildir. Oldukça eşit bir zeminde duran bu ikisi, birlikte yaşamanın rahat hissini yavaş yavaş öğrenirler. İlişkileri, günler geçtikçe yabancı olmaktan çıkar ve yavaş yavaş gelişir. Sonunda, bu tahmin ettiğiniz gibi aşk hakkında bir hikaye ile sonuçlanabilir.

Türleri : Okul hayatı, Hayattan kesitlerdir.

Yorumum ise güzel eğlenceli bir seriye benziyor. Ama muadilleri vardı gibi geldi bana ama bakalım nasıl olmuş. Mangası hala devam ediyor ama türkçe çeviren grup bıraktı çevirisini 15. bölümden sonra türkçesi yok. Hani okumak isterseniz diye dedim. Klasik anakarakterin babası yeniden evlenir ve eve yeni bir üvey kızkardeş gelir aynı yaşta ve okula giderler. Aralarında çekim olur birbirlerine aşık olurlar. Ama nasıl anlayacaklar bu aralarındaki elektriklenme nasıl gibi bir sürü soru var. Dram olacak mı vs. Hani ilk üç bölümüne bakın severseniz devam edin yoksa salın gitsin. Ama seriyi sevenler kesin izler gibi geldi.



Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen Season II : Bakalım serinin ikinci sezonunda bizi neler bekliyor. İlk sezonunda cadı ile arkadaş olmuştu. Aralarında aşkta başlayacakken bitmişti, bakalım bu sezonda ne gibi zor düşmanlar bunları bekliyor. Ve aralarındaki çekim daha mı güçlenecek? Ya da insanoğlu gerçekten cadıları kötü görmeyi bırakacak mı? Çünkü iki tarafta da iyiler ama kötüleri başta olduğu sürece bu cadı avı hep sürecek gibi duruyor.  Hani ben izleyeceğim, hem güzel bir seri hem de hani diğer seriler gibi değil bana göre.





Megami no Cafe Terrace 2nd Season : Bakalım serinin ikinci sezonunda bizi neler bekliyor. Yeni beş tane kızımız da katılıyor, bunların ekibe. Neler olacak acaba. Manga da bayağı bir şey biliyorum ama göreceğiz. Hem harem de değil aralarından bir tanesini seçecek ama kim aynı zaman da aynı şeyler babasına da olmuş oda birini seçmiş.Bakalım ikinci sezon da ne gibi zorluklar ya da ilginç olaylar bizi bekliyor. Yeni gelenlerin ne gibi sorunları var onlara nasıl çözümler bulacaklar kafe eskisi gibi işleyecek mi acaba?










Hazurewaku no "Joutai Ijou Skill" de Saikyou ni Natta Ore ga Subete wo Juurin suru made tanıtımı : Okul gezisi sırasında Touka ve sınıf arkadaşları başka bir dünyaya çağrıldı. Sınıf arkadaşlarının hepsi A veya S rütbeye sahip iken Touka en düşük rütbeye sahip tek kişiydi(E-rütbe). Dahası Touka’nın sahip olduğu beceriler ‘den sayılıyordu. Bakalım bu terk edilmiş sıradan kahraman ileride güçlü bir şeytana dönüşecek mi?

Türleri : Aksiyon, Macera, Fantastik ve Isekaidir.

Yorumum ise aslında böyle bir kaç seri daha var bu türde daha doğrusu. Hem isekai hem ana karakterimiz güçsüz başlayıp güçleniyor ya da penceresini açıp yeni özellik kazandırılıyor. Ve intikam hırsıyla yanıp tutuşuyor. Bakalım türkçe olarak mangası var 38.bölüme kadar çevirilmiş ve devam ediyorlar çevirisine türkçe olarak okumak isterseniz bakınderim. Seriyi seviyorsanız kaçırmaz, izlersiniz zaten. Bazı yerlerde +18 olabilir oraları sansürlerler gibi. Zaten arkadaşları tarafından çöp muamelesi yapılıp zindanın en alt katına atılıp öldü zannedilerek gidilir.Bu da orada hayatta kalmak için elinden geleni yapıp yeni güç elde eder ve intikam yolculuğu başlar. Bakalım neler olacak. Yeni öteki dünyalı arkadaşları grubu felan nasıl olacak merakla bekliyorum. Harem de var demiş, ama mangasında anime de öyle bir şey yok haremse pek izlemem ama hani savaşları güzelse belki bakarım.




Maougun Saikyou no Majutsushi wa Ningen datta tanıtımı : "Şeytan Kral'ın ordusunun en güçlü büyücüsü" derler ona. Ike, kaleleri tek başına ele geçirebilecek güçte bir şeytandır. Düşmanları sayısız büyüyle defeder, hem düşmanın hem dostun takdirini kazanmış bir canavardır. Yine de kimseye söyleyemediği bir sırrı var. "Ben, ben aslında insanım var ya." Modern bilgisini sırrını saklamak adına kullanıp Şeytan Kral'ın ordusunda yüce bir komutan ve itici kuvvet haline gelmiş durumdadır kendisi.İnsanlar ve şeytanlar birlikte güvenli ve barışçıl bir şekilde yaşabilecekler mi?

Türleri : Aksiyon,Macera, Fantastik,İsekai ve Reankarnasyondur.

Yorumum ise güzel eğlenceli komedi bir seri bir o kadar da macera, aksiyon dolu bizi bekler. Sırrını saklayabilecek mi? Nasıl zor zamanlar geçirecek ilk kim öğrenecek acaba sırrını. Sonra neler olacak? Hem şeytan kralın ordusunun en iyi yüce komutanlarından biri olarak görevini her zaman ki gibi yerine getircek mi? Yoksa insanlar ve şeytanlar barış içinde yaşayabilir anlayışı içinde alttan alttan kötü olan algıları yıkabilecek mi? Merakla bekliyorum. Eğlenceli bir seriye benziyor.






Isekai Shikkaku tanıtımı : Sevgilisiyle çifte intihar edecek olan kahramanımız bunun yerine başka bir dünyada uyanır. Şimdi tekrar intihar etmeye çalışmak için sevgilisini bulmak istiyor.

Türleri :  Macera,Komedi, Fantastik ve Isekaidır.

Yorumum ise güzel eğlenceli komedi bir seri bizleri bekliyor. İlk başta böyle gözükse de talihsiz bir olay yüzünden öteki dünya'ya giden ana karakterimiz sevgilisi ile intihar bile edemez.Bakalım onun reankarnasyonu'nu yada isekai olmuş mu? Bulabilecek mi? Ve ne gibi maceralara atılıp kimlerle karşılaşıp dostluklar arkadaşlıklar kurup onları kurtaracak mı? Serinin mangası var şuan 12 bölüm türkçe çevirilmiş durumda isterseniz bakabilirsiniz. Hani güzel eğlenceli aksiyonunu olduğu ve bizimkininde yazar güçlerinin olduğu bir seri bizleri bekliyor. Adamında hiçbir vazfı yok yeteneği felanda adam da oranın rahibesine çünkü ben ölmek için güzel bir yer arıyorumder.Sonra oradan maceraya atılır.












FAIRY TAIL: 100 Years Quest tanıtımı :  Fairy tail serisinin devamıdır. Yüzyıllık görevi yani en kadim beş ejderhayı yenebilecekler mi sorusuna cevap arayacaklar? Mangası hala devam ediyor hem türkçe çeviriside güncelde. Okumak isteyenler okuyabilir. Ne gibi güçlü ejderhalarla karşılaşacaklar artı nasıl düşmanlarla karşılaşıp kendileri güçlenecek merakla bekliyorum. Animesi olacak acaba diye. Yolculukları nasıl ilerleyecek. Kimlerle tanışıp dost olacaklar. Mangası acaba finali ne zaman yapacak.Hala Mashima yazmaya devam ediyor. hatta şuanda üç seri birden yazıyor adam vayy be.Birde o görevi Gildarts'da almış ama başaramamıştır.






Naze Boku no Sekai wo Daremo Oboeteinai no ka? tanıtımı : "Neden kimse gerçek dünyayı hatırlamıyor?"Yeryüzünde hegemonya için yarışan beş kabilenin büyük savaşı, kahraman Sid’in önderliğindeki insanlığın zaferiyle sona erdi. Ancak bu dünya aniden bir gencin "üstüne yazılmıştır". Yeniden yazılan dünyada Kai insanlığın savaşı kaybettiğini görür. Artık dünyaya ejderler ve iblisler hâkim olmuştur. Ancak gizemli bir genç kız Rinne ile karşılaştıktan sonra Kai, bu yeniden yazılan kaderi kırmak için harekete geçer. Kahramanları olmayan bir dünyada güçlü düşmanlara karşı meydan okur.Kai şimdi başka bir dünya da yeniden uyanır ve kimse hiçbir şeyi hatırlamaz.Ama o hepsini hatırlar.Ve gözleri gördüğü her şey değişmiştir.

Türleri : Aksiyon, Macera ve Bilim Kurgudur.

Yorumum ise güzel eğlenceli iyi bir seriye benziyor. Bakalım herkese hatırlamalarını sağlayabilecek mi? Ve savaşı ve dostlukları nasıl olacak yanına kimler gelecek kimleri kurtaracak acaba. Şeytan kralı yenip herkesi kurtarabilecek mi? Ve ilk karşılaştığı yardıma muhtaç kızı kurtaracak mı? Acaba nasıl bir dünya'ya düştü. Ya da kendi dünyasının sonuna mı gitti merakla bekliyoruz. Ve orada nelerle karşılaşacak. Ne gibi güçlü düşmanlarla vs. Savaşları aksiyonu bol tek kız üzerinden gitmeli iyi bir serri olsun yeter gibi. Bizi içine çeksin çekmezse zaten sezonluk çerezlik seriler tarafına yeri ayırtır.





Giji Harem tanıtımı : 

Tartışılmaz bir oyunculuk yeteneği olan Tiyatro kulübü üyesi Nanakura Rin ve onun aynı kulüpteki senpaisi Kitahama Eiji. Rin, Eiji’nin her zaman hayalini kurduğu haremi rol yapmadaki yeteneğiyle ona vererek çeşitli kişiliklerle ona sataşmaktadır!

Türleri : Okul ve Hayattan kesitlerdir.

Yorumum ise güzel eğlenceli tek kişilik harem ama değilde aynı zamanda ikilinin komedi maceralarını izleyelim bakalım. Ne gibi gariplikler ve tiyatro yeteneğini nasıl kullanacak merakla bekliyorum.Serinin türkçe çevirisi 119'a kadar var daha gelir mi bilemem okumak isteyen okusun. Komedisi bol bir seri bizleri bekler diyebilirim. İzlerken gülebileceğimiz.Bizleri içine çekebilecek bir seri olabilir. Hep kızın rol yapma yeteneğine bağlıdır.








Shikanoko Nokonoko Koshitantan tanıtımı : Torako'nun eski bir serseri olduğunu kimse bilmiyordu. Tüm sınıf arkadaşları onu bir örnek öğrenci olarak tanıyordu. Ancak her şey Nokotan adında, boynuzları olan bir değişim öğrencisinin hayatına girmesiyle değişecekti. Nokotan'ı garip yapan tek şey boynuzları da değildi. Geyik burnu Torako'nun gizli geçmişinin kokusunu bile alabiliyordu! Okulda da tıpkı hayvanat bahçesinde olacağı gibi, ceylan gözlü bu kızın attığı her adımı kaos takip edecekti. Torako'nun aklında da bir sürü soru var! Nokotan bir kız mı, geyik mi yoksa ikisinin arasında bir şey mi?

Türleri :  Komedi ve Okuldur.

Yorumum ise bakalım bizi ne gibi komedi ve güzel şeyler bekliyor. Hem tebessüm ettirecek, güldürecek bir seri olacak acaba. Merakla bekliyorum.Okulun idolu olan kız nasıl zor zamanlar geçirecek gerçek yüzünü kimsenin bilmemesi için katlandığı onca çile boşa mı gidecek acaba geyik kafalı kızımız ona neler yapacak aralarında ne gibi dostluklar kurulacak. Nasıl bir klübe üye olacaklar. Hadi hep beraber izleyip görelim. Hem çerezlik gibi hem de eğlencesi ile insanı alıp götüren bir seri olacakmış gibi geliyor. Arada gerçekmiş izlenimi de vermek için bazı şeyler de eklemişler seriye bakalım onları nasıl gözükcek seriyi tam izlediğimiz zaman göreceğiz gibi. Herkes Noko'nun bir geyik mi yoksa insan mı diye tartışmaya başlarlar. Yoksa başka bir şey mi diye çünkü kenarlardan çıkan boynuzları geyik gözleri felan.




2.5-jigen no Ririsa tanıtımı :  

Üç boyutlu kızlara ilgi duymuyorum! Tek gerçek aşkım iki boyutlu Lıllıel!” Ancak Manga Araştırma Kulübü Başkanı Okumura’nın karşısına beklenmedik bir şey çıkar… Gerçek bir Lıllel!? Heyecan verici bir cosplay romantik komedisi başlıyor! Peki Lilysa Okumura’dan kendisinin fotoğraflarını çekmesini isterken erotik bir kostüm giymeye karar verdiğinde ne olacak?

Türleri : Komedi, Ecchi,Harem,Otaku kültürü ve Okuldur.

Yorumum ise bakalım neler olacak. Harem sevenler kesin izler gibi geldi. Çünkü öyle bir tür bizleri bekliyor.Bakalım sensei'i ve öğrencileri ne gibi cosplayer yapacaklar erotik olarak normal olarak. Ve herkes sansürsüz olarak izlemek isteyecek gibi bir şey uyandı bende. Anime manga kulübü başkanı ne yapacak ve aralarındaki bu iş nasıl sürecek.Ve kimler bunların olduğu kulübe katılacak. Artı mangası ingilizce olarak devam ediyor. Türkçesi şuan 9.bölümde okumak isteyene tabiki. 








Isekai Yururi Kikou ~Kosodateshinagara Boukensha Shimasu~ tanıtımı : “Çok özür dilerim!” Kayano Takumi’nin önünde eğilen bir tanrı. O yanlışlıkla öldürülmüştü. Dahası, tekrar doğamayacaktı. Ancak farklı bir dünyada yaşayabilecek miydi? Öyleyse, bunu başar, lütfen. Tanrı yine bir hata yaptı ve beni tehlikeli bir ormanın ortasına yerleştirdi. Gerçekten, neler oluyor? Ayrıca burada çocuklar var. Onları burada bırakamam, onlara sahip çıkacağım.

Türleri : Çocuk yetiştirmek, Fantastik,İsekai ve Bilim kurgudur.

Yorumum ise güzel eğlenceli bir o kadar da komedi bir seri bizleri bekliyor. Bu zamana kadar isekailerde olmayan bir şey olup da bakalım karşımıza nasıl bir şey çıkacak. Hem isekai olup hemde iki tane çocuğu yetiştirmek nasıl olacak merakla bekliyorum.Komedisi olsun eğlencesi macerası felan on numara olur gibi geldi.Mangasıda var devam ediyor, Türkçesi 32. bölümde devam ediyor mu bilmiyorum ama ingilizcesi devam ediyor gibi duruyor.İsteyenler okuyabilirler.Bakalım görevlerin üstesinden gelebilecek mi? Ve macerası boyunca kimlerle tanışcak.Merakla bekliyorum. Bazı kelimeleri çok yazıyorum ama kusara bakmayın. İçimizi ısıtacka ya da bizi içine çekecek aksiyon dolu bir anime bizleri bekliyor.Acaba çocuklara bakmak isekai de nasıl oluru göreceğiz gibi.





Tsue to Tsurugi no Wistoria tanıtımı :  Çocukluk vaadini yerine getirmek için Will, elinde kılıcı ile büyülü dünyanın zirvesini hedefler. Büyü gücü olmayan onun yüce zirveye ulaşmasının tek yolu vardır…

Türleri : Aksiyon, Macera ve Fantastiktir.

Yorumum ise güzel eğlenceli ilk başlarda ana karakerimiz olan Will'in büyüye yatkınlığı olmaması ve kendini çocukluk arkadaşına verdiği sözü tutmak için sıkı çalışıp kılıçtaki hünerlerini geliştirip büyücüler ile arasındaki farkı kapatmak istemesidir.O sözüde tutmak istemesidir. Bakalım ne gibi zorlu yollardan geçip güçlenecek ve sevdiğine kavuşacak eğlenceli güzel çocuğa yer yer zulüm ve zorbalık yapan büyücüler yer yer yeren ve gömen hocalarıda unutmamak lazım. Ama o hepsine kendisinin ne kadar iyi bir kılıç ustası olduğunu kanıtlayınca hepsinin ağzının ve yüzlerinin şekilleri ne hal olacak acaba merakla bekliyorum. 




Ore wa Subete wo "Parry" suru: Gyaku Kanchigai no Sekai Saikyou wa Boukensha ni Naritai tanıtımı : Clays krallığı ciddi bir kriz ile karşı karşıya: Prenses Lynneburg'a bir suikast girişiminde bulunulmuştur ve şimdi komşu ülkeler, krallığın çöküşünü planlayan aç akbabalar gibi sonucun ne olacağını tepeden izlerler. Ortaya çıkan çatışma yüzyıllar boyunca kıtanın çehresini şekillendirecek... ama Noor'un bunların hiçbirinden haberi yoktur. Dağ evinde on yılı aşkın bir süredir sıkı ve izole bir eğitimi bitirip kraliyet başkentine yeni gelmiştir.Sahip olduğu beceriler işe yaramaz  olsa bile çocukluk hayali olan bir maceracı olmayı gerçekleştirmeyı kararlıdır. Elbette, Noor binlerce kılıcı tek nefeste savuşturabilir, ancak maceracı olmak istiyorsa bundan daha fazlasını yapmak zorundadır. Kahramanımızın hayalini gerçekleştirmeye giden uzun ve çilekeş bir yol olacaktır. Ancak Noor'un korkmadığı bir şey varsa oda eski moda sıkı çalışmadır.

Türleri : Aksiyon, Macera ve Fantastiktir.

Yorumum ise güzel eğlenceli eğitim ile kendini kanıtlayıp güçlenecek iyi bir ana karakterimiz var. O kadar ücra köşede eğitim yapmış ve bu eğitimin meyvelerini alabilecek mi acaba? Merakla bekliyoruz. Bakalım ne gibi özel nitelikler ya da çok nadir bir kılıç ele geçirecektir. Ve bu macerasında kimler buna eşlik edecek yada bunu zorbalıyacaklardır. Arkadaşlıkları sevenleri felan bakalım nasıl bir seri olacak. Animasyonları felan iyi karakter tasarımlarıda öyle hadi bekleyip görelim seriyi. Aksiyonu bol ama diğer yönlerden sıkmasın ve baymasın gideri olabilir.





Mob kara Hajimaru Tansaku Eiyuutan tanıtımı : Düşük statülü bir lise öğrencisi olan Kaito Takagi, tabiri caiz ise tipik bir ayaktakımdandır,Japonya da ortaya çıkan zindanlarda her gün slime avlayan, bu avladıkları ile para kazanan ve çocukluk arkadaşı olan sınıfın kraliçesine hayranlık duyan sıradan günlük bir kaşiftir. Bir gün karşısına daha önce hiç görmediği altın renkli bir slime çıkar. Onu yendikten sonra yüzmilyonlarca dolar değerinde son derece nadir bir eşya elde eder; efsanevi varlıkları çağırabilen bir hizmetkar kartıdır. Karar verip onu çağırdıktan sonra eşi benzeri olmayan bir güzelliğe sahip bir savaşçı kız ortaya çıkar. Sadece sıradan bir kaşif olmanın ötesine geçecek mi Kaito! Modern bir fantastik savaş hikayesi burada başlıyor.

Türleri : Aksiyon, Macera ve Fantastiktir.

Yorumum ise güzel eğlenceli komedi ve kaşiflikten gerçek maceralara atılmaya giden yol nasıl olacak acaba gönlünü kime kaptıracak harem olacak mı merakla bekliyorum. Acaba o özel karttan nasıl bir kız savaşçı çıktı ve ilişkileri nasıl olacak. İlk başta hemen birbirlerine alışabilecekler mi ki? Bekleyip görelim. Sezonun süprizi değil ama gideri var gibi zindanlar slime avlayan anakarakter felan altın renkli slime bakalım enteresan bir konu dicem ama daha önce böyle çokça vardı.Aksiyonları bol bizi sıkmadan izletsin animasyonuda güzel olsun konunun gideri olsun yer yer de olsa açıklama vs olsun. Hani aksiyon ve o çağırdığı kız ile bakalım yandere mi olacak yoksa tsun mu bekleyip görelim.Harem olmasında öyle bir olalısıkta var tabiki böyle serilerde.Eğlenceli olacağı kesin gibi duruyor.



ATRI -My Dear Moments- tanıtımı : Dünya çökerken  seni buldum.Kaybettiği geleceğe dair hayallerini geri kazanmak için tek umudu, şüpheli borç tahsildarı Catherine'nin kendisine sunduğu fırsatı değerlendirmektir.Büyükannesinin laboratuvarının çökük kalıntılarının, oradan ayrıldığını söyleyen bir hazine bulmak için yola çıkarlar. Ancak buldukları şey zenginlik ya da mücevher değildir; Atri, denizin dibinde bir tabutun içinde uyuyan tuhaf bir kızdır. Atri normalde bir robottur ama görünüşü ve duygu yoğunluğu  herkesi onu yaşayan bir insanmış gibi görmesini sağlıyor.Kurtarıldığı için minnettarlığını Natsuki'ye beyan eder. Ustamın son emrini yerine getirmek istiyorum. Bunu yapana kadar senin bacağın olacağım! Yavaş yavaş okyanusun sarmaladığı küçük bir kasabada bu çocuk ve gizemli robot kız için unutulmaz bir yaz başlamak üzeredir. 

Türleri : Darama ve Romantizmdir.

Yorumum ise güzel bir Visual Noveldir. Yani kısaca netten kendi sonuna kendin karar verdiğin bir oyun türüdür. Bakalım animeye nasıl işlemişler konu örgüsünü ve dinamiklerini merakla bekliyorum. Bu tarz oyunların animesi bayadır var hem eli silahlı kızlar harem olan vs. Bakalım bu aralarında ne gibi durumlar olacak robot kız ile biizm ana karakterimiz arasında. Ona alışabilecek mi acaba? Nasıl bir ilk görüşme ve tanışma olacak. O robot onun yanlızlığını alabilecek mi? Ve o karamsarlığından robot onu krutarıp görevini yerine getirip kendini mi kapatcak yoksa. Bakalım animasyonları hikaye örgüsü felan gözüküyor.Animasyonları da güzel.





Koi wa Futago de Warikirenai tanıtımı : Jun Shirosaki'nin aşk hayatı, kendisinden gece ile gündüz arası kadar farklı olan çocukluk arkadaşları Jinguji ikizlerinin arasında sıkışıp kalmış bir halde bulur. Ablası Rumi, çocuksu bir çekiciliği bakire kalbiyle eşleştirirken Naori, kız gibi bir görünümü otaku kültürüne olan derin sevgisiyle birleştiriyor. Duyguları büyüyüp kafa karışıklığı arttınca Jun, yan taraftaki bu beklenmedik aşk üçgenin de yol almak zorunda kalır.

Türleri : Komedi, Aşk çokgeni, Romantik ve Okuldur.

Yorumum ise yine bir aşk üçgeni harem bizleri bekler.Acaba kimi seçecek ablayı mı yoksa kardeşi mi? Merakla bekliyoruz. Hani mangası hala devam ediyor. Türkçe çeviri var mı bilmiyorum. İzleyeni varsa izlesin komedisi felan yerinde olabilir.Hem komedi hem animasyonları hikayesi felan baymaz umarım. Birde böyle aşk üçgenleri çok vardıya. Her sezon yapıyorlar. Buda onlardan biri bence. Pek bir fark yok. Artı mangakası çocuğa pek seçtirmiyor ya da seçtirse de en sonda mangası hala devam ettiğine göre seçtirmeyecekte bu böyle harem gibi kalır. Hani seveni varsa izlesin derim.




Katsute Mahou Shoujo to Aku wa Tekitai shiteita tanıtımı : “Bu ilk ve muhtemelen son bağımsız düşmanca ilişki.” Büyücü kız ve şeytani bir imparatorluğun sağ kolunun günlük yaşamı.

Türleri : Fantastik,Hayattan Kesitler,Komedi,Romantizm ve Shounendir.

Yorumum ise güzel eğlenceli bir olacağa benziyor.Neden mi çünkü serinin mangası kısa ve bitti türkçesi de var 20.bölümde final verdi.Animeside aynı güzellikte animasyonları konu ilerleyişi iyi bir seri olur. Bakalım nasıl olacak. Güzel iç ısıtıcı bir seri bizleri bekliyor.Hem aşk serisi komedisi yerinde bakalım neler olmuş. Karşılarına ya da önlerine ne gibi engeller çıkacak ve bunlar onları aşacaklar. Karakter tasarımları savaşlardaki animasyonları felan güzel omluş ama 20 bölüm seriden 12-13 bölümlük anime çıkacak vayy be belli başlı güzel şeyleri atlamasınlarda iyi olsun yeterlidir.İzlerim gibi geldi.




Shinmai Ossan Boukensha, Saikyou Party ni Shinu hodo Kitaerarete Muteki ni Naru tanıtımı : 
Normalde insanlar ergenlik çağında maceracı olmayı seçerler. 30 yaşındaki Rick Gladiator, lonca katibi olan işini bırakıp bir maceracı haline gelmesi ile bu trendi tersine çevirir. Bir S-seviyesinin dövüş gücüne sahip acemi bir F sınıfı olarak başlar. Kıtanın en güçlü partisi Orichalcum Fist ile iki yıl süren acımasız eğitimin ardından Rick, onu küçümseyen herkesi yenecektir. 

Türleri : Aksiyon, Macera ve Fantastiktir.

Yorumum ise güzel eğlenceli iyi bir seri bizi bekliyor. Bakalım ne gibi maceraları olacak ve o ünlü lonca ile eğitimi nasıl olacak merakla bekliyoruz. Hani sezonun beklenilmeyen serisi olabilir. Ne gibi güçler edinecek ve ne yeteneği açınca güçlenip gelmiştir acaba? Hangi yeteneğini geliştirdi acaba. Animasyonları ve karakterleri güzel gibi duruyor.Mangasıda devam ediyor ama türkçe çevirisi yok.Mangasında baya iyi idi. Kendini geliştirmiş. Güçlenmiş o zor ve meşakkatli eğitimden çıkmış ve S seviye biri olmuştur. Ama maceracı olarak neler yapacak o yolda kimlerle karşılacak acaba.Kendisine zorbalık edenlerden ya da küçümseyenlerden intikamını alıp mutlu olacak mı?




NieR:Automata Ver1.1a Cour 2: Serinin ikinci sezonudur.Bakalım bu sezonda ne gibi güçlü düşman robotlarla karşılaşaklar. Kimler bunların müttefiki olacak ve yeni hangi karakterler gelecek oyununu oynayan herkes bilir ama ben oynamadığım için.Bakalım ne olacak savaşları yapay zekası robotların insanlığı yok etme yolundaki tek engeller bizimkiler ve diğer başkaldıranlar olarak ne gibi cevapları verecekler.Ne gibi zorluklara katlanacaklar.




Senpai wa Otokonoko tanıtımı : Makoto Hanaoka için hayat daha da karmaşık hale gelmek üzeredir. Kendine güveni tam olan canlı bir kız olan Saki Aoi, birgün Makoto'ya olan aşkını itiraf eder. Saki karşılık veremeyince ilk aşkı olacağını ilan eder. Hedefini Makoto'ya olan aşkını itiraf eden ortak arkadaşı Ryuji Taiga ile paylaşır. Bir aşk üçgeninin içinde kalan Makoto bu işi yüzdürmesini ve eğlenmenin bir yolunu bulmalıdır.

Türleri :  Crossdressing, Romantizm ve Okuldur.

Yorumum ise böyle bir seri daha vardı çok eski yapım buda ona mı benzeyecek yoksa değişim olacak mı? Hadi bakıp görelim konuyu nasıl işlemişler acaba seveni pek yoktur zaten buna benzer bir manga daha vardı ama bununda mangası var hemde bitmiş.Ama sonu pek tatmin etmedi desem yerinde olur. Bununki edebilirde aslında üçü arasındaki arkadaşlıkları dostlukları yeni ufuklara yelken açma vs nasıl işlenecek gibi durabilir.Animasyonları konusunun değişik olması ve nasıl işlenecek diye bilmemiz de cabasıdır diyebilirim.Yeni okul hayatları eğlenceli ve güzel bir izlenimle mi geçecek acaba. Aralarındaki ilginç diyaloglar felan.






Madougushi Dahliya wa Utsumukanai: Kyou kara Jiyuu na Shokunin Life tanıtımı : Japonya'da fazla çalışmaktan ölen Dahlia, sihirle dolu bir dünya'da yeniden doğar. Büyülü bir alet yapım ustası tarafından büyütülen bu zanaata karşı bir tutku geliştirir ve babasının çırağı ile nişanlanır. Ancak babası onun evlendiğini göremeden aniden vefat eder. Sanki bu yetmezmiş gibi, düğünlerinden bir gün önce nişanlısı ona aşık olduğunu ama ona aşık olmadığını duyurur! Dahlia sonunda kendisi için yaşaması gerektiğini fark eder. Artık kendi ayakları üstünde duran bir kadın olacağını ve umduğu kadar sakin bir hayatı olmasa da kendini mesleğine adamaya karar verir. Ufukta bir şovalye ile şans eseri karşılaşmaktan kendi şirketini kurmaya kadar pek çok zorlukla yüzleşecektir. Ancak bu genç zanaatkar kadın artık küşülen bir menekşe değil. O Dahlia ve çiçek açmaya hazırdır.

Türleri : Fantastik ve Hayattan kesitlerdir.

Yorumum ise güzel eğlenceli komedi bir seri bizleri bekliyor. Merakla da bekliyorum, küçük bir dükkandan büyük bir şirkete nasıl dönüşüyor ufak ufak görüp şahit oluyoruz. Nişanlısı istemedi, babası öldü. Acaba kimle daha büyük şirketlere satın yapacak ve kimlerle karşılaşacak, hayat onu nelerle karşılaştıracak.Animasyonları hikaye teması güzel gibi duruyor.Karakter tasarımları olsun konu işlenişi olsun eğlenceli ve bir o kadar da güzel bir seri bizleri bekliyor.Kimlerle anlaşma yapacak.






VTuber Nanda ga Haishin Kiri Wasuretara Densetsu ni Natteta tanıtımı : Yirmi yaşındaki eski ücretli köle Yuki Tanaka artık idoller arasında çalışıyor: Japonya'nın en iyi Vtuber şirketlerinden biri olan Live-On'un yayıncıları. Muhteşem, kibar Awayuki Kokorone olarak yalnızca en hanımefendi içerikleri sunuyor. Ne yazıkki abone sayısı ve tasarrufları dibe vuruyor. Bir akşam, Yuki yayınını bitirdiğini düşündükten sonra Live-On'un video arşivlerini izlerken birkaç soğuk şaka yapar ve birkaç kaba şakadan fazlasını yapar. Ancak izleyicileri her şeyi duyuyor ve müstehcen, sarhoş yorumlarının hepsi bir gecede viral olur. Yuki, kariyerinin bittiğini düşünürken ta ki menajer, Live-On'daki herkesin başından beri onun harekete geçmesini beklediğini söyleyene ve yayında içki içmesi için onu serbest bırakana kadar. Artık tüm sahte saflıklarından arınmış olarak, doğrudan yeni "kavgacı sarhoş" karakterine atlıyor ve kendisi kadar deli olduğu ortaya çıkan Live-On Vtuber arkadaşları tarafından aralarına kabul edilir. Görüşleri ve maddi durumu hızla artan Yuki'nin işi hayatında ilk kez bu kadar eğlencelidir.

Türleri : Komedi ve Otaku kültürüdür.

Yorumum ise güzel eğlenceli bir seri bizleri bekliyor. Bakalım merakla bekliyorum.Vtuberlar nasıl olmuış, ve o işleri nasıl yapıyorlar. Eğlenceli Vtuberlık ve sıfırdan ünlü olmaya giden yol nasıl olacak Live-On katılma aşaması felan gerçekten güzel bir şey bizi bekliyor. Hikayesi konusu işleniş tarzı karakter tasarımları bakalım birbirleri tanışmaları eğlenmeleri arkadaşlıkları önlerine çıkan zorlukları nasıl aşacakları felan merakla bekliyorum.Birde her bir Vtuber'ın farklı bir kişiliği vardır, acaba nasıl bir arkadaşlık ilişkileri olacak birbirlerinin etrafında dönen fanları felan.





Boku no Tsuma wa Kanjou ga Nai tanıtımı : Takuma, işe gidip eve gelmekten başka hiçbir şey yapmayan bekar bir adamdır. Ev işlerini yapamayacak kadar yorgun olduğundan yemek pişirecek ve evi idare edecek bir robot almaya karar verir.Mina-chan o kadar iyi bir hizmetçidir ki Takuma onun karısı olması gerektiği konusunda arada şaka yapar. Mina, Takuma'nın şakasını ciddiye alır ve yavaş yavaş ikisi birlikte dışarda piknik yapmak eğlenmek gibi şeyleri denemeye başlarlar. Zaman geçtikçe Takuma, Mina'ya aşık olmaya başlar ama bir insanla bir robotun eşit ve sevgi dolu bir ilişkisi olabilir mi?

Türleri : Komedi, Romantizm ve Bilim Kurgudur.

Yorumum ise güzel iyi bir seri bizleri bekliyor. Konusu ve işleniş tarzı gerçekten ilgi çekici duruyor. Zamanında buna benzer bir anime izlemiştim, ama orada kırsaldan universite kazanmak için kursa şehre gelen biri hakkında idi. Burada ise buradaki Takuma kendi istediği için pasacorn alıyor kendine yani robot. Ama aynı insan özellikleri ve daha iyisi var. Bakalım ikisinin ilişkileri maceraları arkadaşları arasındaki ilişkiler nasıl olacak merakla bekliyorum.Birde o seride anakarakter onu buluyordu. Daha sonra ona aşık olduğunu fark ediyordu.Merakla bekliyorum.Eğlenceli güzel komedi konu işlenişi ve karakterler olarak iyi bir seri bizi bekliyor.Yer yer güleceğimiz bir seri olacak gibi duruyor. Bizim içimizi ısıtacak animasyonları ile ev hayatları dışardaki arkadaşlıkları felan etraflarında geçen olaylar felan hadi bakalım.







Make Heroine ga Oosugiru! tanıtımı : Aşık oldukları kişinin kalbini kazanmayı başaramayan kızlar: Kaybeden kahramanlar, diğer adıyla " Mekaines" (yapmak/kybetmek). Yemeği seven, çocukluk arkadaşı tipi bir kahraman Anna Yanamidir. Enerjik, sporcu kız tipi bir kahraman, Lemon Yakishiodur. Utangaç, Küçük hayvan tipi bir kahraman olan Chika Komaridir. Romantizmin kaybeden tarafındaki gençlerin ve biraz şüpheli, kaybeden kahramanların karmakarışık hikayelerine yeni bir bakıştır. 
Kaybet ve Parla Mekainesdir.

Türleri : Komedi, Romantizm ve Okuldur.

Yorumum ise güzel eğlenceli bir seri bekliyor gibi duruyor. Bakalım nasıl bir durumla karşı karşıyalar hepsi farklı kişileri mi seviyorlardı? Ondan mı kaybettiler yoksa aynı kişiyi ve farklı birine karşı mı? Duygu yoğunlukları her karakterin farklı tipte oluşu felan seriyi daha fazla izlenebilir kılabilir.Açıkcası hem onların kaybeden değilde bir kahraman olarak lanse edilmeside cabası bence. Konusu hikaye ve anlatıcı bakış açısı nasıl olacak acaba, karakter tasarımalarıda on numara olmuş. Merakla bekliyorum.Harem olmadığı müdettetçe her türlü izlenir.Gibime geliyor. Hem her karakterin kendi özgü yeteneklerinin oluşu hem tekrar yeni bir aşka yelken açmak istemeleri acaba grubu nasıl kurcaklar okulda ve nasıl birleşcekler. Okulda kim vesile olacak bunların birleşmesine aralarındaki dostluk ve arkadaşlık bağları ne kadar güçlü olacak. Okuldaki müsameleri etkinlikleri felan kulüb olarak ne gibi aktivite yapacaklar acaba. 







Shoushimin Series tanıtımı : Kobato, "bilgelik çalışması" olarak bilinen acı bir deneyime katlandıktan sonra dürüst, alçakgönüllü bir vatandaş olmaya karar verir. Sınıf arkadaşı Osanai ile aynı amaç doğrultusunda bir anlaşma yaparlar. Ve lise de sessiz bir hayat sürmeyi planlarlar. Ancak nedense etraflarında açıklanamayan olaylar ve felaketler yaşanmaya devam ediyor. Kobato ve Osanai sıradan huzurlu bir hayat yaşayabilecekler mi?

Türleri : Gizem ve Okuldur.

Yorumum ise yine buna benzer bir seri daha vardı.Bayağı eski idi.Bu da yeni bir soluk kazandıracak gibi duruyor. Hadi bekleyip görelim. Merakla bekliyorum.Hem gizem onları çözmeleri ama içten içten huzurlu okul hayatı yaşamak istemeleri felan garip değişik bir durumun ortasında bulurlar kendilerini gibi duruyor. Konusu ve karakter tasarımları aynı zaman da işlenişi de güzel gibi duruyor. Videolardan ön gösterimden felan. Bakalım aralarındaki çekim yeni arkadaşları ile uyumları nasıl olacak acaba. O gizemli davaları ve olayları nasıl çözecekler birlikte ve yeni arkadaşları ile olan ilişkileri çerçevesinden nasıl olacak. Mutlu lise hayatları nasıl olacak. Aralarındaki dostluk ilerde aşk olarak ve sevgili olabilecekler mi acaba.Bakalım o seri gibi olacak olursa kesin izlenir. Bence ona benziyor karakter tasarımları kız biraz değişik kaçmış, bence kızı değiştirmişler bence ama yinede olmuş. Hyouka yaratıcılarının serisi imiş.



Bye Bye, Earth tanıtımı : Antropomorfik hayvanların olduğu bir dünya da Belle Lablac tek insan olarak doğar. Dişleri, Kürkü ya da pulları olmadığı için ona "Yüzsüz" lakabı takılmıştı. Ve kendini özdeşleştirebileceği kimse olmadığından yalnız bir hayat sürüyordu. "Dünya'nın bir parçası olmak istiyorum..."  Yüreğinde büyük bir özlemle, kendisi kadar büyük bir kılıç olan Runding'i taşıyarak köklerini bulmak için bir yolculuğa çıkmaya karar verir. Bu yolda onu ne kadar çok zorluğun beklediğini bilmez.

Türleri : Aksiyon, Macera ve Fantastiktir. 

Yorumum ise güzel eğlenceli değişik sezonun öne çıkan serilerden olabilir dicem ama. Kadın ya da kız başrol istemeyenler beğenmeyeceği kesin.Ama izlicem aksiyonu bol kendini bulma yolculuğunda kılıcı ve ona eşlik edecek arkadaşları kimler olacak acaba merakla bekliyorum. Hem karakter tasarımları hemde konusu ve işleniş tarzı yönünden merak uyandıran bir seri gibi duruyor. Animasyonlarıda güzel gibi duruyor.Bizim kıza birde lakap takmışlar vay be oda garibim ben yanlızım kimse benimle aynı değil herkes dışlamış, ama onların arasında da buna benzer yada benzer olmasa da anlayan çıkabilir gibi duruyor.Macerasında ne gibi düşmanlar ve arkadaşlıklar kuracak kimlerle savaşacak merakla bekliyorum.Hayvanımsılar merakla bekliyorum.Kendini bulmak ya da kendi türünü araştırmak ne gibi yerlere ulaşacak ve ne gibi cevaplar bulacak merakla bekliyorum. Heyecan dolu bir seri bizleri bekliyor.






Kono Sekai wa Fukanzen Sugiru tanıtımı : Felnarc kıtasının güneyindeki uzak bir bölgedeki konumuna rağmen Clayborne adası, bir araya toplanmış ve sürekli çatışma halinde olan beş küçük ülkeden oluşuyor. Adanın en küçük ve ne huzurlu ülkesi olan Bayle krallığının en ücra köşelerinde, Nikola adında bir kızın mütevazi bir hayat yaşadığı küçük bir köy vardır. Bir gün, her gün yaptığı gibi yakacak odun toplamaya giderken Önünde devasa bir ejderha(yalnızca dağların derinliklerinde yaşadığı varsayışan efsanevi bir yaratık) belirir. Tma köye saldıracakken Haga adında bir adam olay yerine koşar. Haga, çok gizli bir soruşturma ekibi olan Kral'ın arayıcıları'nın bir üyesidir. Nikola, hergünü neredeyse aynıyken bile huzurlu hayatından hiçbir zaman sıkılmamıştır.Ancak Haga ile tanıştıktan sonra Haga ve onun seyahatleri onun ilgisini o kadar çekerki, kendisi de o dünya'ya adım atmaya karar verir. Ve sonra dünyasının geçrek doğasını öğrenir.

Türleri : Macera, Fantastik ve Video oyunudur.

Yorumum ise güzel eğlenceli bir o kadar maceraya yönelik bir seri bizleri bekliyor. Bakalım merakla bekliyorum.Acaba maceraları nasıl geçecek ne gibi zorluklar onları karşılayacak. Ve en önemlisi birbirlerine dostlukları nasıl olacak, yeni arkadaşları ve karakterleri nasıl olacak. Karakter tasarımları hikayenin gidişi konu işleniş tarzı felan güzel gibi duruyor. Animasyonları da on numara gibi duruyor.Video oyun kültürü güzel gibi duruyor.Hadi bizde maceraya atılalım ki ne gibi güçlü canavarlar ile karşılaşacaklar kendi zorlukların üstesinden nasıl gelecekler.Bir de kendi doğası ne acaba merakla bekliyorum.Hadi bekleyip görelim.Her günü sıradan geçen kızımız bakalım maceraya katılınca ne gibi zorluklarla karşılaşıp eğlenecekler.Ve hangi karakterler bunlara maceralarında eşlik edecek.Ne gibi güçlü düşmanlarla karşılaşacaklar sadece efsanelerde anlatılan yaratıklarıda görebilecek mi acaba?









Nige Jouzu no Wakagimi tanıtımı: Kamakura hanedanlığının bir sonraki varisi olan sekiz yaşındaki Tokiyuki Houjou, saklambaç dışında her konuda yeteneksiz bir çocuktur. Bir gün, Takauji Ashikaga'nın Kamakuralar'dan iktidarı acımasızca alıp hükümdarlıklarına son vermesiyle kaygısız hayatı aniden altüst olur. Kendini kâhin ilan eden bir rahip tarafından kurtarılan Tokiyuki, canını kurtarmayı başarır. Şimdi bir yandan onu öldürmeye çalışanlardan kaçmak, bir yandan da Kamakura Hanedanlığı'nın eski ihtişamına kavuşturmasına yardım edebilecek yoldaşlar edinmek zorundadır.

Türleri : Aksiyon, Komedi, Tarihi ve Samuraidir.

Yorumum ise güzel eğlenceli kendi hanedanlığını tekrar kurmak için kendine güçlü yoldaşlar bulmak için maceraya atılır. Bakalım ne gibi güçlü kişiler gelecek ya da red yiyip ikinci defada kabul edecekler, birde bunu sınayacaklar mı? Tek yeteneği olan saklambaçtan daha farklı yetenekleri olabilecek mi? Karakter gelişimi nasıl olacak. Yoldaşları kimlerden oluşacak merakla bekliyorum. Hem aksiyonu olsun dövüşleri ve karakter tasarımları on numara olmuş. Animasyonları desen onlarda güzel gibi duruyor şimdilik tabiki. İlk yanına kimi alacak ve zorunlu yolculuğundaki engelleri nasıl aşacaklar. Bir de düşmanlarıda bir yandan bunu takiptedir.Hem onları atlatıp hemde kendi yanına güçlü ve iyi adamları çekebilecek mi? Ve onları nasıl ikna edip kendi tarafına çekecek.




Elf-san wa Yaserarenai tanıtımı : Masaj terapisti Naoekun, oldukça tuhaf bir hastayla karşılaşacağını bilmeden eve dönmeye hazırlanır. Bu sevimli kadının zümrüt gözleri, sivri kulakları ormanda büyümüş;" elf" çığlıklarıyla iligli herşey tek bir şey dışında: cesur vücudu.Görünüşe göre kendi dünyasını terk etmiş ama bu dünyada abur cubur yemeği çok sevip takıntısı haline getirmiştir. Naoe-kun bu sevimli elf kızının kilo vermesine ve kilosunu korumasına yardımcı olabilecek midir?

Türleri:  Komedi, Echii ve Fantastiktir.

Yorumum ise güzel eğlenceli elfler'e farklı bir bakış açısı kazandırmış seri hep güzel iyi bir vücud hatları olan kızlar ya da kadınlar olarak düşünürken dünya'ya düşmüşler ve abur cuburdan kendilerini alamayıp şişmanlamışlar. Şimdi de normal kilolarına geri dönmek istiyorlar. Acaba dönebilecekler mi? O takıntılarından vazgeçebilecekler mi? Ne gibi zorluklarla yüzleşecekler merakla bekliyorum.İzlenir mi izlenir çünkü hem komedi hem de yaptıkları diyet ya da egzersizleri görmek ilk başta alışmaları bayağı zor olur gibime geliyor.Hemen giremezler ama kendi türlerinden bir kaç kişi daha gelip o kızlara yardım edebilirler. Konusu hikaye örgüsü felan gibi duruyor. Hem animasyonları olsun konunun işleyiş tarzıda güzel gibi duruyor. Bakalım bizim masajcı kızları iyileştirebilecek mi? Diyetsizyenlik yapabilecek mi? Daha az yemelerini sağlayabilecek mi? Aslında öteki ile bunların dünyası arasına kapı açılmış, türlü canlılar iki taraf arasında gidip gelmeye devam etmişler.Ama bunlar burada kalıp abur cuburları çok sevmişler ki böyle olmuşlar.Ama azimliler elbet normal fit görüntülerine kavuşacaklardır.





Sengoku Youko: Senma Konton-hen : Bakalım bizi ikinci sezonda neler bekliyor. İlk sezonda tanışma düşmanların güçlerini görme felan gibi şeyler gördük.Savaşları aksiyonları güzeldi.İkinci sezonda yine aynı kalitede güzel aksiyon sahneleri ve savaşlarla geçsin arada konuşsunlar tabiki ama sıkmadan. Heyecan bekliyorum.Bakarım bir iki bölüm gibi duruyor şimdilik. Yeni karakterlerde gözükecek gibi bunların tarafında mı olacak yoksa düşman mı bekleyip görelim bence.



SHY 2nd Season : Bakalım ilk sezonda gerçek düşmanı ortaya çıkmış. Bizimki de gerçek gücün kendi içinden geldiğini bulmuş ve karşısına çıkardığı düşmanları yenmişti. Ve yeni arkadaşlıklar kurmuştu.Bakalım bu sezonda neler olacak ne gibi karakterler seriye girecek. Aksiyon yine doruklarda mı olacak? Yeni gelecek karakterin tipi ya da doğası ne acaba samurai gibi duruyor şimdilik.Nasıl tanışcaklar düşman onları nasıl etkileyecek ve kendi saflarına kimleri katacak merakla beklemekteyim.Aksiyonu bol sıkmadan ara konuşma sahneleri felan olsun. Eğlencesi gülmesi de garanti olsun öteki sezonda bayağı dram da vardı kötünün diğer insanların içine kötülük tohumu ekip filizlendirip yaratığa dönüştürmüştü.Ve bizimki de bu tohumu yok edip dönüşen insanı normale döndürmüştü. Hadi bu sezonda neler olacakmış. Merakla bekliyorum.Ama daha çok kahraman birliğine ve bununla çalışacak samurai kızla ilgili olacakmış gibi geldi.




Dungeon no Naka no Hito tanıtımı : Canavarlar ve tuzaklarla dolu, keşfedilmemiş bir zindan.Kayıp babasını arayan uzman bir hırsız. Clay, zindanın şimdiye kadar hiçbir maceracının gidemediği kadar derinlerine indiğinde, zindanın bekçisi ona bir iş teklifi yapar! Artık Clay'in keşfetmek yerine yeni canavarlarla röportaj yapmayı, tuzak kurmayı ve zindanın çevresine slime'ları yerleştirmeyi öğrenmesi gerekiyor. Bu yeni kariyer yolu onu babasını bulmaya daha da yakınlaştıracak mı acaba?

Türleri : Macera, Komedi ve Fantastiktir.

Yorumum ise güzel aksiyon dolu olup sonra normalliğe uzanan bir seri gibi duruyor.Zindanın derinlerine inip patronla karşılaşıp sana teklif sunması ve senin kabul etmen ama zindanı düzenlemen sadece gereklidir. Bakalım değişik bir ve konsept bizleri bekliyor diyebilirim.Ama pek izleyeni olmaz diyebilirim, çünkü ana karakter kadın olduğu için birde harem felan muhabbeti yok izleyenide az olur ama yinede ilk 10 felan girebilir gibi de duruyor. Zindana ve içerisine yeni bir bakış açısı sunuyorlar,aslında merakla bekliyorum bakalım nasıl olacak. Zindanın kırık yerlerini düzeltip onarıp canavarların isteklerini dinleyip ona göre devam etmesi ardından babasını bulabilecek midir? Bu yeni görevi ona babasını daha çabuk buldurabilecek mi? Birde yeni arkadaşları olacak mı? Bu görevi sırasında arkadaş ya da dost edinebilecek mi? Kimlerle karşılaşacak düşmanı kim olacak bir ton soru var.Animasyonları güzel gibi duruyor. Aksiyonu orta ya da az olur gibi. Karakter tasarımları ya da arka hikayeleri güzeldir. Hem tasarımlarıda güzel duruyor.Hikayesi ve konusu işleniş tarzı da farklı bir hva katmış seriye.






 MAYONAKA PUNCH tanıtımı : Popüler NewTuber grubu Harikiri Sister'ın artık eski bir üyesi olan Masaki ile tanışın. Kariyerinde yaşanan bir gerilemenin, yani canlı yayında beklenmedik bir şekilde kovulmasının ardından, insanüstü yeteneklere sahip ortağı Live ile güçlenlerini birleştirir. Birlikte sansasyonel içerikler oluşturup 1 milyon aboneye ulaşmayı hedefliyorlar. İçerik hayallerine ulaşacaklar mı, yoksa engelle butonuna mı basacaklar?

Türleri :  Komedidir.

Yorumum ise güzel eğlenceli bir seri bizleri bekliyor gibi geldi. Bakalım içerikleri ve hayallerindeki abonelik sayısına ulaşabilecekler mi? Yeni arkadaşlıklar yeni ufuklar bizi mi bekliyor ne. Hem karakter tasarımları olsun hikayenin işlenişi olsun animasyonları felan güzel gibi duruyor. Karakterlerin acaba arka plan hikayelerine de değincekler mi merakla bekliyorum. Ne gibi güzel içerikleri hazırlayıp sunacaklar. Aralarındaki ortaklık ve arkadaşlık bağları ne kadar güçlü. Yeni newtuber olma yolundaki bu küçük ama sağlam adımlar ile ayak sesleri geliyor mu acaba? Bayağı eğlenceli komedi bir seri bizi bekliyor.Her an güldürecekmiş gibi geliyor. Hem içimiz ısıtacak gibi de geliyor, bazı yaptıkları yeni heyecanlarla.




Na-Nare Hana-Nare tanıtımı :  Misaro Kanata, Takanosaki lisesi amigo takımının birinci sınıf öğrencisidir. Ortaokulda ulusal şampiyonluğu kazanmıştır. Ancak bir yarışmada yaptığı hatadan dolayı artık amigoluk yapamaz.(Yani atlayamaz.) PomPomları oluşturmak için Suzuha, Shion,Anna, Onka ve Megumi ile arkadaş olur.Yeni takımları, tezahürat yaptıkları insanlaırn kalplerine ulaşmak için amigoluğun ötesine geçerler. Dünya'yı değiştirebilirler.

Türleri : Komedi, Eğlence, Macera ve Hayattan kesitlerdir.

Yorumum ise güzel eğlenceli  bir seri bizleri bekliyor. Acaba yeni takımlarında da ulusal şampiyonayı kazanabilecekler mi? Ve arkadaşlıkları zorluklar karşısında ne gibi kararlar almaya itiyor onları. Yaptıkları destek kendi takımlarının ya da taraftarın içine işliyor mu? Onları ayağa kaldırıp heyecan yaratıyor mu? Karakter tasarımları olsun hikayenin işlenişi ve animasyonları gibi duruyor.Bakalım dostlukları ve amigoluk nasıl işleyecek yeniden güçlü olabilecek mi? Ana karakterimiz kendi grubunda da ileriyi ve insanların içlerini ısıtacak hep yürekten bir tezahüratla ileriye bakabilecek mi? Hikayenin işlenişini bundan dolayı merak ediyorum, açıkcası böyle buna benzer bir seri daha vardı, ama onda yeni yetme bir kız öğreniyordu. Yarışma felan yoktu normal okullarındaki futbol kulübünün maçlarında mı ne amigoluk yapıyorlardı sadece.Aralarındaki bağları ne kadar kuvvetli felan.Her karakterin kendine ait anısı ve amigoluğu neden yaptığına dair geçmişe gitmesi de güzel olur.Hepsi de aslında amigoluğu içten severek yapıyor. Bakalım grupları nasıl oluşcak kim oluşturcak.Ne gibi zorluklara göğüs gerecekler ve çatırdamadan devam edebilecek enerjiyi bulabilecekler mi?




Grendizer U tanıtımı : Vega güçlerinin  Fleed gezegenine yaptığı yıkıcı saldırının ardından Düke Fleed ve Grendizer dünya'ya kaçar. Oraya vardığında ise Uzay araştırma merkezi başkanı Dr. Amon onu evlat edinir ve ona Daisuke adını verir.Şehrin gökyüzünde tuhaf nesnelerin ortaya çıktığı zaman onları bulmak için merkez ile yan yana çalışır. Daisuke'nin hafızasını sarsan bir saldırı karşısında şaşırırlar.

Türleri :   Mecha ve Bilim Kurgudur.

Yorumum ise bakalım bizi uzayda neler bekliyor. Ve kendi gezegenini yok eden düşmanlar tekrar dünya'ya saldırdı. Acaba o şaşırma ne ?Acaba dünya'yı o tehlikeden kurtarabilecek mi? Karakter tasarımları olsun, hikayenin ilerleyişi, animasyonları felan güzel gibi duruyor.Hem konusuda ilgi çekici çok fazla böyle robotik serisi olsa da olsun izlenir.Hem aksiyonu bol eğitimi iyi olan arkadaşlığı ve düşmanları ile karşılaşması onları nasıl zorluklarla yenecekler acaba. Hem oradan gelenlerin hepsi düşman olmasa gerek iyilerde bunlara destek olmak içn gelebilirler. Animasyonları ve aksiyonu bol tutsunlar insanı baymasın. Birde güzel bir ana hikaye ile de tadından yenmez.Oğlan acaba intikamını alabilecek mi? 





Mirai no Kuromakukei Akuyaku Reijou Moriarty no Isekai Kanzen Hanzai Hakusho tanıtımı : 
"Kan ve gözyaşı olmayan bir  kötü adam." En korkunç suçlu olan James Moriarty, ünlü bir dedektifle değişik bir şelalede karşılaştıktan sonra ölümü ile karşılaşır. Kendisini başka bir dünyadan gelen güzel genç bir bayan tarafından ele geçirilmiş halde bulur, ve orada gördüğü şey, diğer soylu kızların sinsice istismar edilmesidir.Hafızası yok ama beyni hala aynıdır.Berrak zihninin gücünü ve mükemmel suç denklemini, harika bir dedektifin olmadığı bir dünyada yalnızca tek bir kızın iyiliği için sonuna kadar gider. Zorbalığa mazur kalan genç kadın ölür ve kan ve gözyaşı olmayan bir kötü adam olan Moriarty olarak yeniden doğar.

Türleri : Fantastik, Romantizm ve Okuldur.

Yorumum ise güzel dedektif vari bir seri bizleri bekliyor diyebilirim. Hadi görelim pek ön gösterimde de bir şey göstermediler.Hadi tanıtımında az bir şey anladık ama animasyonları nasıl olacak aksiyonu ya da en büyük suçlu olup kötülükleri cezalandıracaklar mı? Yoksa kendine arkadaş çevresi yapıp komple kökten kurtuluş mu sağlayacakki. Konusu ilgi çekici ama sadece o kadar. hani animasyonları nasıl olur konusu olsun karakter tasarımları felan belli değil gibi geldi. Hani bundan da pek bir şey çıkmıyor gibi seriyi bekleyip göreceğiz. Hani çerezlik olarakta izlenebilir eğerki vaktiniz varsa. Güzel mi bilemem.



En çok tıklanan yayın