2024 İlkbahar sezonunda çıkacak anime tanıtımı ve incelemesi bölüm 05

 


Tensei Shitara Slime Datta Ken 3rd Season: İlk iki sezonu izlediyseniz, kesinlikle izlemeniz gereken bir sezon bizleri bekliyor. Ne gibi büyük savaşlar ve eski düşmanı tekrar karşımızda görüyoruz. O savaş kim kazanacak felan merakla bekliyorum.Bir de unutmadan iki sezon arka arkaya olacak yani 12-12 gibi bu sezon bitecek hemen ikinci sezon başlayacak gibi düşünebilirsiniz. 





Mushoku Tensei Ⅱ: Isekai Ittara Honki Dasu 2nd Cour :  Bakalım serinin ikinci sezon part ikisinde bizleri neler bekliyor. Tabi ki mangasını ya da lnsini okuyanlar biliyordur ama bilmeyenler için aksiyonun az olduğu ama yine açıklamaların bir olduğu bir sezon bizleri bekliyor, diyebilirim. Yine de Rudeus ve ilk eşinin çocuklarının akademideki kariyerleri işleri felan merakla beklemekteyim. Seri 12 bölüm oluşacak. Bakalım animasyonları ve konu nasıl olacak. 




Kimetsu no Yaiba: Hashira Geiko-hen : Bakalım serinin yeni sezonunda en güçlülerin eğitimleri söz konusu hepsi nasıl eğitimden geçip son savaşa hazırlanacaklar. O eğitim bölümleri ve savaşları nasıl olacak merakla bekliyorum. Mangası bitti güzeldi de sonu felan tatmin ediciydi. Anime de daha iyi ve sürükleyici olması dileği ile diyorum. İlk bölümü 1 saat olacakmış. Bakalım nasıl başlayacak seri.





Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 3 sezonu :  Bakalım serinin üçüncü sezonunda bizleri neler bekliyor.İki önceki sezonda Meguminin başından geçenleri nasıl grubun üyesi olduğunu felan izlemiştik.Şimdi de grubumuzu ne gibi maceralar bekliyor.Komedisi üst safhada olan bir seri. Kesinlikle izleyin derim. İzlemediyseniz başlayın sıkılmadan izlerseniz, diğer iki sezonu ve Meguminin anlatıldığı diğer sezonu. Ama izleyenler kesinlikle bekliyordur. Yine başlarını ne gibi belalara sokacaklar.





Boku no Hero Academia 7th Season : Bakalım serinin yedinci sezonunda bizleri ne gibi savaşlar ve kayıplar bekliyor. Shounen sevenler kesinlikle izlemeli bayağı güzel bir seri. Hem efectleri hem animasyonları felan güzeldi. Ama mangakası mangasını hala bitirmedi ve sürdürmeye devam ediyor.Son arca girdi, Deku güçlendi, ve bu sezonda da nasıl güçleneceğini kimler yeni olarak geleceğini felan göreceğiz. Herkesin güçlenmesini direkt görüp heyecanla beklemek çok güzel bir şeydir. Yeni kahramanlar yeni karakterler felan bakalım. Şunu da diyeyim Midoriya'nın seçtiği yolu kimse seçmezdi, çünkü hem zor hem meşakatli herkes öldür geç derdi, ama o gerçek bir kahraman gibi kötününde içinde bir iyinin olduğuna inanıyor.





 Maou Gakuin no Futekigousha II Part 2 : Serimizin ana karakteri zaten çok güçlüydü,çünkü o şeytan kraldı. Bakalım bu sefer karşısına hangi düşmanlar çıkıp tek atıp geçecek.Merakla beklemedeyiz. Tabi ben değil talibi olanlara dedim. Yanındaki iki kız da güçlendirme aldı daha da alacaklar gibi geldi. Bu seferki karşılaşacağı düşman bayağı güçlü gibi duruyor.Acaba durumu ne olacak.



Date A Live V:  Uzun bir aradan sonra yeni sezon bekleyenlerin gözleri dolmuş, mutlu olmuşlardır kesin. Bakalım bu seferki düşmanları kim dünya'ya daha hangi güçlü kız düşecek, ve sevgili oyunu oynayacaklar dicemde. Öteki karakter gelip buna meydan okumuştu.Oradan devam edecek gibi. Bakalım ikisi arasında duelloyu kim kazanacak merakla bekliyorlar. Beşinci sezonu ile karşınızda seri.






Mahouka Koukou no Rettousei 3rd Season :
 Bakalım serinin üçüncü sezonunda bizleri neler bekliyor.Bekleyeni için güzel bir sezon olur gibi duruyor.Ana karakterimiz çok güçlüydü bunda da. Hemen kız kardeşi de güçlü tabiki akademi ve terör organizasyonlarıyla ve yeni oluşum kötülerle nasıl başa çıkacak merakla bekliyorum. Bekleyeni kesin vardır. Hele de başlangıçta çok güçlü bir karakter varsa aksiyon, vahşet terör eylemleri patlatma felan hepsi var.




Kaijuu 8-gou tanıtımı : Kaiju olarak bilinen tehditkar yaratıkların istila ettiği dünyada Kafka Hibino, onları yenmek için Japonya savunma kuvvetlerine katılmayı tüm kalbiyle ister.
"Kaiju'yu birlikte yok edelim" Diyerek çocukluk arkadaşı Mina Ashiro'ya söz verir.Zamanla hayat şartları onları kendi yollarından başka yerlere gitmeye zorlar. Ve onu ömür boyu süren hırsından vazgeçmesine neden olur. Kendini Kaiju savaşlarının ardından temizlik konusunda uzmanlaşmış profesyonel bir temizlik şirketi olan Monster Sweeper Inc. de çalışır. Bu arada ise Mina Ashiro da artık savunma kuvvetleri 3. takımının kaptanıdır. Şuanda onunla birlikte Kaiju ile savaşmaya layık değildir. Kafka'nın yolu iş yerinde motivasyonu yüksek Reno Ichikawa ile kesişir. Reno'nun savunma gücüne katılma konusunda ölümcül kararlılığı, başarısızlığa yer bırakmaz. Onun azmi, Kafka'nın insancıllığı Kaiju'dan birlikte korunurken  Mina'nın onun yanında durması içindeki bitmiş hırsı yeniden ateşler. Zamanın dondurduğu, yakıcı bir vaatle  eriyen bir rüyadır. Ancak Kafka, yakın bir Kaiju tehdinin beklenmedik bir şekilde kendisine doğru geldiğini bilmemektedir.

Türleri : Aksiyon, Fantastik, Bilim kurgudur.


Yorumum ise güzel mangası aksiyonu bol komedisi ve kan vahşeti yüksek bir seri bizleri bekliyor. Bakalım animede ne kadarını yansıtmışlar acaba. Mangası hem sürüykleyici idi, hem de güzel ve aksiyonu bol idi.Kaijuların neden saldırdıkları, kaç takım oldukları felan hepsini göreceğiz. Ayrıca nasıl güçleneceğini, bir Kaiju ile baş edileceğini felan hepsini kendi ve Savunma birliği nasıl olacak. Sevdiğini görme arzusu kayıpları savaşları sızma felan on numara idi mangası hala devam ediyor şuan 99.bölüm geldi.İsteyen okuyabilir. Hayalini gerçekleştirip birlikte Kaiju avlayabilecekler mi acaba?



Tensei shitara Dainana Ouji Datta node, Kimama ni Majutsu wo Kiwamemasu tanıtımı : Büyü çalışmalarında en çok değer verilen nitelikler soy, yetenek ve çabadır. Büyüye olan derin sevgisine rağmen halktan biri olarak doğan ve dolayısıyla bu konuda gerekli soyu ve yeteneği olmayan bir büyücü varmış. Doğal olmayan bir yolla öldüğü için, şansı yaver giderken bir dilek diledi o da daha fazla büyü çalışsaydımdı.Daha sonra, Saloum krallığının yedinci prensi ve güçlü bir soya aynı zaman da büyüye sahip olan Lloyd olarak yeniden reankarne oldu. Kusursuz soyu ve muazzam yeteneğinin yanı sıra tüm eski anıları bozulmadan yeniden beyninde belirdi. Önceki yaşamında ulaşamayacağı büyü çalışmalarında ustalaşmak için olağanüstü büyü yeteneklerini kullanarak yeni hayatının tadını çıkaracaktı.

Türleri :  Macera, Fantastik, Büyüdür.

Yorumum ise yine bir reankarnasyon durumu bizi bekler. Macera harem yazmıyor, ama kesin vardır gibi. En güçlü büyücü şimdi bu olur. Sonra soylu olduğu için akademi felan izleyeni felan vardır bunun.Mangası ve lnsi var gibi duruyor. Animasyonu güzel de izler miyim bilemedim şimdi. Mangasına da bir ara bakmıştım.Aksiyonu ve savaşları güzeldi. Ama ölüp başka birinin vücudunda tekrar uyanma sonra büyü öğrenme soyuun önemi felan değişik olmuş.Bekleyip göreceğiz diyomda anca bir iki bölüm bakarım gibi, komedisi varsa onunla izlerim.



Lv2 kara Cheat datta Motoyuusha Kouho no Mattari Isekai Life tanıtımı : Büyü krallığı Klyrode, her yıl diğer dünyalardan yüzlerce kahramanı  şeytan kral'ı ve ordusunu yenmesi için çağırırlar. Banaza, Kraliyet başkenti Paluma'dan çağrılan kahramanlardan birinde bir şeyler doğru değildir.Banaza ortalama bir tüccardır.Büyü ve dövüş yeteneği ortalama ve diğer istatistikleri de yerlerdedir.Daha da kötü olan ise kendi evine geri dönemez. Bir kahraman olarak reddedilen ve başka bir dünya da mahsur kalmıştır. Gitmesini isteyen zalim kral tarafından en uzağa sürgüne gönderilir. Banaza bu kaderi aşabilecek midir? Başarısız olarak görülen kahraman adayı ikinci seviyeye ulaştığında süper hile gibi gelen güçleri gördüğünde ne olacak acaba?

Türleri : Macera, İsekai,Fantastik, Romantikdir.

Yorumum ise mangasını okuyan biri olarak güzel aksiyon macera komedi eksik olmadı mangada.O kadar iyi bir seri bana göre tabiki. Animesi de mangası gibi güzel olur.Hem lnsinden almıştır. Animasyonları felan güzel gözüküyor.ve efectleir güzel gibi geldi. Onları savaşlarda felan daha iyi anlarız gibi , ama animasyonları ve karakterleir güzel. Konusuda güzel ve akıcı mangası öyle idi.Mangası türkçeye çeviriliyor.Bakmak isteyenler için.Hani şeytan kral ve ordusu olsun diğer yan karakterler.Çağırıldığı krallığın kralı felan kötü olanlar delirenler felan merakla bekliyorum.Ve tabiki en iyisi Fenririmiz merakla...




Ookami to Koushinryou merchant meets the wise wolf tanıtımı : Seri aslında bir remeka olduğu için tanıtımı yapmayı düşündüm, ama gerekli mi bilemedim şimdi. Lawrence, at arabasıyla çeşitli mallar satan bir tüccardır. Bir gün bir köye gelir, kulakları ve kuyruğu olan bir kızla karşılaşır! Adı Bilge Holodur. Bereket getirmesi için ekinleri hasat eder.Memleketine gitmek isteyen Lawrence onu birlikte gitmeye ikna eder.Artık bir zamanların yalnız tüccarı ve bereket tanrısı Holo birlikte kuzeye yolculukları başlar.

Türleri : Yetişkin kast, Macera, Fantastik,Tarih, Romantikdir.

Yorumum ise eski seriyi izlediyseniz, bunu da izlersiniz, yine bir yaad etmek isteyenler için bire bir görüntüler iyileştirilmiş bir şekilde izlemek.Bakalım olaylara girileri felan nasıl olacak.Holo olan kurt kızımız kendi memleketine giderken bizim Lawrence yardım edip çok para kazandıracak mı? Aralarındaki dostluk nasıl ilerleyecek. İzlemeyenler izlesin izleyenler tekrar baksın derim. Hem komedi hem de ürün satma felna iyi bir seri bizleri bekliyor.



Maou no Ore ga Dorei Elf wo Yome ni Shitanda ga, Dou Medereba Ii? tanıtımı : Zagan çok korkulan şeytani bir büyücüdür ama sosyalleşme söz konusu olduğunda da bir o kadar kötüdür.Güzel elf kölesi Nephelia ilk görüşte aşık olur.Ve satın almak için tüm servetini harcar, karanlık sanatlar üzerinde çalıştığı bütün o zamanlar buna yardımcı olmaz.Birbirleriyle nasıl konuşacaklarına dair en ufak bir fikri olmayan kara büyücü ve ürkek bir elf arasında tuhaf bir birleşme ve çekim başlar.

Türleri : Aksiyon, Fantastik, Romantikdir.

Yorumum ise mangasını isteyen okuyabilir.Buna benzer bir seri daha vardı geçen sezonlarda o da güzeldi.Hem aksiyon hem aralarındaki elektrik ve sevgi güzeldi.Bu da aynı onun gibi olursa on numara olur. Hani birbirlerinin o kötü olan özelliklerini aşıp konuşmaları ya da dinlemeleri kim konuşcak aşık olacaklar mı?  Acaba aralarındaki bu çekim nasıl olacak? Ve kim konuşmaya başlayacak komedi ve eğlenceli bir seri bizleri bekler.Animasyonlarıda güzel.







Tensei Kizoku, Kantei Skill de Nariagaru tanıtımı : Kahramanımız Ars Louvent, küçük bir soylunun genç oğlu olarak dünya'ya reankarnasyon olarak doğar. Ars çok güçlü ya da zeki değildir, Yalnızca başkalarının potansiyellerini görebilme gücüne sahiptir. Ve becerisini de dünyadaki en gizli yetenekleri bulmak ve onların zayıf oldukları şeylerde iyi yönde gitmelerini sağlamaktır. İyi kalpli Ars'ın ve bulmayı başardığı benzersiz yeneteklerin yer aldığı, birleşmeyle ilgili yeni bir isekai serisi başlar.

Türleri :  Reankarnasyon, Macera, Fantastik, İsekaidir.

Yorumum ise mangası çevirilmeye devam ediyor.Ama seri ln'den alacak gibi duruyor. Ana karakterimizin başına neler geliyor.Ve nerelerden güçlü yetenekli kişiler bulup kendi safhına katıp savaşa gidiyor. Mangası güzeldi, aksiyonu savaşları komedisi, macerası gerçekten iyi idi.Türkçe çevirisi var mı? Bilmiyorum isteyen okuyabilir.Geçrekten güzeldi. Ama süprizi kaçmasın merakla beklerim dersenizde, kesinlikle bekleyin izleyip görün derim. Güzel hoş bir seri bizlerle diyebilirim. Onları kabul ettirikenki tutumu. Onlara verdiği arkadaşlarık aile ortamı felan ona bazılarının inanmaları felan hepsini yıkıp geçmesi ayrı ve güzel bir olaydı.



Kami wa Game ni Ueteiru tanıtımı : Nihai zeka oyunu olan "Tanrıların oyunu", Çok fazla boş zamanı olan yüce tanrılar tarafından oluşturulmuştur.Uzun uykusundan uyanan eski tanrıça Rhese'nin ilk söylediği şey şu oldu:" Bana bu çağın en iyi oyuncusunu getirin!" Aday gösterilen kişi ise "son yılların en iyi çaylağı" olarak kabul edilen Fei'dir. "Tanrıların oyunu" çok zorlu bir mücadeledir, bu mücadelede insanlık tarihinde onu kimse yenememiştir. Tanrılar kararsızlık, mantıksızlık ve bazen de anlaşılmazdırlar ve tam da bu yüzden, onu tüm kalbinizle oynamaktan keyif almazsanız, çok büyük bir israftır!  Dahi bir oyun çocuğu, eski bir tanrı olan kız ve arkadaşlarının yüce tanrılara olan karşı beyin savaşı şimdi başlıyor.

Türleri : Dram,Echi, Fantastik,Yüksek-bahisli oyun, Romantizm, Strateji oyunudur.

Yorumum ise güzel eğlenceli iyi çarpışmaların olduğu dğeşik bir oyun dünyası bizi bekliyor.Bakalım düşmüş tanrı ve onun seçtiği insan birinci olabilecekler mi? Bakalım arkadaşları ve birlikte verdikleri mücadeleler nasıl olacak kart oyunlarına yeni bir soluk mu geliyor yoksa. Göreceğiz. Tanrı ile insan önlerine kim çıksa yenecekler mi yoksa bir kere yenilip hep yenecekler mi? Bu yolda önlerine kimler çıkacak hangi kişilerle tanışıp arkadaş olacaklar.Animasyonları karakter tasarımları güzeldi. Effectler de iyi idi. Hadi seri gelince daha fazlası için beklemede kalın derim.Ama fazla da kalmayın ha sonra karşılamazsa kötü olur. Hem güç kartları hem de onların etkisini attırıp vurabilmek için de zarın yüksek gelmesi gerekiyor. Yani biraz şans gibi bir şey var.



Yozakura-san Chi no Daisakusen tanıtımı : Taiyo Asano, ebeveynleri öldüğünden beri tek başına yaşamaktadır, ve ona değer veren tek kişide çocukluk arkadaşı Mutsumi Yozakura'dır.Ancak Mutsumi'nin bir sırrı vardır; O, casuslardan oluşan bir ailenin başıdır! Üstelik erkek kardeşi Kyoichiro onu tehlikelerden koruması gerekirken bütün tehlikeleri onun üstüne salıp öldürmek ister.Kyoichiro'nun onu öldürmesini engellemek için Taiyo ve Mutsumi'nin son adımı atması gerekmektedir. O da evlenmektir. Çünkü Yozakura ailesinde özel bir kural vardır, aileden birini öldüremezsindir.

Türleri : Komedi, Aksiyon ve Romantizmdir.

Yorumum ise güzel eğlenceli komedisi bol bir seri bizleri bekliyor, diyebilirim. Hadi onların sıcak ve aksiyon dolu casus ailesinin içine girelim ve olacakları kendi gözlerimizle şahit olalım. Ve ikisinin komedi olan hikayesini eğlenceli bir şekilde tanık olalım. Acaba nasıl birlikte savaşıp ailenin başında kalacaklar. Onca tehlikeyi ve badireyi atlatıp başta kalmaya devam edebilecekler mi? Hem de garip egzantirik kişilikte olan kişilerle tanışıp birbirlerine duydukları aşkı arada da olsa göreceğiz. Birde ailesi kafadna çatlak gibi geldi. Kimyacı olan kese kağıdı ile ne yapacak acaba. Merakla bekliyorum. Animasyonu savaşları güzel gibi duruyor. Hiç bozmazsa iyi olur gibi duruyor.Hala eğitim almaya devam ediyor. 




Dekisokonai to Yobareta Moto Eiyuu wa, Jikka kara Tsuihou Sareta no de Suki Katte ni Ikiru Koto ni Shita tanıtımı :  Düşük seviyesi ve tanrı vergisi bir yeteneği olmayışı nedeniyle ona "hiçbir işe yaramaz" olarak görülen Allen asil statüsünden çıkarılıp westfeldt dükalığından sürülür. Ancak Allen'in bir sıırı vardır. Geçmiş hayatında bir kahramandı ve sonunda istediği gibi yaşamaya şansı olduğu için çok heyecanlandı. Ancak dramdan uzak yaşamı, eski nişanlısıyla umutsuz karşılaşması nedeniyle çok geçmeden kurduğu hayaller kesintiye uğrar. geçmiş yaşamından kalan inanılmaz güçlere sahip eski kahraman olan Allen ne kadar istese de ihtiyacı olan birini görmezden gelemez.Ve böylece eski kahramanımızın asla istemediği yeni bir kahramanlık destanı başlıyor.

Türleri : Aksiyon, Macera, Fantastiktir.

Yorumum ise güzel değişik bir seri bizleri bekliyor diyebilirim. Bakalım nasıl olacak kahraman olmak istemeyen eski kahraman Allen tekrar kahraman olup yardıma muhtaç kişileri kurtaracka mı? Sonra ekibi kimlerden oluşacak acaba merakla bekliyoruz.Animasyonu felan güzel gözüküyor.Savaşları olsun karakter tasarımları felan da iyi idi.Bakalım yine hayalini kurduğu yaşama geri dönebilecek mi? Kimlerle tanışcak ve savaşacak kurtarma nasıl olacak.Trailerlardan gördüğüm kadarıyla baya iyi bir konusu var harem'e bağlanmasında ne olursa olsun yine bakarım bunada bir iki bölüm beğenirsem izlerim gibi duruyor.Zaten ilk 2 bölümü art arda gelecek gibi duruyor.




Unnamed Memory tanıtımı : "Şampiyon olarak dileğim kuleden inip eşim olman." 
Ölümcül bir kuleye tırmanan Oscar, Azure ay cadısı'nın gücünü arar. Onun inanılmaz büyüsünün, eşi olarak aldığı her kadını öldürecek bu laneti kaldırabileceğini umuyor. Ancak prens, Tinasha'nın ne kadar güzel olduğunu görünce aklına daha iyi bir fikir gelir: Tinasha'nın onun lanetinden kurtulacak kadar güçlü olduğundan, onun yerine onunla evlenmesi lazımdır. Tinasha bu fikre pek sıcak bakmaz, prense yapılan büyüyü araştırırken Oscar ile birlikte  kraliyet şatosunda bir yıl boyunca yaşamayı kabul eder. Cadı'nın güzel yüzü, hayat boyu süren karanlık sırları gizler. Ancak sırlar yeniden gün yüzüne çıkmaya başlar...

Türleri : Macera, Fantastik ve Romantizmdir.

Yorumum ise sanki buna benzer bir kore webtoonu vardı gibi geldi.Ama karıştırıyorda olabilirim.Sevdiği kişiler evlenip hemen ölüyorlardı.Bunda prens Oscar sevdiği ölmesin diye ay cadısını bulmaya gider ve ona direkt benimle evlen der.Zaten hikaye de oradan itibaren başlar.Aralarındaki ilişki nasıl olacak.Kız olacak mı? O laneti bozabilecek mi acaba? Animasyonları güzel, aksiyonda vardır kesin.Laneti kimin yaptığını bulma onu öldürme ya da entrika felan olabilir. Aşk başlar aralarında.Trailerında bu prens küçükken koyulmuş gibi geldi.Ama kim niye koysun dicem.O cadı ile de gerçekler açığa çıkacak gibi. Merakla bekliyoruz. 



WIND BREAKER tanıtımı : Acıya sebeb olan, yıkım getiren, kalbinde kötülük barındıran herkes Bofurin tarafından istisnasız temizlenecektir.

Ortalama puanların en düşük olduğu ancak kavgaların çok ve güçlü olduğu yer. Furin lisesi  suçluların süper okulu olarak nam salmıştır. Birinci sınıf öğrencisi Haruka Sakura, zirveye çıkmak için şehir dışından gelir. Ancak Furin lisesi, "rüzgarın kıranının çanı" Bofurin olarak adlandırılan kasabayı koruyan bir grup haline gelmiştir. Lise suçlusu Sakura'nın kahramanlık efsanesi burada başlıyor.

Türleri : Aksiyon, Suçlular ve Okuldur.

Yorumum ise klasik çete kavgalarından farklı olarak burada orada sokak çetesi o mahalleyi esnafı koruyor. Bunu diğer çetelerin oraya ayak basmasını önlemek için yapıyorlar.Bayağı güzel her bölüm aksiyon var gibi geldi.Farklı çetelerle savaşmaları olsun bizimkinin o çeteye katılması birinciliği hedeflemesi felan.Mangası devam ediyor. Türkçe çeviri var mı bilmiyorum. Hadi izleyip de görelim.Animasyonu olsun karakter tasarımları savaş ortamı en tepeyi hedefleme felan en güçlü oması ayrı güzel. Bizim oğlan oraya gelirken farklı bir amacı vardı şimdi daha farklı bir amacı mı olacak yoksa? Dostluk arkadaşlıkları felan işleneceği güzel bir seri bizleri bekliyor. Mangasına bir kaç bölüm bakmıştım, güzeldi animesi de o kadar güzel olur gibi geldi. Bakalım en güçlü okulu devirip başa geçebilecekler mi?






Jiisan Baasan Wakagaeru tanıtımı : Shouzou ve Ine Saitou, hatırladıkları kadarıyla mutlu bir evlilikleri vardı. Ciltlerinin kırışması ve çatlayan uzuvları bile yaşlansalar bile aralarındaki değerli bağdan bu sevginin gücü anlaşılır. Ve sonra tesadüfen bir gün uyanıp aynaya baktıklarında ikiside gençleşmiştir. Yeni keşfettikleri genç ve çekici vücutlarına rağmen Shouzou ve Ine her zamanki gibi kalırlar. Jiisan Baasan Wakagaeru, günlük hayatlarını sürdüren aileleriyle vakit geçiren gençlerin beklentilerine meydan okuyan genç yaşlı çifte meydan okuyor.

Türleri : Komedi, Romantizm ve doğa üstü güçlerdir.

Yorumum ise içinizi ısıtacak güzel bir seri sizleri bekliyor.Bakalım yaşlı çiftimiz genç oldukları zamanki görüntülerine geldiklerinde neler değişecek çevreleri nasıl karşılayacak acaba? Aşkları ve birbirlerine olan sevgi saygıları hiç değişmemiş.Yanlarında kalan torunları heralde nasıl görecek onları acaba. Bir mucize gerçekleşip genç olarka uyanmalarına hem kendilerinin hem de çevredekilerin ve ailelerinin nasıl baktığınıda göreceğiz.Hem 12 bölüm olur bakalım kısa olduğu için çerez mi desem seveni izler mi bilemedim şimdi.Aslında tanıtımda denmese de trailer da yani ön gösterimde değiniliyor. Bir ağaç'ın altın bir meyve verir. Bunların ikiside o meyveyi yedikten sonra tanrının hediyesi olarak gençleşirler.Ve torunları baya şaşkınlıkla karşılar.Ama eski utangıçlıkları geri gelmiştir.Birbirleri ile evli olsalarda el ele bile utangaçlıktan tutuşmazlar. Hep o tanrının hediyesi altın elma sayesindedir.Bakalım hayatları nasıl değişecek.





Yuru Camp△ Season 3 :  Bakalım serinin üçüncü sezonunda nerelere kamp yapmaya gidecekler.Bakalım ekibimizin başına neler gelecek. Hangi malzemeler ile kamp yapıp eğlenceli vakit geçircekler.Hani seven izlesin ben bekliyordum. Bizleri neler bekliyor. Ne gibi maceralar felan.Yine Fuji dağına gidip hem piknik hem kamp yapacaklar mı? Neler başlarına gelecek. Değişik rotalar'a gidecekler mi?




Sasayaku You ni Koi wo Utau tanıtımı : Neşeli ve enerjik lise öğrencisi Himari, okulun ilk gününde grubunun performansını dinledikten sonra senpai'isi Yori'ye aşık olur.Himari, Yori'ye onu sevdiğini söyler ve Himariyi şaşırtarak Yori'de Himariyi sevdiğini söyler.Ancak Himari kendisinin ve senpai'sinin iki farklı türde sevgi hissettiğini anladığında , kendine aşkın ne anlama geldiğini sormaya başlar.

Türleri : Kız aşkı, Romantizm ve Okuldur.

Yorumum ise hani böyle serileri seven  izlesin hem romantizm hem de komedi olarak izlenir bence tabiki. Sevmeyen zaten izlemez.  Bakalım nasıl olacak ön gösterimi iyi idi. Hem komedisi bol hem de birbirlerinden utanma sahneleri çok hoştu.Animasyonları grafikleri felan güzeldi. Görelim ikisi arasında aşk mı yoksa sevgi mi olacak? Nasıl anlayacaklar acaba. Yoksa iki sevgi dedikleri şey aşka dönüşecek mi? Müzikleri de güzel gibi duruyor.Müzik içinde izlenir gibi.



One Room, Hiatari Futsuu, Tenshi-tsuki tanıtımı : Shintaro Tokumitsu yalnız yaşayan bir lise öğrencisidir.Ancak Towa adında bir kızın balkonunda belirmesiyle işler beklenmedik bir hal alır. O sadece inanılmaz derece saf ve tatlı değil aynı zamanda da onda farklı bir şeyler vardır. Bir şey... İlahi Shintaro'nun yeni oda arkadaşı kim ve sizi ne gibi eğlenceli komik zamanlar bekliyor.

Türleri : Komedi, Romantizm ve Doğa üstü güçlerdir.

Yorumum ise mangasına bakmıştım, bayağı güzel ve eğlenceli idi.Animeside bir o kadar eğlenceli komedi olur gibime geldi.Sanki bana eskiden izlediğim aynı zaman da mangasınıda okuduğum AAA Megami-sama  izlenimi verdi. Ama bu sanki ondan farklıdır. Grafikleri ve animasyonları güzeldi. İkisi arasındaki oluşan elektriklenme ve ilişkileri nasıl olacak.Birbirlerini sevdiklerini fark edebilecekler mi? Acaba ilk önce kim fark edecek. Shintaro'nun yalnız yaşamı son mu buluyor. Gerçek aşk ne dir. Komedisi de bol olacak gibi geldi.Yeni karakterler felan.



THE NEW GATE tanıtımı : The New Gate- Oyuncuları için ölüm kalım mücadelesine dönüşen çevrimiçi bir oyundur. İçlerinden en güçlüsü Shin'in yiğitçe çabaları sayesinde, oyunun sonu ve herkesin özgürlük çok yakın gibiydi. Ancak Shin, oyunun son Bossunu yendikten sonra bir ışık süzmesinin oynadığı oyunun 500 yıllık geleceğinde bulur kendini. Yalnış giden basit bir oyundan, yeni ve tuhaf bir diyara atılan, rakipsiz güce sahip genç bir kılıç ustası efsanevi bir yolculuğa çıkmak üzeredir.

Türleri : Aksiyon, Macera,Fantastik ve Isekaidır.

Yorumum ise güzel eğlenceli aksiyonu iyi bir seri bizleri bekliyor.Herkesin beklediği güçlü anakarakter imajıda çiziyor. Bakalım seri nasıl şekil alacak son bossu yen sonra oynadığın oyunun içinde yeniden doğ bir de 500 yıl gelecekte.Nasıl şekillencek ve aksiyonu olsun grafikleri olsun animasyonları güzeldi.Mangası da güzeldi.Animesi daha da iyi olur geleki ön gösterim bayağı iyi idi. Oyunda sahip olduğu arkadaşları uşağı felan bunu tanır ve birlikte maceralara atılırlar. Daha sonra da ilkte biraz afallar ama olsun. Elf kızı kurtarır sonra.Ve macerasına kaldığı yerden devam eder. İlk başta maceracılar loncasına felan gidiyor.Sonra işte olaylar silsilesi kendini takip eder.




Re:Monster tanıtımı : Zamansız bir ölümle karşılaşan Tomokui Kanata, sıradan bir goblin olarak yeniden reankarne olur. Ancak çok açtır aynı canavarlar gibi.Beslendikçe güçlenmesini sağlayan yeni yeteneği sayesinde zayıf durumu hızla değişir ve goblin lideri komuna yükselir.Geçmiş anılarının yeni bedeninde ve güçlü midesinin karışımı ile bu yeni fantastik bir ısırık alır.

Türleri : Aksiyon, Macera,Fantastik,Isekai ve Reankarnasyondur.

Yorumum ise baya eskiden bunun mangasına bakmıştım.Bayağı güzeldi, bakalım animesi nasıl olacak.Gerçekten iyi bir seri bizleri bekliyor diyebilirim.Mangasında gelişmek için ilk önce açlık yeteneğini öğrenip kendini geliştirip etrafa adapte oluyordu. Daha sonra güçlenip başka maceralara gidiyordu. Animesi de animasyonları effectleri karakter tasarımları felan on numara olmuş. Ön gösterimde de güzeldi.Bakalım nasıl bölümler bizi bekliyor. Macerası gelişimi felan hepsini göreeceğiz. Zaten ya 12 olur 2 sezona uzar gibi olur eğerki mangasının tanıtımı ise tek sezon biter gibi duruyor.



Blue Archive The Animation tanıtımı : Şehrin kendi bölgelerine bölünmüş akademiler bulunmaktadır.Ve çoğunlukla bağımsız kabul edilir. 
Genel öğrenci konseyi, akademileri bir bütün olarak yönetmek için yönetim kurulu işlevi görür.Ancak grubun yönetme yeteneği, genel öğrenci konseyi başkanının gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasıyla birlikte durma noktasına gelir. Başkanın liderliğinin yokluğunda Kivotosta sayısız sorun gün yüzüne çıkmaya başlamıştı. Felaketi önlemek için Genel öğrenci konseyi,  Schle olarakta bilinen federal soruşturma kulübünden  yardım ister. Aslında Schale, şehrin en yeni kulübü ve başkanın kaybolmasından önce onaylanan son kulübtür. Görevini başarmak için Schale, Kivotos çevresindeki olayları çözmelerine yardımcı olabilecek  bir sensei'in rehberliğine güveniyorlar.

Türleri : Aksiyon ve Bilim kurgudur.

Yorumum ise oyununu oynayanlar kesinlikle izlemek için sıraya girecektir.Bakalım oyunundan daha iyi mi olmuş. Ve oyununu tanıtım amaçlı yapılmıştır kesin animesi genelde öyle oluyor. Hadi bakalım görelim.Ön gösterimde karakterleri olsun hikayesi felan hepsi güzeldi. Ama telefon oyununu oynadım pek beğenmemiştim, seri olarak bakacağım nasıl olmuş diye. Animasyonları felan grafikleri karakter tasarımları on numara olmuş.Bakalım kızlarımız başkanı bulup olayı çözebilecek mi? Yeni kimlerle karşılaşacaklar. Komedi ve bilim kurgunun bir arada olduğu eğlenceli bir seri bizleri bekliyor.




Hananoi-kun to Koi no Yamai tanıtımı : Hotaru Hinase, harika bir ailesi ve arkadaşları vardır ama konu romantizm olunca hiç şansı olmayan birinci sınıf öğrencisidir. Bir gün yan sınıfındaki yakışıklı çocuk Hananoi'nin bir parkın ortasında tek başına durduğunu gören Hotaru, Ona bir şemsiye verir.Bu küçük hareketi Hananoi'nin kısa süre içinde ona çıkma teklif etmesine neden olur. Aşk ne anlama gelir? Aşık olmak ne anlama geliyor? Hotaru, sevdiği kişiye karşı sonsuz bir sevgi besleyen ve onlar için elinden gelen herşeyi  yapmak isteyen Hananoi'nin aniden ona çıkma teklif etmesi karşısında telaşlanır. Bu romantik aşkı anlamayan bir kız ile aşk söz konusu olduğunda biraz fazla katı olabilen bir oğlan arasındaki ilk aşkı anlatan bir hikayedir.

Türleri : Romantik ve Okuldur.

Yorumum ise bu türleri seviyorsanız izleyin derim.Tabiki izleyen çıkar ama ötekiler seriler gibi çok olmaz gibime geliyor. Yinede çerezlik gibi romantik komedi olarakta bakabilirsiniz. Hem mangasıda var okuyun isterseniz. Bakalım ikili arasındaki aşk nasıl filizlencek ve ne gibi olaylara gebe olacak. Karakterleir olsun grafikleri konu işlenişi bayağı iyi gibi duruyor. Hani böyle seriler genelde her sezon geliyor, ama bu biraz farklı gibi geldi. Kızımız biraz aşktan anlamayan erkeğimiz ise biraz fazla sahiplenici ve kıskanç gibi duruyor. İkilinin arasındaki uyum nasıl olacak. Birde ne gibi tepkileri olacak ya da aralarına kim girecek yakışıklı erkek karakterin eski sevgililerinden biri mi yoksa arkadaşları mı merakla bekleyelim. Bakalım. Hadi mangasına bakmış olanlar olayları biliyordur.Ama izlemek ayrı bir keyif verir insana be.




Kuroshitsuji -Kishuku Gakkou-hen- tanıtımı: Kahya Sebastian Michaelis, 19. yy İngilteresinin zorlu yeraltı dünyasında "Kraliçenin bekçi köpeğinin kirli işlerini yapmak için 13 yaşındaki efendisi Kont Ciel Phantomhive ile birlikte çalışır. Bir gün Ciel, Kraliçe Victoria'dan, İngilterenin en iyi devlet okullarından biri olan Weston College'deki bir kaç öğrencinin görünüşte ortadan kaybolduğunu söyleyen bir mektup alır... Derrick adındaki bir akrabasıda buna dahil olmuştur. Böylece Sebastian ile Ciel meselenin özüne inmek için Weston College'ne sızarlar. Bu öğrencilere gerçekte ne oldu?

Türleri : Aksiyon, Fantastik, Tarihi, Gizem ve Mitolojidir.

Yorumum ise mangası hala devam ediyor, ve türkçeye çeviriliyor. Herkesin bildiği ve merakla diğer bölümleri beklediği bir seridir.Animesi de güzel gidiyor bir kaç bölüm bakmıştım sadece bana hitap etmediği için bırakmıştım.Ama karakterleri animasyonu felan güzeldi.Bakalım ne gibi ilginçlikler bizleri bekliyor.Akademide kimlerle karşışalacaklar. Tanıdık mı yoksa düşmanlarla mı? Hadi görelim ikilinin davayı çözmelerini nasıl çözüme kavuşturcaklar.Ve ne gibi zorluklar onları bekliyor.Akademideki güçlü gruplar kim felan. Ön gösterimi bayağı iyi idi. Seri de bir o kadar iyi olur. Türkçe çevirisde var mangasının.Bekledikleri serinin animesinin 4. sezonu mu neydi. Birlikte de bu işin üstesinden alınlarının akıyla çıkabilecekler mi acaba?




Sentai Daishikkaku tanıtımı : Kahraman kimdir ve Kötü kimdir? Canavar ordusu onüç yıl önce Dünya'yı işgal ettiğinde ilahi ejderha koruyucuları onları durdurmak için ayaklandılar. Savaş devam ederken bu büyük kahramanlar insanlığın son umududur.  Yoksa onlar mı? Gerçekte işgalcilere bir yıl içinde boyun eğdirdiler ve Rangerların hayranlarının önünde her hafta ezmesi için bir canavar yaratmaya devam ettiler. Ama bir canavarın canı sıkıldı.Bir şeylerin değişmesi gerekiyor dedi. Dragon Rangers'ın gücüne isyan edecek ve hepsini de içerden yok edecekti. 

Türleri :  Aksiyon ve Bilim kurgudur.

Yorumum ise değişik olmuş. İlk başta kahramanları dünya'yı kurtardı ama kötüleri öldürmeyip ünlerine ün katmak için her hafta bir canavar yaratmalarını istemek hangi taraf asıl kötü sorgusunu sorduruyor. Bakalım baş kaldıran kötü taraftaki bu savaşı onların ilerine girip kazanabilecek mi? Robot serileri severim ama bakalım. Nasıl omuş.Ön gösterimde güzeldi. Karakterleri olsun grafikleri animasyonları güzele benziyor. Birde seriyi izlemek var tabiki.  Bakalım kahramanların içindeki çatlak nasıl oluşacak ve insanlar onların gerçek yüzlerini görüp öğrenince ne olacak acaba. Merakla mı desem yoksa normal çerezlik bir seri mi desem bilemedim şimdi. Mecha ve kötü karakter kahramanlar arasındaki ilişki güzel duracak gibi.






Shinigami Bocchan to Kuro Maid 3rd Season : Bakalım bizi üçüncü sezonunda ne gibi maceralar bekliyor. Bizim ana karakterimiz iyileşecek mi? Aslında ikinci sezon sonunda kızın annesi tabuttan kalkmıştı. Zaten mangasının finalide güzeldi.Belki üçüncü sezon ile final de yapabilirler.Başlarına ne gibi tatlı maceralar ve olaylar gelecek. Ne gibi yerlere gidecekler. Kara büyüyü nasıl çözecekler felan.Ve diğer karakterleirn bunlara nasıl yardım edecekler. Aralarındaki komedi bir aşkın gücü nasıl büyüyü bozacaklar acaba. Bakalım merakla bekliyorum. Sizi içine çekecek güzel bir seri hem komedisi ile hem aşkları ile sizi kendini izlettirir. 






Hibike! Euphonium 3 : Bakalım üçüncü sezon da bizi ne gibi maceralar bekliyor. Ekibe yeni kimler katılacak.Ve nasıl yarışmalara gidip ne gibi deneyimler elde edecekler.Yeni gelecek olanlarla nereye kadar ilerleyecekler. Yine güzel bir müzik ziyafeti bizleri bekliyor gibi geldi. Bu da müziği ve aralarındaki dostluk bağı ve yaşadıkları grup ortamı nasıl olacak. Ön gösterimide güzeldi.Bunların ilk senpailerinin gittiğini kulübü gençlere bıraktıkları bir trailer olmuş. Ama bizimkilerin de son yıllarına girdiler bakalım alttakilere iyi bir yarışma ve kulüb bırakacaklar mı bir taraftan da sorumlulukları gelecek kaygıları acaba nasıl olacak? Bakalım ulusallara katılabilecekler mi bu son yıllarında hep birlikte görelim. 




Kaii to Otome to Kamikakushi tanıtımı : Ogawa Sumireko, gençliğinde bir miktar yazma başarısından sonra romancı olmak isteyen iri yapılı bir kitapçıda tezgahtardır. Şehirde tuhaf olaylar baş göstermeye başlayınca, bunları araştırmak için çapkın iş arkadaşı Adashino Ren ile iş birliği yapar. Ancak Ren ondan bir sır saklamaktadır. Okült bilgi konusundaki birleşik becerileriyle , araştırma yaptıkça acaba ne keşfedip bulacaklardır?

Türleri :  Gizem ve Doğa üstü güçlerdir.

Yorumum ise güzel gizem dolu bir seri bizleri bekliyor.Mangasına bir ara bakmıştım, hala devam ediyor. Bakalım ne tür gizemler ve doğaüstü güçlerle karşılaşacaklar acaba. O olayların arkasında kimleri görecekler. Merakla bekliyorum. Ufaktan dedektifliklte var. Hem kendilerini koruma hem de olayı çözme felan bayağı iyi. Karakterleri hikayeleri grafik ve animasyonları güzel duruyor bayağı bakalım seri nasıl olacak.Ön gösterimde kendi geçmişlerine gittikleri ya da anımsadıkları acaba seri de nasıl karakterler felan var onları göreceğiz. Hani bence tutar gibi de bilmiyorum. Bu kadar ikinci sezon olan bir yerde iyi çıkış yaparsa güzel olur.Değişik egzantirik de bir havası var.





Bartender: Kami no Glass tanıtımı : Ginza bölgesinin arka sokaklarına gizlenmiş olan Eden Hall, herkesin şimdiye kadar tattığı en inanılmaz kokteylleri hazırladığı söylenen Barmen Ryu Sasakura tarafından işletilen yalnız bir bardır. Ancak Eden Hall'ı herkes bulamaz.  Daha ziyade sizi bulması gereken Eden Hall'dır. Her biri kendi sorunlarıyla boğuşan farklı geçmişlere sahip müşteriler bu bara gidiyor. Yinede Ryuu perişan haldeki ruhları teselli ve rehberlik edecek ideal kokteyll her zaman bilir.

Türleri : Yetişkin kast, Dram, Gurme, Hayattan kesitler ve İşyeridir.

Yorumum ise güzel eğlenceli müşterilerin dertlerini dinleyip ona göre kokteyl yapan Ryu ve onların derlerini dinleyip iyi geldiğine inandıkları kokteylldir.Bakalım buna benzer bir iki manga ve webtoon vardı. Güzel insanın işine işleyecek bir konusu da var.O bar onları bulur demesi ayrı bir gizem katıyor.Hem dertleir çok olunca onları dinleyip tavsiye verip kokteyll yapması da cabası.Acaba ne gibi müşteriler gelip iyi ya da dertlerinden arınmış olarak ayrılacaklar merakla bekliyorum.İzleyecekler listemde zaten var. Hadi ön gösterimde de hem kastı olsun her karakterin farklı hikayesi olsun, bayağı ilgi çekici yaşamdan kesitler olmasıda ayrı güzel oldu bence. İnsanı merakta bırakan da konusu vcar acaba ne olacak eğerki yarıda bitirilirse. İnsanların sorunlarını dinleyip ona göre kokteyll yapması da cabası bence.Sonra diğer çalışanları felan da olacak gibi.



Yoru no Kurage wa Oyogenai tanıtımı :  Shibuya kimliklerle dolu bir şehirdir. Burada, İllüstratör Mahiru Kozuki, eski idol Kano Yamanouchi, Vtuber Kiui Watase ve besteci Mei Kim ( Dünyanın bir dışında olan dört genç kız)Shibuya'nın gece geç saatlere kadar uzanan sokaklarında bir araya geliyor ve JELEE adında anonim bir sanatçı grubu oluşturuyor. "Ben" de başka biri gibi parlamak istiyorum. Eğer  ben değilde biz olursak o zaman parlayabiliriz.

Türleri :  Dramdır.

Yorumum ise bakalım sanatçılarımız yeni gruplarını yükseklere çıkartıp çok fazla hayran kitlesi elde edebilecekler mi? Hepsinin başından ne geçti acaba? Komedisi az olabilir. Ama dramı biraz fazla olacak gibi kim bunları yerinden etti ve kendileri bir grup kurmak için bir araya geldiler. Karakterler olsun hikayesi işlenişi olsun derine inişi felan animasyonları grafikleri on numara gibi. Acaba istedikleri şeyler gerçekleşecek mi? O süreçte neler yaşacaklar merakla bekliyorum. Bayağı iyi heyecanlı yeni bölümler felan bayağı var ama olsun.Birlikte yeni gruplarını tanıtmak, şarkı yapmak, beste hazırlamak felan boşluğa düşmek acaba yeni arkadaşlıklar bayağı iyi gibi duruyor.




Seiyuu Radio no Uraomote tanıtımı : Aynı okula giden ve şans eseri de aynı sınıfa yerleştirilen iki lise seslendirme sanatçısı Yuuhi Yuugure ve Yasumi Utatane, haftalık bir radyo programının iki sunucusudur.Sınıf arkadaşları ve seslendirme sanatçıları olarak tüm dinleyicilere büyük dostluklarını gösteriyorlar! En azından görünürde öyle. Gerçekte sessiz kız Chika ve Gyaru Yumiko tamamen zıt karakterlerdir. Ve kesinlikle birbirlerine dayanamazlar.Yayında kaos ve bağırış çağırış patlak verir. Yayında onlar en iyi iki arkadaşdır. Peki bu çalkantılı ilişki onları nereye götürecektir?

Türleri : Komedi ve Okuldur.

Yorumum ise güzel eğlenceli komedi bir seri bizleri bekliyor.Bakalım bizim ikili kendi yayınlarında neler yapıp, eğlenecekler. Ses sanatçıları neler yapar. Nasıl hazırlanırlar felan bunların hepsini göreceğiz gibi.Birde ikilimizin radyo yayınlarıda var. Bu da önemli bir şeydir. Animasyonları ve grafikleri güzel gibi duruyor.Bakalım konunun işlenişi felan nasıl olmuş.Aslında tanıtımdan da anlaşılacağı üzere biri normalde gyarudur, öteki utangaç kız ama ikiside kendi kişiliklerinden farklı kişilerdedir biri de içine kapanıktır.Bu aralarındaki ilişkiyi nasıl etkileyecek bekleyip görelim.Ayrıyetten de aynı okul aynı sınıftalar ne gibi süreçler bizi bekler. Ve aynı zamanda idoller olarak sahne de almaktadırlar.Başlarına ne gibi farklı olaylar gelip birbirlerine daha fazla kenetlenecekler. Arkalarından kuyularını kazan kim olacak gibisinden. Birbirlerine nasıl arkadaş olarak yanaşçaklar.





Henjin no Salad Bowl tanıtımı : Fakir bir dedektif olan Sosuke Kaburaya, başka bir dünyadan gelen, büyülü güçlere sahip bir prenses olan Sara ile tanışır. Birlikte yaşamaya başlarlar. Ve Sara da hayatını hızlı modern Japonya'ya ayak uydurur.

Türleri : Komedi ve Doğa üstügüçlerdir.

Yorumum ise bakalım seri nasıl şekillenecek prensesimiz başka dünyadan bizim dünyamıza gelir.Ve ana karakterimiz olan Sosuke onu bulur. Aralarında yakılaşma olacak mı acaba? Animasyonları olsun grafikleri felan güzeldi. Karakter tasarımları da güzel hikayesi de güzel gibi duruyor.Bakalım başlarına ne gibi olaylar gelecek.Ve ne gibi ilginç doğaüstü olayları çözecekler. Prensesimiz Japonya'ya alışabilecek mi? Alışma süreci nasıl olacak? Bizimkiler nasıl ayak uydurcaklar. Onun gibi oraya gelmiş daha çok kişi var mı? Ve nasıl yaşıyorlar.Girdikleri diyaloglar ve yabancılaşmış farklı bir ülke ve şehire geldiğinde ne yapacak. Nasıl tepkileri olacak.Merakla bekliyorum. Prensesde onunla beraber dedektiflik yapmak isterse olaylar nasıl olur.Birde ilk karşılaşma anları bayağı komedi. Ondan sonrası gelişen olaylar olsun eğlenceli gülme garantili bir seri bizleri bekliyor.İzleyin derim.



The Fable tanıtımı :  Önemli not iki sezon da arka arkaya verilecektir. Yalnızca Fable olarak bilinen meşhur dahi tetikçi olduğunuzda herşey kolaylaşır. Ancak normal bir insan olmak bunlardan birisi değildir. Aslında bir süreliğine kimseyi öldürmeyeceğinin söylenmesi Fable'in şimdiye kadar yapıtğı işlerin arasındaki en zorudur.

Türleri : Yetişkin kast,Komedi ve Suç örgütleridir.

Yorumum ise güzel eğlenceli ve tetikçi olan bir anakarakterin kimseyi vurmama yemini nasıl olacak acaba. Ve aksiyonu konusu ve hikayesi güzel gibi duruyor. Karakterleri animasyonuda güzel. Başarabilecek mi acaba? Şimdiyie kadar ki en zor işi kimseyi vurmamadır. Nasıl dayanacak ve ne gibi olaylar olacak. Kimlerle tanışcak. Diğer karakterlerle aralarındaki ilişkiler olsun o görevin nasıl geldiği olsun.İlkte yine tetikçilik yaparken görüyoruz.Ön gösterimde sonradan ise işi bırakıp normal biri gibi davranmak nasıl hissettirmiştir.Birde o yönden irdeleyelim diye böyle bir seri yapmışlar anlaşılan. Hadi bekleyip görelim.Mangasına bakmadım. Bakanlar için güzel bir seri onları bekliyor diyebilirim.



KENKA DOKUGAKU ( how to fight / Nasıl dövüşürsün)tanıtımı : Sıska lise öğrencisi Hobin Yu, muhtemelen kavga etrafında dönen NewTube kanalında rol almayı bekleyeceğiniz son kişidir. Ancak gizemli bir NewTube kanalının tavsiyesine uyan Hobin, çok geçmeden kendisinden daha güçlü adamları dövüyor. Ve hayal bile edemeyeceği kadar çok para kazanıyor. Hobin bunu devam ettirebilecek mi? Yoksa sonunda eşine ulaşabilecek mi?

Türleri : Aksiyon ve Romantizmdir.

Yorumum ise webtoondan uyarlamadır.Yinede webtoona göre ortalama olmuş, karakter tasarımları felan konu ilerleyişi aynı olur, zaten webtoon bitti. Okuyanlar kesinlikle izler. Okumayanlar da izlesin tabiki.Hobinin gelişimini o Newtube kanalını bulduktan sonra dövüşmeyi öğrenmeyi istemesi bir daha zorbalık yapılmaması için okulunda herkese meydan okuyup  kanalı için materyal toplar. Artı ilk başlarda oda çok fazla zorbalığa maruz kalmıştır.Ardından eve gidip bilgisayar başına geçince araştırma yapar ardından garip bir kanal dikkatini çöker. İlk başlarda pek anlamaz ama daha sonraları o kanal vasıtasıyla acayip derecede güçlenir.Bakalım yeni arkadaşlıkları eziklikten en tepeye çıkma yolunda neler yapmış bakıp görelim.Bakalım kaç bölümü işleycekler.En sonunda kimlerle tanışıp arkadaş olarak kanalını büyütebilecek mi? Gibi bir çok soru var.Hikayesi felan güzeldir. Ama karakterleri oldukça iyi benzetmişler. Tabiki aynısı olamaz ama. Bakalım güzel dövüşler bizi bekliyor.




Astro Note tanıtımı : Yetenekli bir şef olan Takumi işinden kovulur. Astro-sou adlı eski bir pansiyonda iş bulur ancak kendisininde tam zamanlı olarak orada yaşaması gerektiğini öğrendiğinde bu teklifi kabul etmekte biraz çekinir.Ta ki güzel ve çekici bekçi Mira ile tanışana kadardır.İkisi birlikte çalışmaya başlar ve aralarındaki bağ derinleşir.Ancak Mira'nın bir sırrı vardır. O uzaylıdır.

Türleri : Komedi, Romantizm ve Bilimkurgudur.

Yorumum ise güzel eğlenceli bir seri tekrar bizleri bekliyor. Bakalım aralarındaki bağ ne kadar güçlenecek bu süreçte ne gibi zorluklar yaşayacaklar. Kimler bunlara engel olmaya çalışacak.Ve karakter tasarımları animasyonları olsun konu bütünlüğü gerçekten güzel yapılmış. Birbirlerine nasıl yakınlaşacaklar. İlk önce kim davranacak birde uzaylı olduğunu öğrendiğinde neler olacak.Merakla bekliyoruz. Aşk ne zaman filizlencek.Daha ne gibi uzaylılar o pansiyon da ortaya çıkacak. Bunlara düşman mı ya da dost mu olacak. Ve Mira  da o pansiyonda kaybetikleri çok önemli bir role sahip olan anahtarı bulmak için orada kalır. Bakalım hem anhatarı arayıp hem de aşçımız ile arasında ne gibi şeyler olacak. Ya da bulabilecek mi? Bulduğunda ayrılacak mı?





HIGHSPEED Étoile tanıtımı : Rin Rindo'nun bir zamanlar balerin olmak gibi bir hayali varmış.Ancak bir sakatlık nedeniyle bu hayalinden vazgeçmek zorunda kalmış. Daha sonra Neet olmuş,büyükannesinin evinde yaşayan oyuncu oldu.Ancak bir gün aniden yarış dünyasına girer.Anime en son teknolojik araçların 500/kmsaat (yaklaşık 310/milsaat) hızla seyahat edebilmesini sağlayan yakın gelecekte geçiyor. Yarış dünyasını değiştiren Nex Race adlı yeni nesil bir yarış etkinliği doğuyor.Nex Racing, Aı kontrol desteğine ve bir "Revolburst" mekanizmasına sahiptir.Rin Rindoh adında yeni bir oyuncu NexRace de ilk kez sahneye çıkıyor ve sporda ne gibi devrimler yapacak.

Türleri : Motorsporlarıdır.

Yorumum ise güzel eğlenceli hem gaza gelip neden birinci olmadı durumunda olabiliriz gibi geldi. Bakalım genç kızımız nasıl yarışları kazanacak. O raddeye nasıl gelecek.Evinden ve neetliğinden nasıl kurtulacak kim sağlayacak yeni arkadaşlık ve dostluklar kurabilecek mi? O yarışlara nasıl başlayacak tamam evde bir oyuncu ama ev ile dışardaki yarışlar apayrı düzeyde.Nasıl bir devrim yapacak merakla bekliyorum. Kendini en iyilerin olduğu yarış dünyasına kabul ettirebilecek mi?Abd de olan nascar yarışlarına benziyor. Bakalım hem yakında zamanda oyunuda çıkacakmış. Hadi animesine bakalım karakterler 3D yapılmış gibi.İnş iyi olmuştur. Ama yarışları keyifli heyecan verici olmuş Ön gösterimden bu kadar anlaşılıyor.Keşke 3D yapmasalardı.2D kalsalardı daha iyi olabilirmiş.




Shuumatsu Train Doko e Iku? tanıtımı : Banliyöde belli bir kasabada.Burası heryerde bulabileceğiniz sıradan bir kırsal kasaba değildir. Mahalle sakinleri tuhaf bir olay yaşamıştır. Ama yine de Shizuru Chikura'nın güçlü bir arzusu vardır. Kayıp arkadaşlarını tekar görme isteğidir.Shizuru ve arkadaşları, terk edilmiş ve hareketsiz bir trene binerek dışardaki dünya'ya doğru yola çıkarlar. Ve oraya sağ sağlim bir şekilde geri dönüp dönemeyeceklerini bilmeden. Çalışan kıyamet treninin son durağında onları neler bekliyor.

Türleri : Macera, Doğaüstügüçlerdir.

Yorumum ise güzel egzantirik bir hikaye bizleri bekliyor gibi geldi. Bakalım hikayemiz nasıl başlamış.Ve kızlarımız o kıyamet treni nereye götürecek.Ama ondan karakter tasarımları olsun grafikleri animasyonları bayağı güzeldi. Ön gösteriminde de ilk başta 2 yıl önce olan olayı hatırlıyor ana karakterimiz bakalım arkadaşlarını bulabilecek mi? Ve o yolda kimlerle tanışcak arkadaşlıkları zedelencek mi? Ne gibi zorluklar bunları bekliyor.O beklemedikleri olay neydi. Nasıl gerçekleşti. Ve nasıl ondan kurtulacaklar tren bunları nereye götürcek.Gizemi de barındıran güzel bir seri bizleri bekliyor diyebilirim. Arkadaşlıkları güçlenecek zorluklardan geçecekler ve birbirlerine olan güvenleri artacak.Bakalım az erzakla ya da erzak bulabilecekler mi? Köyde o olaydan sonra kimse kaldı mı? Aslında ön gösterimde Astek yer çizimlerini de göstermişlerdi. Bakalım gizem macera bizi bekler.





GIRLS BAND CRY tanıtımı : Ana karakter liseyi ikinci yılında bırakır ve Tokyo da tek başına çalışırken aynı zaman da universiteyi hedefler. Bir arkadaşı tarafından ihanete uğrar ve ne yapacağını bilemez.Başka bir kız ise ailesi tarafından terk edilir ve şehirde yarı zamanlı işlerde çalışarak hayatta kalmaya çalışır.Bu dünya bizi her zaman hayal kırıklığına uğratıyor. Hiçbir şey planlandığı gibi gitmiyor. Ama sevmeye devam edebileceğimiz bir şey istiyoruz. Ait olduğumuz bir yer olduğuna inanıyoruz.Bu yüzden de şarkı söylüyoruz.

Türleri : Müziktir.

Yorumum ise güzel eğlenceli karakter tasarımları ve hikayesi güzeldir. Bakalım nasıl bir konu ile bizlere merhaba diyecek. Aslında çok değişik bir çizim tarzıda var. Hani kurtarmış gibi seriyi hem müzik olunca sesleri felan iyi olmuş. Hem her karakterin kendi içindeki durumu ve yaşantısı artı ihanete uğraması diğerini ailesi  kovması felan hem kendi hikayeleri hem de o grup kurarken ki yapacaklar yarı zamanlı işler. Bakalım ne gibi güzel şeyler bizleri bekliyor. Müzikleri de güzel duruyor. Ön gösteriminde gruplarını kurmuş şarkılarını bestelemiş insanların karşısına çıkıyorlardı. Ama beğendim müzikleri iyi idi. Kendi yaşanmışlıkları bir yere ait olma duygusu yaşamak için şarkı söylemeleri felan baya etkileyiciydi.Ama az çok kurtarmış gibi.




RINKAI! tanıtımı : Kadınların bisiklet yarışı, savaş sonrası kargaşa döneminde doğdu.Kısa rekabet geçmişinin yalnızca 15 yıl sonra sona ermesinin üzerinden onlarca yıl geçmişti. Kadınların bisiklet yarışları Rinka ligi olarak yeniden canlandırıldı. Dünya'nın her yerinde faaliyet gösteren  büyük bir yıldızın doğuşuyla birlikte pek çok kişi benzeri görülmemiş bir heyecan yaşıyor. Yenilmez kraliçe, Ibushi Silver Veteran, diğer spor dallarında zirveye ulaşmış bir atlettir. Yarışmacılar spor tecrübeleri olmamasına rağmen yüreklerinde sadece büyük hayallerle geldiler.

Türleri :  Bisiklet, Spordur.

Yorumum ise bisiklet yaırşı güzeldir.Heleki şimdi kızlar yarışıyorsa ayrı bir güzel olur. Animasyonları olsun karakterleri belki oraya geliş hikayaleri felan merakla bekliyoruz. Acaba yarışı kim birinci bitirecek. Kimler destek olacak ve de nasıl eğitim ve çalışma kampları yapılıp oraya geldiler dünya'nın dört bir tarafından gelen bisiklet yarışçıları. Grafikleri yarış sırasınca kimlerle yarışacak kimleri rakibi olarak görüp geçmek isteyecek acaba. Kim daha hızlı bayağı iyi duruyor.Bizim ana karakterimiz neler yapacak.Herkesin kendi eğitimi farklı olacağı için hepsinin farklı stratejileri felan da olacaktır. Onları izlemek ve yarışın heyecanda kalması da en etkili yoldur.





Tonari no Youkai-san tanıtımı : "Kedimiz bir nekomataya dönüşmüş olabilir..." Youkailerin,insanların ve tanrıların normal günlük hayatlar yaşadığı, biraz sıcaklık ve ara sıra gizemle karışık kırsal bir kasabadır. Bir yaz, yirmi yaşındaki Buchio'nun kedisi aniden bir nekomataya dönüşür.Evriminin nedenini sorgulayarak, dönüşen kitsune Yuri ile birlikte dönüşüm hakkında daha fazla şey öğrenmek için işe koyulurlar. Muu-chan, Tengu görevlerini yerine getirirken karga Tengu Jirou'yu gözetler ve Jirou'yu yeni bir ışıkta görmeye başlar.Aynı zaman da talihsiz bir Nue'nin söylentileri yayılmaya başlar. 

Türleri : Yaşamdan kesitler ve Doğaüstü güçlerdir.

Yorumum ise güzel eğlenceli bakalım youkailer ile insanlar bir arada yaşabiliyor mu? Kedi nasıl evrim geçirdi. Animasyonu ve grafikleri güzel geldi.Mangasıda varmış okumak isteyen okuyabilir. Hem dönüşüm geçiren kedi ya da tengu olan da evrim geçirecek mi? İnsanlarla birlikte nasıl yaşayacaklar o kötü söylentiyi kim yaydı? Gibi bir çok söz var gibi. Acaba kimlerle dost ve yoldaş olup araştırmaya gidecekler. Neden evrimleşti. Arkasındaki sır ne gibi bir çok soru açığa çıkıyor. Bakalım aralarındaki dostluk ve arkadaşlıkları nasıl gelişecek. Ön gösterimi güzeldi.



Oi! Tonbo tanıtımı : Kahraman Tonbo Ooi, gençken anne ve babasını bir trafik kazasında kaybetmiş.Ve Tokara adalarındaki Kagoshima adasın balıkçı olan büyük babası Gonji Ooi tarafından büyütülür. Tonbo, Adanın bizzat adalılar tarafından inşa edilen üç golf sahasında babasından miras kalan 3 numaralı demir sopasını kullanarak golf oynamayı öğreniyor. Hikaye Tonbo'nun iş aramak için Kagoshima'ya gelen eski profesyonel golfçü Kazuyoshi Igarashi ile tanışmasıyla başlıyor.

Türleri : Golf ve Spordur.

Yorumum ise güzel eğlenceli bir spor olan golf te geçiyor. Bakalım ana karakterimiz Tonbo ne kadar ilerleyecek yeteneği golfe varmı? Nasıl öğrenecek felan. Ama animasyonu olsun grafikleri felan  güzele benziyor. Karakterin geçmişi şimdisi hikayesi felan güzel olmuş. Bakalım kızımız ne kadar ilerleyip kendi adını duyurabilecek mi? Birinci olabilecek mi? O adaya gelen eski golf şampiyonu ile birlikte nasıl bir eğitimden geçecek. Yeni arkadaşlıkları olsun dostluk golfe duyduğu sevgi babasının ona bırakıtğı demir sopası felan etkileyici olmuş. Mangasıda vardı, okumak isteyen okuyabilir. Enerjik ve hiperaktif kızımız golfte ileriyi hedefleyip düşe kalka en iyisi olabilecek mi?




En çok tıklanan yayın