Yeni Sezon Anime tanıtımları ve Öneriler 2023

  Itai no wa Iya nano de Bougyoryoku ni Kyokufuri Shitai to Omoimasu.
Bu serinin ilk sezonuda güzeldi ilk başları motomot olsada diğer bölümleri aksiyona doydurdu. Birde bizim kızın özelliği baya iyi olunca ikinci sezondanda beklentim baya oldu ama okadar fazla beklenti içinde olmamak gerekiyor. 





buda ilk trailerı kalkanın özel güçleri yedikçe yeni güçler kazanması felan anime oldukça iyi yerlere getiriyo sıkılmayacağınız güzel bir anime

Kami-tachi no hirowareta otoko 2 .sezon 

İlk sezon da nasıl slimeları evcileştirdiğini savaşlara katıldığını yeni bir aileye katılıp kendi içlerinden biri gibi davranıldığını felan görmüştük burdada bakalım neler yapacak bizim ana karakter kendi yeni ticaret yolları mı kuracak slimelar ticaret herşeyi yaaprız adı altında felan bekleyip göreceğiz




Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru no Darou ka IV: Fuka Shou - Yakusai-hen 

Bunun bu zindanda kalıp en güçlü çağırılmış canavarla mücadelemiz yarım kalmıştı bakalım nasıl sonuçlanacak merakle beklemekteyim.Dördüncü sezon ikinci partı bekliyoruz ilk partı güzeldi ama hani çok konuşan karakteri ilk başta öldürmemesi felan cırtlak gibi bağırması hiç olmamıştı bu sefer nasıl sonuçlanacak çağırılmış en güçlü canavarla kapışması 



Ijiranaide, Nagatoro-san 2nd Attack 

Serinin ilk sezonu güzeldi komedisi yerinde ikisinin birbirlerine verdiği tepkiler on numara idi birbirlerine aşık olmaları felan arada kızımızın oğlana biraz zorbalık yapması felan baya hoştu bakalım 2.sezonda konu nasıl ilerleyecek mangasınıda bakmış biri olarak ikinci sezonu gerçekten güzel olacakmış izlenimi veriyor.



Bungo Stray Dogs 4 
İlk 3 sezonu güzeldi konuyu iyi harmanlayıp vermişlerdi , bize bakalım şimdi yeni nesilin konusunu izleyeceğiz kötülüğü nasıl yeneceğini felan aksiyonu bol konuşma az olursa daha iyi olur ama dedektiflik olunca biraz daha farklı oluyor.









Otonari no Tenshi-sama ni Itsunomanika Dame Ningen ni Sareteita Ken 
Serimiz lisemizin meleği adlandırılan mahiru ve amane arasında geçmektedir. Ana konusu aşk komedi unsurları çok olan serimizde mahiru parkta yanlız başına  otururken bardaktan boşanırcasıan yağmur yağmaya başlar ve hikayemiz başlar.



NieR:Automata Ver1.1a 
Oyununu sevdiyseniz animesinide seversiniz aynı konu çizimleri konusu felan hikayeis güzel olmuş izleyip göreceğiz.Karakter tasarımlarıda efsane olmuş.




Tomo-chan wa Onnanoko! 
Bu güzel serimizde ana karakterlerimizden biri olan toma ve onun çocukluk arkadaşı olan kubota arasında geçmektedir. Bu serimizde kızımız erkeğmsi görünmektedir ve kubota bizim tomo-chanı sevmektedir ama ne zaman bir araya gelseler ya kavga ediyolar yada birbirlerine sataşıyorlardır mangası bitmiş bir seri mangasınada az buçuk bakmıştım güzeldi.Mangası hem bitmiş hemde türkçeye çevirilmiştir okuyabilirsiniz.





Hyouken no Majutsushi ga Sekai wo Suberu 
İceblade büyücüsü olarak anılan ray dünyanın en güçlü büyücüsüdür. Ve uzak doğu savaşında derin yara alarak kurtulup savaşın ardından 3 yıl geçtikten sonra büyüc akademisine başvurur ama büyüc akademesinde sıradan insanlara aşağılama yukardan bakma gibi pis huyları olan akademi öğrencileri ile kendi arkadaşlarını bulma ve aralarındaki bağı kuvvetlendirme bakalım nasıl olacak akademideki günleri dünyanın en güçlü büyücüsü ünvanını alan ray white.





Eiyuuou, Bu wo Kiwameru Tame Tenseisu. Soshite, Sekai Saikyou no Minarai Kishi♀
Bu serimiz dede kral ülkeyi iyi bir şekilde yönetir ve ölmek üzeredir o sırada tanrıdan buna bir dilek hakkı sunulur buda tekrar hayata dönmek istediğini sıfırdan başlamak isteğini dile getirir ama hesaplamadığı bir şey vardır oda yeni dünyaya geldiğinde kız olarak gelmiştir. Macerada bunun üzerine kurulu olur kılıç ustası olma yolu arkadaşlıkları baya eğlenceli komedi fantastik bir hikayeye adım atıyoruz.
rüyasıda güçlü bir şovalye olmak.







Ningen Fushin no Boukensha-tachi ga Sekai wo Sukuu You Desu
Fantastk bir dünyanın içine giriyoruz ve bizim anakarakterimiz tam seviye atladım e rank maceracı oldum derken partisinden kovulur sana ihtiyacımız yok derler. Buda kara kara düşünürken kendi partisini kurmaya kara verir sonra fantastik güzel komeid maceramız başlamış olur.





Saikyou Onmyouji no Isekai Tenseiki 
Şeytan kovucu olarak bir dahi olarak adlandırılan kuga kendi hükümeti tarafındna ihanete uğrar ve öldürülür sonra başka bir dünyada tekrar doğar ve macerasıan tekrar başlar. Şeytan kraldan güçlü olabilecekmi barışı sağlayabilecek mi o dünyada bekleyip göreceğiz.





Isekai Nonbiri Nouka 
Bu serimiz de de diğer dünyada çiftçiliğe başlayan ana karakterimizi konu ediniyor. Bakalım başından ne gibi maceralar n yada  bitkileri meyveleri ekerken zorlukla karşılaşacak.
Hirakunun başından geçenler isekai budamangası hala devam etmekte ve türkçe çevirisi vardır mangasınada bakabilirsiniz.






Spy Kyoushitsu
Serimizin adındna anlaşılacağı üzere ajan okuluna hoşgeldiniz o okulda suikastler eğitmleir kurdukları kendi grupları tomoshibi takımının başından geçenler felan izleyip görelim bakalım neler olmuş .İmkansız işleri dahileirn nasıl kısa sürede tamamladıkları felan.





Ayakashi Triangle
Bu serimizde ise ana karakterimiz genç ruh kovucu matsuiri ve çocukluk arkadaşı suzu etrafında dönmektedir. serimizin mangasıda vardır türkçe çevirisi devam etmektedir. İsteyenler bakabilirler.  Suzuyu korumak için matsuru ruh kovucu olmuştur sonrada bir olay sonrası kıza dönüşmüş ve o haliyle olan komik ve maceramıza sizde katılın demektedirler.




Kubo-san wa Mob wo Yurusanai
Romantik komedi seinen Junto nın bir  hedefi vardır oda gençlik yaşamında bir çok etkileyici bir deneyim kazanmaktır. Bunuda lisede başarabilecekmidir Onu göreceğiz .




Kaiko Sareta Ankoku Heishi (30-dai) no Slow na Second Life
Bu serimizde ana karakterimiz 30unda 4 büyük generalden biri olarak ün slamıştır ona ateşin generali diyolarmış savaş bittikten sonra normal bir hayat yaşamak için küçük bir köye gider orda bende bu insanlar gibi olabilirmiyim der ve ikinci hayatına o köyde devam eder. Ve böylece ikinci hayatındaki maceralara atılır.
mangasıda devam etmektedir



Benriya Saitou-san, Isekai ni Iku 
Hayatında daha önce hiç görmediği ve özel bir şeyi olmayan birisidir . Ama birden uykusundan uyanınca  öteki dünyada uyanır handyman olup sandıkları açar ve içlerinden nadir hazineler düşer. Macerasıda burada başlar.






Rougo ni Sonaete Isekai de 8-manmai no Kinka wo Tamemasu 
Diğer tanıtmak istediğim seri ana karakterimiz Mitsuha 18 yaşına geldiğinde ailesini kaybetmiştir .Abşiside trafik kazası geçiirp ortadna kaybolmuştur kendi hem üniversite masraflarını çıkarmak içinde kendi için çalışmak zorundadır. Böyle günleri devam ederken bir gün bir yetenek elde eder dünyalar arası sıçrama yeteneği bakalım bu yetenekle neler yapacak ana karakterimiz fantastik dünyanın kapılırı ardıan kadar açılan  :D merak edenler varsa mangasıda okumanızı tavsiye ederim.






Tensei Oujo to Tensai Reijou no Mahou Kakumei 
Serimiz shoujo ai dir.
Anisphia bir asildir ailesi onu zorla evlendirmek istemektedir . ama Euphyllia cadımız buna izin vermez ve bizim kızımızı kaçırır kendi ülkesine maceramızda burda başlar. bakalım iki kızın maceraları nasıl ilerleyecek.
büyülerle dolu bir yerde mangasıda devam etmektedir  güzel ilerliyor.



Koori Zokusei Danshi to Cool na Douryou Joshi
Bu serimiz  fantastik komedi bilim kurgu doğaüstü güçler konu almaktadır. Serinin mangasıda vardrı türkçeye çeviriliyor bakın derim buz oğlan ateş kızla ilgili aralarındaki ilişkiyi konu alıyor. Komedisi baya fazla tsundere oğlanle atılgna kız yani karizmatik kız karakterimiz ile bnaşlıyoruz.





Ooyukiumi no Kaina
Dünya karla kaplı ve soğuk kar denizi etrafı çevirili bir yerde  gözün görebildiği her yer karla kaplı buzullar varmış. Hayatta kalmak isteyen insanlardan olan kaina ve rihitnaın başından geçenleri anlatır . fantastik macera bilim kurgudur. izlemenizi tavsiye ederim.




TRIGUN STAMPEDE 
Yeni anime serisi ilk sezon güzeldi burdada animasyonları na savaşlarına daha iyi yaparlarsa bu seriside izlenir. Bakalım nasıl olacak kaçak yaşayan anakarakterimizin başına neler geelcek daha ve yanındaki arkadaşı ödülş avcısı peşinde polislerle birlikte.




Oniichan wa Oshimai! 
Ana karakterimiz bu serimiz eroge love oyunları seven bir aptaldır. Bir gün uyandığında bir kadına dönüştürmüştür. kız kardeşi mihari bu yeni halinde mahiruya yardım edecek ve türlü maceralara komedisi bol bir seri biiz bekliyor.





Tondemo Skill de Isekai Hourou Meshi: Mukouda tsuyoshi
Normal dünyada özel hiçbir şeyi olmayan biridir bir gün başka bir dünyada gözlerini açar ve kahraman oldunuz deyip kralın yanına çağırılırlar. Bunun yeteneğide normal yemek pişirmektir.Ve kral bunu pek sevmez buda işte bana para verin bende gideyim der huzurunuzdan hikayemizde öyle başalr ve yaptığı yemekler insanları hem mutlu eder hemde statülerini felan arttırır lezzetli yemekleir ile dünyayı gezme yanına aldığı fenrirle birlikte güzel maceraya atılrı mangası çevilriyo türkçeye okuyabilirsiniz.




Eiyuu Densetsu: Sen no Kiseki - Northern War 
Oyundan animeye uyarlanan bir seridir. Oyununu sevdiyseniz eğerki oynamış isenir animesinide seversiniz savaş aksiyon fantastik ögeler felan.








Ars no Kyojuu
İnsanların izole yaşantılarında büyük şehirleir yapanlar beastlerdir. Tanrı savaşında beastler büyük bir silah olmuşlardır. Ve kılıç  çağında mitoloji ve kahramanlar insan avlayan büyük hayvanlar koomi bir şekilde birisinin hayatnı krutarmıştır. ve hikayemizde burdan başlar dünyanın sırrına ve insanlarla büyük beastleirn gizemli birlikteliğine ışık tutalım animemizin gizemine ışık tutalım :D




Nokemono-tachi no Yoru
Bu animeyi genelde herkes bilir amerika yapımı güzel ve çirkinin romanın ve filminin animeye uyarlaması olarakta düşünebiliriz dışlanmış bir beastin ve güzel bir kadının hikayesini anlatyıolar ve aşklarını





Revenger
Tarihi ve aksiyon serisidir. Usta suikasçi usui yuen büyük samurai clanı satsuma bir saldırı ile hem kendi gerçekliklerini hemde hayatta kalmalarını ve saldırıdan sonra intikamlarını konu almaktadır.





HIGH CARD
Aksiyon doğaüstü serisidir. Kumarhanede finansal stres yaşayan yada tek finn bir grubun üyesidir ve geceleir çalışmaktadırlasr kötülük yapanları yada hayatı için kart oyunları hileye başvuranalrı durrurlar doğa üstü insan üstü özellikleri alan kişlerin kart oyunları oynaması ve onların etrafında dönen olayları konu alıyor.





Majutsushi Orphen Hagure Tabi: Urbanrama-hen serini
3.sezonudur . ilk iki sezonu izlediyseniz ve memnunsanzı 3. sezonuna da bir şans verin derim çünkü ikinci sezon yarıda bitmişti acaba 3.sezonda olayalr nasıl hall alacak kız ejderha dönüşümünden kurtulabilecek ve daha ne gibi sorunlar ortaya çıkacak.
cevabları 3.sezonda




Hikari no ou 
Tarihi ve fantastik bir seridir.Büyü bariyeri bulunan dünyanın dışında peri yaratıkları ve ateş şeytanları bulunur yalancı dünyada ve onları insanlardan korumak için ateş avcıları vardır.kara ağaç hayvanlarının toko ve genç köylülere saldırması soncuu kyoshi ile tanışır ve kaderleri böylece bağlanmış olur.






Mou Ippon!
Dövüş sanatları shounen hayatın içinden sport içermektedir seri.
Ortaokullarıın sonunda judo turnuvasına katılan michi ve sanae liseye başlarlar michi son karşılaşma  için emin adımlarla yürü ve yeni liselerinde judo kulübü kurmaya kadar gider .



























En çok tıklanan yayın