2024 kış sezonunda çıkacak olan animelerin tanıtımları ve incelemeleri 04

 


Ore dake Level Up na Ken tanıtımı :   10 yıl önce,  gerçek dünyayı canavarlar dünyasına bağlayan "geçit" açıldıktan sonra bazı sıradan insanlar geçitteki canavarları avlama gücüne kavuştular. Onlara "avcılar" denildi.  Ancak tüm avcılar güçlü değildir. Ben Sung Jin-Woo E-seviye bir avcıyım. "Dünyanın en zayıf avcısı" olarak  hayatını en düşük zindanlarda riske atmak zorunda olan biriyim.Takdire şayan bir yeteneğim olmadığı için düşük seviyeli zindanlarda savaşarak para kazanıyordum.Ta ki D-seviye zindanların arasına gizlenmiş, en zor zindanı bulana kadar! Ölümümün kaçınılmaz olduğunu kabul ettiğim sırada tuhaf bir güç, yalnız benim görebileceğim bir görev sistemi ve sadece benim bildiğim seviye atlama yöntemi belirdi!

 Görevlerime göre ilerleyip canavar avlarsam seviyem yükselecekti.İşte bu  en zayıf avcıdan en güçlü avcı konumuna yükselme serüvenim.

Türü :  Aksiyon. Doğaüstü, Fantastik, Shounendir.

Yorumum ise mangasını okumuş biri olarak bayağı güzel bir seri bizleri bekliyor. Ama webtoondaki olayları felan iyi yansıtcaklar mı? Asıl konu o da 12 bölüm olacak zaten de bir sezonda bitecek mi ki webtoonu tanıtmak için mi yapıldı? Bunlar sorulardı. Hadi izleyip görelim nasıl yapmışlar.Noblesse den sonra birde bunu görelim.



Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e 3rd Season :  İlk iki sezonu izlediyseniz, kesinlikle bu üçüncü sezonuda izlersiniz diye düşünüyorum. Seri yine kaldığı yerden devam ediyor. Psikolojik okuldaki öğrenci durumları ve yarışmalar etkileyici düzeyde devam etmektedir. 



Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu 2nd Season:  Serinin ilk sezonunda olanların devamı işte, bakalım bizim kahraman ne maceralara tılcak tanrıça tarafındna nefret edilen öteki tanrı tanrı tarafından kutsama verilen. Ne gibi yoldaşlar bulacak. Ya da nerelere gidecek merakla beklenildiğini biliyorum harem severler felan bekliyordur kesin. Ama hani yinede izlenebilitesi var gibi duruyor.





MASHLE Kami Shinkakusha Kouho Senbatsu Shiken-hen:  Bakalım bu ikinci sezonda bizim Mash neler yapacak, merakla bekleyenlerine duyurulur. İlk başını felan izlemiştim. Büyü okuluna felan yazılmıştı. Oradaki kötü kişileri hizaya getirme kendine grup oluşturma, arkadaş edinme felan yapmıştı, bakalım şimdi kimlerle düşman olup kökünden kazıyacak dahada güçlenip bekleyip görelim.



Boku no Kokoro no Yabai Yatsu 2nd Season:  Bakalım serinin ikinci sezonunda bizi neler bekliyor, acaba. İkisinin arasındaki ilişki ne kadar ilerlemiş ya da ilerleyebilmiş mi? Aşk itirafı oldu mu çıkıyorlar mı felan.Sonra ilk sezonu izlediyseniz romantik komedi utangaç aşıklar felan ilginizi çekiyorsa kesinlikle izleyin derim, ya da bir şans verin izlemediyseniz bile izleyin bir bakın.





Shin no Nakama ja Nai to Yuusha no Party wo Oidasareta node, Henkyou de Slow Life suru Koto ni Shimashita 2nd:  Bununda ilk sezonunu izlediyseniz ikinci sezonu merakla bekliyorsunuzdur.Neden mi kahraman kız kardeşi ve onun partisinde yer alan bizim ana karakter partiden kovulup kendine başka bir şehirde  iksir ve şifalı bitki satcılığı yapar bir kızla birlikte sonra onunla evlenir. Arada kahramana yardım eder.Ama hala şeytan kralı yenememiştir.Bakalım bu seferki maceralarında neler bekliyor, onları hadi görelim.




Sokushi Cheat ga Saikyou Sugite, Isekai no Yatsura ga Marude Aite ni Naranaindesu ga Tanıtımı:

 Okul gezisinde tam bir kaos ve katliamla karşı karşıya kalan Yogiri Takatou, sınıfındaki herkesin başka bir dünyaya gittiğini keşfeder! Bir şekilde tüm bu zorlu süreç boyunca kendisi uyukuya kalmayı başarmış ve bilgenin hediyesini yani kutsamasını almamıştır.Daha da kötüsü, o ve başka bir sınıf arkadaşı, arkadaşları tarafından acımazsızca terk edilirler ve yakındaki bir ejderhanın dikkatini dağıtmak için yem olarak kullanılırlar. Ölmek düşüncesi pek canını sıkmasa da isteksizce yalnızca arkadaşını korumaya karar verir. Sonuçta seviyesi 1000'nnin  altında olan bir canavarın, tek bir düşünceyle anında ölüm'ü çağırmaya yönelik gizli güücne karşı hiç şansı yoktur! Eğer onu kullanma zahmetine girecek kadar uzun süre uyanık kalabilirse, yani...

Yorumum ise ana karakterimizin Yogiri'nin yani özel bir gücü var ama onu kullanması için uyumaması gerekiyorki. Bu onun adına bayağı zor bir süreçtir. Bakalım nasıl bir isekai izleyeceğiz acaba her sezon isekailar çoğalmaya başladı. Bu bari güzel olabilir. Bir ihtimal mangasına bakmıştım. Ama türkçe çevirisi var mı bilmiyorum, çıktıktan sonra çevirirler mi oda muamma bakıp göreceğiz. Hani dostluklaır arkadaşlıkları göreceğiz.Yani bilge herkesi unutmamış oluyor. Hep klasik başlamış yine biri  sınıfı tarafından unutulur felan,ya da zulmedilir. Bakalım devamı heyecnalı felan olsun yeter.

Türleri :  Aksiyon, Macera, Fantastik, İsekaidir.



Ao no Exorcist Shimane Illuminati-hen:  Bakalım eski serinin yeni sezonunda bizleri neler bekliyor.Merakla bekliyoruz. Ne gibi güçlü düşmanlarla karşılaşacaklar şeytan kardeşler. Ne gibi maceralar olacak acaba.Bazılarınız merakla beklerken bazılarınız ise güzel olmayacka diyorsunuz, burada önemli olan serinin ilk üç bölümüdür.



Mato Seihei no Slave tanıtımı :  Dünya'da aynı anda iki doğaüstü güç ortaya çıktı: Mato olarak bilinen bir boyutta  kadın kahramanlarda olan ve onlara eşsiz ve benzersiz yetenekler verir.Mato'da ise arkalarında yıkım bırakan tehlikeli canavarlara ise Yomotsu Shuuki denir. Hükümetin anti-iblis birliği bu yaratıklara karşı çıkıyor ve bu korkunç tehditle yüzleşmek için Peaches tarafından görevlendirilen kadınlar yer alıyor.Yuuki Wakura, bu güçleirn çatışmasını uzaktan izlemektedir, ancak beklenmedik bir şekilde Yomotsu Shuuki ile ters düştüğünde, Anti-iblis şirketi'nin yedinci biriminin Şefi Kyouka Uzen tarafından kurtarılır ve Yuuki, Peachesleri daha etkili hale getirecek eşsiz bir güce sahiptir, ancak Yomotsu Shuuki'ye karşı mücadeleye katılmak ve dünya'yı kurtarmak için Kyoka'nın istekli kölesi olması gerekmektedir. 

Türleri :  Aksiyon, Ecchi, Fantastik, Harem, Doğaüstü güçlerdir.

Yorumum ise mangasına bakmıştım. Bayağı +18 içeriyor. Hani bayağı bir sansür gerekiyor. İzleyenler bu türü sevenler olur gibime geliyor. Hani harem ve echi seviyorsanız mangaısnıda takipteyseniz, kesinlikle izlersiniz. 





Jaku-Chara Tomozaki-kun 2nd STAGE:  Bakalım serinin ikinci sezonunda bizleri neler bekliyor. Bu klasik okul serisinde arkadaşlıklar dostluklar, dramıda barındıran güzel bir seridir.Hepsi değişmek ister, acaba nasıl bir macera ne romantizm bizleri bekler.






Chiyu Mahou no Machigatta Tsukaikata: Senjou wo Kakeru Kaifuku Youin tanıtımı:  Sıradan bir lise öğrencisi olan Usato,  yağmurlu bir günde okuldan sonra iki arkadaşı ile karşılaşır. Aniden üçü birlikte sihirli bir çemberin içine düşerler. Ve fantastik bir dünyaya ışınlanırlar. Sadece küçük bir sorun vardır: Usato yanlışlıkla sürüklenmiştir. Üstelik Usato bu yeni dünyada inanılmaz derecede nadir görülen iyileştirme yeteneğine yatkınlığı olduğunu öğrenir. Artık Usato, günlerini kurtarma ekibindeki haydutlarla birlikte, onların cehennem gibi eğitim rejimleriyle mücadele ederek, iyileştirme büyüsünü kullanmanın yanlış yolunu öğrenerek geçirmek zorundadır. Komedi ve dövüşle harmanlanmış, eksantrik bir başka dünya serisidir.

Türleri :  Aksiyon, Fantastik, Büyüdür.

Yorumum ise serinin mangasını okuyorum türkçe çevirisi var mı bilmiyorum, ben okuduğumda yoktu, hala devam ediyor. Bayağı güzle ilginç. Eğitimleri on numara hocaları desen herkes korkuyor.Hani benim beklediğim serilerden bir tanesi idi bakalım ilk bölümü nasıl yansıtmışlar, felan merakla bekliyorum.Hele iyileştirme yeneteği olduğunu öğrenince hem kendisi hem de krlaın felan ifadeleri mangada on numara idi burada da görmek isterim.Sonra eğitimcisi sahneye çıkınca bunu hemen sırtlayıp götürmesi felan çok iyi idi. Hani gerçekten izlemenizi tavsiye ederim.





Kekkon Yubiwa Monogatari tanıtımı :  Sato, başka bir alemden gelen, dünya dışı bir güzellik olan en yakın arkadaşı Hime'ye aşık olan liseli bir çocuktur. Bu yüzden evlenmek için kendi dünyasına döndüğünde Sato, hiç düşünmeden onu takip eder ve düğünü bozar. Hime'nin öpücüğünün ardından aniden yeni damat olur! Ama burada Hime bir yüzük prensesidir. Ve kocasının kaderinde ise yüzük kralı olmak vardır. Muazzam güce sahip olan bir kahraman.

Türleri :  Aksiyon, İsekai, Echi, Fantastik,Harem, Romantik, Doğaüstü güçlerdir.

Yorumum ise mangasına bakmıştım. Bir iki sefer sonra harem denince yine okumuştum, şuan pek sevmiyorıum harem serileri ama güzel gibi konusu etrafında kurduğu dostluk felan bekleyip göreceğiz.Serinin türkçe çevirisi devam ediyor. İngilizceside lnsi bitti heralde bayağı olmuştu çıkalı seri mangası birinci bile olmuş.Hani harem bekleyenlere duyurulur.İzleyin derim.




Dosanko Gal wa Namara Menkoi tanıtımı :  Lise öğrencisi Tsubasa, Hokkaido'daki Kitami şehrine taşınır ve burada bir otobüs durağında bir kız ile taşınır. Onun dondurucu soğuğa rağmen beyaz kar manzarasının önünde çıplak ayakla tek başına ayakta durmasının görüntüsü kalbini ele geçirir, ve böylece aşk başlar mı acaba ?

Türleri :  Komedi, Romantiktir.

Yorumum ise güzel eğlenceli bir seri bizleri bekliyor. Mangasını hala okuyorum, türkçe çevirisi yoktu, ben okumaya başladığımda şimdi var mı bilmiyorım. Hani arada Tsubasa;'ya ne kadar sinirlensekte mangada güzel seri hala devam ediyor. Bakalım animesi nasıl olacak.Merakla bekliyorum. Eğlenceli komedi iyi bir iç ısıtıcı bir seri olacak izlenimi veriyor. Seri harem değildir, ve yanlış kararları alan çocuk en sonda bakalım ne gibi sonuçlarıyla karşılaşacak aralarına kimler girecek, yeni arkadaşlıklar dostluklar kurulacak arada dram girecek animesinde iyi yansıtmışlar gibi grafikleri felan güzeldi.Hani 




Akuyaku Reijou Level 99: Watashi wa Ura-Boss desu ga Maou dewa Arimasen tanıtımı: 
Yumiella Dolkness, bir otome RPG'deki sıradan kötü bir kızdır. Ancak kendisinin aynı zamanda aşırı güçlü gizli bir patron olması dışında.Ama Yumiella her zaman Yumiella değildir. Anlıyor musun? Geçmiş yaşamında içe dönük bir üniversite öğrencisi ve sadık bir oyuncudan başka bir şey değildir. Bu yüzden gizli bir patron olarak reankarnasyona uğradığını anladığında, kahramanlardan uzak durmaya ve onların ellerinde can vermekten kaçınmaktadır. Tek isteği ise güzel sessiz sakin bir hayattır. Oyunculuk içgüdüleri devreye girdiğinde Yumiella'nın muhteşem istatistiklerini görmezden gelememesi çok kötü... Bu kızın kendini geliştirmesi gerekiyor. Böylece akademi hayatına başlamadan önce elinde bolca vakit varken o süre zarfında kendini eğitime öyle kaptırırki kendisini son seviye yani 99 yapar.Ve herkes bunu öğrendiğinde onun gücü hakkında yanlış fikirlere kapılırlar.Şimdi onun güçlü olduğunu düşünenler.Şeytan lordu! Bu op kötü kızın her zaman istediği huzurlu hayatı geri kazanabilecek midir?

Türleri :  Fantastik, İsekai, Büyü, Reankarnasyondur.

Yorumum ise mangasını okumuştum biraz güzel ilerliyordu. Heleki o seçim esnasında ne seçtiği felan herkesi şaşırtmıştı. Orada gülmekten yarılmıştım.Beğendim , bakarım bir iki bölüm güzel ise mangadaki gibi izlerim. Herkese izlemelerini öneririm. Güzel aksiyonu orta fantastik pek aşk göremedim ama belki manganın yada lnsinin ilerki bölümlerinde olabilir, bilmiyorm. Baktığım kadarıyla gideri vardı. Hani beğeneceğinizi umuyorum.Aslında çok güçlü ama o kadar güçlü olduğunu bilmiyor. Kahramanı da yanında tutup kimse bilmesin desede boşuna bence. Oradaki herkesi yenebilecek güçte olupta ben ezik gibi normal takılma bakalım öyle olacak mı? Yoksa olayların içine çekilecek mi bekleyip görelim. Arkadaşlıklar felan. Sessiz sakin okul hayatı olabilecek mi?





Dungeon Meshi tanıtımı :  Genç maceracı Laios ve grubu, zindanın derinliklerindeki bir ejderhanın saldırısına uğrayıp şiddetli bir şekilde kaybettiklerinde tüm grup üyelerinin paralarını ve erzaklarını kaybederler.Bir grup üyeside zindanın içinde kaybolur.Onu bulmak için geri dönüp arama yapmak isterler ama bir sorun vardır. O da ellerinde yiyecek ya da para yoktur.Ancak Laios'un aklına harika bir fikir gelir. "Hadi canavarları yiyelim". Balçıklar, Basiliskler ve hatta ejderhalar... Hiçbiri zindanlarda gezinen bu gurmelerin iştahında güvende değildir.

Türleri:  Komedi, Fantastik, Gurmedir.

Yorumum ise güzel aksiyon temalı ama bir yandan da gurme teması ile öne çıkacak gibi nasıl canavarları avlayıp yiyecekelr bakıp göreceğiz. Hani ilginç bir konsept bulmuşlar, nasıl olacak görelim. İlk üç bölümüne bakıp karar verelim. Gülme garantili ise bakılabilir. Hiç değilse rahat sakin bir hayatları nasıl olmuş, arkadaşlarını bulabilecekler mi? Yoklukta canavar eti nasıl yiyecekler kim pişirecek felan eğlenceli bir o kadar da egzantirik bir konu.





Nozomanu Fushi no Boukensha tanıtımı :  Rentt Faina son 10 yıldır canavar avlamaktadır.Ne yazık ki işinde pek iyi değildir. Her gün az bir para karşılığında goblin ve sümüklü böcek avlamak zorundadır. Keşfedilmemiş bir yol bulduğunda şansı döner. Yolun sonunda efsanevi bir ejderhanın ağzında ölümüyle karşılaşır. Ancak ölümsüz bir kemik torbası olarak tekrar uyanır. Varoluşsal evrimi gerçekleştirmek ve yaşayanlar diyarına yeniden katılmak için yola çıkar.

Türleri :  Aksiyon, Macera, Fantastiktir.

Yorumum ise güzel bir seri daha bizleri bekliyor.Bakalım nasıl bir seri olacak. Gücü ne nasıl güçlenecek felan mangasına ufak bir göz atmıştım güzel ilerliyordu. Animesi de o kadar güzel olursa okunur gibime geliyor. Ama ilk başta fena zorlanmıştı. Rentt sonra alışıp avlanıp, güçlenmeye geçmişti.Ama hepsi yavaş yavaş biz gördüğümüz gibi oluyordu. Hani sen ana karakterin güçlenişini görüyorsun.Buda aslında öyle bir seri diyebiliiriz. Hadi merakla beklediklerim arasına girer gibi. İzlemenizi tavsiye ederim.Mangasının türkçe çevirisi olabilir. Hala devam ediyor.


Oroka na Tenshi wa Akuma to Odoru tanıtımı :  Bir insan lisesinde işe alım görevine çıkan aynı zamanda bir iblis olan Masatora Akutsu, cennetteki meleklere karşı cehennem için müttefikler aramaktadır.Ancak büyüleyici Lily Amane'nin yanına oturduğunda kendisini son derece komik göksel bir süpriz ile karşı karşıya bırakır.

Türleri:  Komedi, Romantizm, Okul, Doğaüstü güçlerdir.

Yorumum ise güzel komedi bir seri bizi bekler.Bakalım okulda neler olacak ne gibi süprizlerle karşılaşacaklar. Ana karakterimizden biri olan Akutsu ne gibi şeyler yapacak. Aşık olacak mı? Nasıl bir durum da ya da vaziyette bulacak kendini.Hani izlenebilir. Bekliyorum. Romantik komediye birazda doğaüstü karışsın demişler, acaba nasıl bir hal vaziyet alacak.Ve okuldaki arkadaşlıkları dostluklar olsun arada dramda olabilir. Bakalım ikisinin arasındaki bu savaşı kim sonlandırcak acaba ikiside birbirlerine aşıklar mı? Sonuçta ateş ile barut yanyana durmaz demişler.




Saijaku Tamer wa Gomi Hiroi no Tabi wo Hajimemashita Tanıtımı:  Ivy'nin dünyasında yıldızlar her şeydir. O bir terbiyecidir, yani canavarları ve hayvanları evcilleştirmek için doğmuştur, ve aynı zamanda da yıldızsız doğmuştur. Hayatı tehlikede olan Ivy, ormana kaçar ve orada evcilleştirebileceği tek canavar Sora adındaki zayıf küçük bir balçıkla arkadaş olur. Beklenmedik ikili birlikte hayatta kalmak için çöpleri kurtarma yolculuğuna çıkarlar. Bu yolda insanların kalplerini kazanacaklar ve yıldızsız Ivy'de göründüğünden çok daha fazlası olduğunu keşfedecekler.

Türleri :  Macera, Fantastik, İsekai, Reankarnasyondur. 

Yorumum ise hani böyle bir seri izlemek isteyen olursa izlesin hani güzel iç ısıtıcı bir seri gibi geldi.Yine dışlanma felan var.Ve yolculuğa çıkıp kendini kanıtlaması yanına ne kadar çok hayvan alacağı, nasıl arkadaşlık kuracağı felan beklenebilir.İlk üç bölüme bakılarak söylenebilir. Bakalım bir macera onları ve bizi bekliyor. Güçlenip herkesin saygısını kazanabilecekler mi? Ya da daha farklı yaratık alabilecek mi? Onların güvenini alabilecek mi? Tek başına çıktığı bu yolculukta ona daha sonra kimler katılıp eşlik edecek merakla beklemekteyiz.





Gekai Elise tanıtımı : Kötü prenses Elise olarak geçmiş yaşamındaki günahlarının cezasını çeken Aoi Takamoto, bir doktor olarak hayatını insanları kurtarmaya adar.Ancak ölümcül bir kaza sonucu kefaretini yarıda bırakır ve aniden ölümünden 10 yıl önceki hayatına geri döner. Öngörüsü ve tıbbi dehası geçmiş yollarını değiştirmesine ve hasta bir imparatorluğu iyileştirmesine yardımcı olacak mı? Yoksa kader tekerrür etmeye mahkum mu?

Türleri :  Komedi, Fantastik, Tıbbi, Reankarnasyon, Romantizmdir.

Yorumum ise serinin sanki manhwası vardı gibime geldi. Ama güzel eğlenceli bir o kadar da komedi bir seri bizi bekliyor. Manhwasının türkçe çeviriside vardı.Okumuştum, az bir şey ama sarmıştı, sonra bıraktım ya devamı gelmedi, ya da iptal mı ne oldu anlamadım. Ama gerçekten şifa ve tıbbi yetenekleir ile insanları kurtarması kendine inanmalarını ve güvenlerini kazanamsı ilk başta izin vermemeleri felna bayağı güzeldi. Kızın direnmesi ve hep ileri bakabilmesi de artısı olmuştur kesinlikle bu tür serileri seviyorsanız izleyinderim.



Isekai de Mofumofu Nadenade suru Tame ni Ganbattemasu tanıtımı :  27 yaşında aşırı çalışmaktan öldü...

Midorinin bu şekilde ölmek zorunda kaldığına üzülmeye vakti anca bulabildi ve karşısına bir tanrı çıktı ona şöyle söyledi: Başka bir dünyaya reankarne olacaksın ve bana insanların orada var olmaya devam etmeyi hak edip etmediğini söyleyeceksin.Karşılığında sana özel bir güç vereceğim.Sonra Midori yaşadığı zorlu hayatın yorgunluğunu atmayı umarak kendini sevimli tüylü hayvanları kucaklamak isterken bulur.

Böylece Midori, yeni dünyasında Nefertima adında genç bir kız olarak, onun insanlar dışındaki tüm canlılar tarafından sevilmesine neden olan bir güce sahip olarak reankarne olur.Buna sadece hayvanlar değil, beyaz kaplanlar ve ejderhalar gibi kutsal hayvanlar ve hatta goblinler donmuş örümcekler gibi canavarlarda dahildir. Ama onu bekleyen acımasız bir kaderde vardır.

Nefertima, sevimli hayvanları sevip okşamakla dolu yeni hayatında insanlarla ve tüm canlılarla bir arada yaşamak için elinden geleni yapmaya kararlıdır.

Türleri :  Macera, Fantastik, İsekai, Reankarnasyon,Hayattan kesitlerdir.

Yorumum ise güzel bir seri yine bizleri bekliyor. Ama tabiki bir isekai serisidir. Bakalım  herkesi bir araya toplayabilecek mi? O dünya yaşanabilir mi? Zorluklara göğüs gerip iyi bir yer yapabilecek mi acaba? Bir çok soru onu bekler. Bayağı zorlancak gibi geldi.Sonra yavaş yavaş herkesin içini ısıtıp güvenlerini kazanıp iyi bir yapacak. Tabi ilk başta mafu mafu yapacak koyunlara felan.Ama bütün sorunlar ile baş edebilecek mi? O yolda arkadaşları kim olacakvs. Hadi izleyip görelim. Hani merakla bekleyeni varmıdır, bence yoktur. Onun için yinede bir iki bölüm bakın sonra bırakabilirsiniz.




Yubisaki to Renren tanıtımı :  Bu ellerle sana seni sevdiğimi söylemek istiyorum...

Sağır bir Üniversite öğrencisi olan Yuki, bir gün okulun üst sınıfından Itsuomi adlı bir öğrencinin ona yardım etmesiyle zor durumda kalır. Itsuomi, işitme eksikliğinden hiçte rahatsız değildir, ve onunla doğal bir şekilde etkileşime girer. Yavaş yavaş ona yeni bir dünya açan Yuki, Itsuomi'ye karşı hisler beslemeye başlar...

Böylece sağır bir üniversite öğrencisi olan Yuki onunla birlikte dünyayı dolaşan Üst sınıf öğrencisi Itsuomi'nin saf aşk hikayesi başlar.

Türleri :  Romantizmdir.

Yorumum ise güzel bir iç ısıtıcı aşk hikayesi başlar. Bakalım neler olmuş, başlarından ne gibi olaylar geçmiş. Nasıl arkadaş olup, aşık olmuşlar, ilk yakınlaşma ne zaman olmuş vs. Bayağı ilgi çekici bir seri gibi duruyor. Mangasıda vardı. Hani oda güzel başlamıştı. Biraz bakıp bırakmıştım. Animesine bakarım artık. İki aşık üniversitede neler bekliyor. Nasıl tanıştılar. Yoksa ilk görüşte üst sınıfı aşık mı oldu ona felan. Aptal aşıklar olmasınlarda kesinlikle biri itiraf etsin demi ama.




Majo to Yajuu tanıtımı :  Bütün her şey, güçleri dünyada hala var olan bireylere aktarılan 17"köken" ile başladı.

Bir kasabada tabut taşıyan bir adam ve canavar gözlü bir kız ortaya çıkar. Kız bir zamanlar cadı tarafından lanetlenmiş ve şimdi laneti bozmak için cadıyı arıyor.Karşılarına çıkan cadı aradıkları taş ocağı mıdır? Peki lanet nasıl bozulabilir?

Kötü bir cadıya karşı intikam arayışı, canavarın cadıyı yakalamasıyla başlar. Bu muhteşem ve yoğun karanlık fantezi şimdi başlıyor!

Türleri :  Aksiyon, Yetişkinlere yönelik, Macera, Fantastikdir.

Yorumum ise güzel eğlenceli bir o kadar da aksiyonu bol bir seri bizi bekliyor. Bakalım cadıyı bulabilecekler mi? Yoksa ikinci sezon çıkacak mı?Hem o laneti yapan cadıyı ararlarken kimlerle karşılaşacaklar yoksa her karşılaştıkları şehirdelerde ya da köylerde cadıları avlamaya mı başlayacaklar. Kötü olanları tabiki. Ne gibi macera onları bekliyor. Merakla bekliyorum güzel gibi duruyor. Ve başlarından ne gibi olaylar geçecek. Ve hangi insanlara yardım edecekler. Gidecekleri yollar ne nasıl tanıştılar.Grafikleri felan güzeldi, bakalım konuyu iyi yedirebilmişler mi acaba? Mangasıda var seinen olduğu için aşırı +18 diyebiliriz.Pek bakmadım animesinden gitmek daha iyi.




SHAMAN KING FLOWERS : Devam sezonu bakalım kim kazanacak daha fazla maç ekip tutkusu felan eski serilerini izleyenler bunuda kesin izlerler. Yine aksiyon tavan yapar çizimleri, grafikleri felan güzeldi. Merakla bekliyoruz.Hana Asakura neler yapacak acaba.



Metallic Rouge tanıtımı :  İnsanların ve androidlerin bir arada yaşadığı bir dünyada Rouge, ortağı Naomi ile marts'ta bir görevde olan android bir kızdır. Görev hükümete düşman olan dokuz yapay zekayı öldürmektir.

Türleri :  Aksiyon, Bilim kurgudur.

Yorumum ise güzel bir seriye benziyor. Aksiyonu bol. Gelecek zamanda geçmesi androidlerin yaygın olmasıda var tabiki merakla beklediklerimden olabilir. Hnai ne gibi maceralara çıkacaklar artı Marsta ne gibi türler var. Aralarındaki bağ nasıl arkadaşlıkları dokuz yapay zekayı nasıl bulacaklar ve öldürecekler her birine suikast mi yapacaklar yoksa bulup tek tke öldürecekler mi? Bilim kurgu serileri her zaman ilgimi çekmiştir. Aksiyonu konuya girişleride önemli tabiki karakter tasarımları olsun grafikleri bayağı iyi omluş. Savaşlarıda bir o kadar akıcı olursa kesinlikle izlenir.İzleyin derim.




Loop 7-kaime no Akuyaku Reijou wa, Moto Tekikoku de Jiyuu Kimama na Hanayome Seikatsu wo Mankitsu suru tanıtımı :  Bir dükün kızı olan Rishe Irmgard Weitzner'in bir sırrı vardır. Beş yıl önceki nişanın iptal olduğu ve 20 yaşında öldüğü zamana geri döner. Bu zaman döngüsünü altı kez deneyimleyen ve bu beş yılı her seferinde farklı bir şekilde sonlandıran, yani bir seferinde tüccar, doktor, hizmetçi, şovalye ve daha fazlası olarak yaşamıştır. Şimdi yedinci hayatında ise ileri yaşlarına kadar yaşamaya ve bu dönemi dinlenerek geçirmeye kararlıdır. Ancak kalbindeki bu kararla kaleden kaçtığı anda, rakip bir krallığın kötü şöhretli zalim veliaht prensi Arnold Hein ile karşılaşır. Bir şovalye olarak yaşadığı süre boyunca onu öldüren kişi odur.Ama şimdi ondan garip bir şekilde hoşlanmış görünüyor ve karısı olması için ona yalvarıyor.Böylece Rishe hayatta kalmak ve bir savaşı önlemek için, düşman ulusunun veliaht prensinin eşi olarak yedinci hayatına başlamak için önceki deneyimlerinden faydalanır.

Türleri :  Fantastik, Romantizmdir.

Yorumum ise güzel eğlenceli ana karakterin defalarca aynı zamanı geri yaşadığı ve farklı şekillerde öldüğünü görüyoruz. Bu seferki yaşantısında da düşman krallığın prensi ile evlenmek bakalım nasıl olacak. Aradaki buzları eritebilecek mi ? Ve bu hayatı uzun sürecek mi acaba? Merakla bekliyoruz. Acaba bir şans verin derim. Üç bölüm daha sonra belli olur zaten. Ama kızımızda ona aşık olacak mı? Aralarında etkileşim nasıl olacak.Ne gibi maceralara entrikalara maruz kalacaklar. Ve altından nasıl kalkacaklar.Birbirlerini sevip güvenebilecekler mi? İzleyip göreceğiz. Hani gerçekten bu yedinci hayatına devamlı olarak kalmak isteyecek mi?



Ishura tanıtımı :  İblis kral'ının öldüğü bir dünyada, onu devirebilecek bir sürü yarı tanrı dünyayı miras alır. Tek bakışta rakiplerini nasıl alt edeceğini anlayabilen usta bir eskrimci; ses bariyerini aşabilecek kadar hızlı bir mızrakçı; aynı anda üç efsanevi silahla savaşan bir ejder haydut; Düşünceleri hayata geçirebilen çok güçlü bir büyücü; anında ölümle sonuçlanan çok hızlı bir suikastçi. " Gerçek kahraman" ünvanını kazanmaya hevesli olan bu şampiyonların her biri, zorlu düşmanlara karşı meydan okumaların peşine düşüyor ve kendi aralarında çatışmalara yol açıyor. Güçlülerin en kudretlisini belirleme savaşı başlıyor.

Türleri :  Aksiyon, Macera, Fantastikdir.

Yorumum ise güzel aksiyon dolu bir macera bizi bekliyor. Merakla bekliyorum, acaba ne gibi savaşlar ve dövüşler bizi bekliyor. Kim en kudretli kahraman olacak acaba ya da en güçlü merakla beklemekteyiz. Maceraları kim kimin safasında felan bekleyip göreceğiz.Kaç tane grup olacak ve kimler lider olacak. Şeytanları ve tüm düşmanları yenmek yetmmeiş en güçlü kahraman olabilmek için yarışa giriyorlar ha. Vay beeee. Bakalım o ünvanı kim alacak. Grafikleri ve savaşları çok iyi işlemişler tanıtımında felan bayağı iyi idi. Bu da bozmazsa bu senenin en iyilerinden belki olabilir. Eğlenceli bir kapışma bizleri bekliyor.




Saikyou Tank no Meikyuu Kouryaku ~Tairyoku 9999 no Rare Skill-mochi Tank, Yuusha Party wo Tsuihou sareru~ tanıtımı :  Bu 9999 savunmaya sahip en güçlü kalkanın fantastik hikayesidir.
Rud, kahramanın partisinde bir tanktır ve tarihteki en yüksek savunmaya sahip olduğu söylenir. Partisi sıklıkla labirent baskınları yapmaktadır, ama Rud için bu, bir baskından çok daha fazlası anlamına gelir. Sevgili kız kardeşinin hastalığını iyileştirmek için o labirentlerde saklı olabilecek her türlü dileği gerçekleştirebilecek hazineyi aramaktadır.Ancak bir gün kibirli kahraman,  başarısız bir baskın girişiminin ardından onu partiden atar. Ve suçu etkilerini henüz bilmediği becerilerine bağlar. Gidecek başka yeri ve yapacak hiçbir şeyi olmadığından kız kardeşinin beklediği memleketine dönmeye karar verir. Oraya giderken bir canavarın saldırısına maruz kalan bir kızı kurtarır. Beklenmedik bir şekilde bu kızın " Değerlendirme" adı verilen son derece nadir bir yeteneği vardır. Rud, yeteneği sayesinde, çok güçlü becerilere dönüşen bilinmeyen becerilerinin ardındaki gerçeği keşfeder. 9999'luk savunma ve güçlü becerilerle en güçlü tank Rud'un macerası böyle başlar.

Türleri :  Aksiyon, Macera, Fantastikdir.

Yorumum ise güzel eğlenceli bir macera bizi bekler. Bakalım Rud macerasında ne gibi kişilerle tanışıp arkadaş olacak. Kız kardeşinin hastalığını iyileştirebilecek mi? Kahraman pişman olacak mı ben merkezcil kahraman bozuntusu. Ve ne gibi beceriler elde etti acaba. Kız ne gibi becerileri var dedi buna. Köyüne döndükten sonraki maceraları nasıl oldu. Partide ağır hasar tankçısı ha bayağı taşımız, ama kimse onun değerini anlamamış, bakalım değerini anlayacak parti üyeleri ile karşılacak mı? Her dileği yerine getirecek hazineyi bulup kız kardeşini iyi edecek mi diye çok soru var. Bayağpı güzel eğerki izlediğim anda akıp giderse devam ederim, yoksa salarım gibi geldi. Ama her türden kahraman serisine ek bunda da kalkan tankçı ana karakter bakalım nasıl işleyecekler konuyu felan.Girişi olsun grafikleri olsun güzel gibi duruyor.



URUSEI YATSURA (2022) 2nd Season :  Serinin ilk ve eski sezonlarınıda izlediyseniz bu yeni grafiklerle oluşmuş, iyi bir ikinci sezonunuda izlersiniz. Hani beğendiyseniz. Devam edebilirsiniz. Aralarındaki aşk, arkadaşlık, dostluk ilişkileri, uzaylıların dünyaya gelmesi oyun oynamaları bunun sonucunda evlenmesi felan komik arada dramda olsa genel itibari ile bazı şeyleri tiye alan güzel bir yapımdır.İzleyin derim.





Hime-sama "Goumon" no Jikan desu tanıtımı :  Esir tutulan, cehennemdeki Hordu'nun acımasız işkencelerine maruz kalan bir prenses!

Türleri :  Komedi, Fantastik, Gurmedir.

Yorumum ise güzel eğlenceli bir seri bizleri bekliyor. Bakalım cehennemdeki işkencelere katlanmış, ama sonrada yemeklere dayanamamış birinin hikayesi gibi geldi.Çokça yemek yiyip eğlendikleri bir seridir. Daha sonra da komedi unsurunun çok olduğu bakıp göreceğiz. Ne gibi yemek yedikleri felan ilginç olacak. Ön gösterimde bayağı yemek diye çırpınıyordu. İlk üç bölümüne bakıp öyle karar verebilirim aslında. Hani nasıl yemekler yedikleri lezzetli tarifler tatlılar baktıkları gurme bir seri  bizleri bekliyor.Yemek için canını veren biridir.



Pon no Michi tanıtımı :  Lise öğrencisi Nashiko Jippensha'nın evinden atıldığı Hiroshima eyaletinin Onomichi şehrinde geçer. Arkadaşlarıyla oynayacak bir yeri olmadığından babasının işlettiği mahjong salonunun artık boş olduğunu öğrenir. Mahjong salonunu tamir edip arkadaşları ile birlikte eğlenebileceği, yemek pişirebileceği, çay içebileceği ve bazende mahjong oynayabileceği bir yere dönüştürür.

Türleri :  Yaşamdan kesitlerdir.

Yorumum ise güzel eğlenceli bir seri yine bizi bekler. Ayrıyetten ise mahjong nasıl oynanıır, gösterebilecek belki turnuvalara katılabilecekleri ve eğlenebilecekleri güzel bir yer inşa etmiştir. Turnuvaları nasıl geçecek acaba? Kazanabilecekler mi? Ya da ilkinde elenecekler mi? Daha sonra sıkı bir çalışma ile tekrar girip kazanırlar mı acaba? Arkadaşlıkları nasıl olacak. Kimleri davet edecek kabul etcekler mi? Kulüb kuracaklar mı? Bayağı eğlenceli bir macera yaşamdan kesitler bizleri bekliyor.Merakla bekliyorum seriyi. Eğlenip gülebileceğimiz, eğlenceli dakikalar yaşatacak gibi geldi. Grafikleri hikayeside güzeldi.Farklı türden ve kişilikten arkadaşları bir araya toplayıp eğlenceli vakit geçirmek için birebir bir seridir.



HIGH CARD Season 2 :  İlk sezonda ise en heyecnalı yerinde kalmıştık en son katana kızımızın yardımı ile olayı çözmüş onuda biraz iyi yapmıştık, ama daha bulunacak çokca kart olunca serinin devam etmemesi olmazdı.Aslında bakalım bu sezonda bizi ne gibi maceralar dedektiflikler beklemektedir. Hem komedisi güldüğümüz. Aksiyonu ile tavan yaptığımız iskambil kartlarının güçlerini ve ana karakterlerimizin geçmişlerini görmüştük.Şimdi hem suçluğu hemde onun geçmişini görüp yakalayacağımız yeni karakterleri merakla bekliyorum. Davalar nasıl olacak felan. Bizimki kartının gücünde ilerlemiş mi felan onuda göreceğiz tabiki.



Mahou Shoujo ni Akogarete tanıtımı :  Merhaba, ben Hiiragi Utena.Ben normal büyülü kızları seven, ortaokullu bir kızım ya da en azından öyleydim, ama sonra birdenbire konuşan maskot ortaya çıktı ve bana büyü yaptı. Şimdi sevgili büyülü kızlarıma kötü olarak katılma şansım var mı? Durun kıyafetimde bir sorun var! Bu olamaz! Bu utangaç büyülü kızın hayranının sadist bir baskın kadına dönüşmesini izleyin' İyilik ve kötülük çarpıştığında teslim olacak kişi kim olacak?

Türleri:  Aksiyon, Komedi, Fantastik, Shoujo aidir.

Yorumum ise mangasına bakmıştım, güzel ilerliyordu. Animesi bir o kadar güzel olsa yeter bence. Türü seviyorsanız izleyin derim.Yoksa pas geçin. Hani dövüşleri felan güzel gözüküyor trialerda felan nasıl büyülü kız oldu kimlerle savaşacak kendi gücünü kontrol etmesi öğrenmesi felan acayip güzel olacak gibi geldi. Bir anda hayrandı sonra hemen büyülü kız oldu onun verdiği şok felan bayağı etkileyici olur. Kötülükle nasıl savaşacaklar, kim yenecek ekibi kimler bayağı merakla bekliyorum.



Sengoku Youko tanıtımı :  Dünya iki gruba ayrılmıştır: insanlar ve katawara adı verilen canavarlardır.Tama bir katawara olmasına rağmen insanları sever kendi bu türüyle savaşmak anlamına  gelse bile onları kötülükten korumaya yemin eder.Ancak erkek kardeşi Jinka, çoğunlukla onlardan biri olmasına rağmen insanlardan nefret eder. Kardeşlere, nasıl güçlü olunacağını öğretmek isteyen Shinsuke adında korkak bir kılıç ustasıda katılır.Grup ,insanlar üzerinde deney yapıp onları canavara dönüştürmeyi amaçlayan bir komployu ortaya çıkardığında, bunun arkasında kim varsa onu yenmeye yemin eder... Bu, bütün bir savaşçı ordusuyla savaşmak anlamına gelse biledir.

Türleri :  Aksiyon, Macera, Mitoloji, Dramdır.

Yorumum ise güzel askiyonu bol maceralara atılacağımız iyi bir seri bizleri bekler. Seri üç sezon olacaktır. mangası devam etmekte heralde. Türkçe çevirisi var mı bilmiyorum olabilirde. Hani beğendim konusu felan değişik geldi. Bakalım o kötü emelleri olan katawaraları bulabilecekler mi? İnsanları onlardan koruyabilecekler mi felan? Merakla beklemekteyiz. İnsanlar ve katawaralar arasındaki savaş ve anlaşmazlıklar bitecek mi acaba? Ya da onları zorla deney yapma kullanma gibi şeyler olmayacka mı? Ne gibi katawaralarla karşılaşacaklar, kimlerle arkadaş olacaklar dostlukları sevgi ve daha çok güçlü katawaralar görebilecekler mi? Savaşları acayip güzel olur. Grafikleri iyi tanıtımında da gördüm savaşları acayıp iyi olacak.





Sasaki to Pii-chan tanıtımı :  Sasaki, Japonya'da yaşayan orta yaşlı bir ofis çalışanıdır. Boş iş dünyasından bitkin düştüğünü hissederek yeni bir arkadaş bulmak için evcil hayvan dükkanına gider.Orada Peeps adında sevimli bir kuş bulur ve onu evine götürür. Ancak Sasaki, Peeps'in sıradan bir kuş olmadığını hemen öğrenir... O başka bir dünyadan gelen güçlü bir büyücüdür! Birlikte kılıçlar ve büyülerle dolu büyülü bir maceraya atılırlar.

Türleri :  Macera, Komedi, Fantastikdir. 

Yorumum ise güzel macera dolu bir seri bizi bekliyor.Bakalım bizim Sasaki ofiş çalışanı ne gibi maceralara atılacak Peeps ile birlikte. Bakalım maceralarına kimler katılacak? Kimlerle arkadaş olacaklar? Merakla beklemekteyiz. Bakalım maceraları yoksa orada da durgun bir kamp mı yapacaklar? Sakin bir göl kenarında iki kişi kanmp yapıyor huzurlu yaşam. Huzurlu ve sakin dolu bir hayat mı yaşayacak yoksa isekai de kahraman olup yardım isteyenlerin yardımlarına mı koşacak? Grafikleri karakter tasarımları güzeldi. Merakla bekliyorum. Çok çalışan adam emekli olup isekai oldu ve mutlu yaşadı mı olacak yoksa. Hani kuş ile gidip maceraya açılacak kuş ne gibi bir büyücü acaba.





Kingdom 5.sezon :  İlk dört sezonu izleyen ve mnagasını okuyan olarak merakla bekleyen çok kişi vardır animasyonları savaşları güzel olursa herkes izler gibime geliyor. Hem aksiyon yönünden hem strateji yönünden on numara bir seri bakalım bu sezonda bizimkiler yüksek mertebeye erişecekler mi acaba? Daha ne kadar savaş olacak.





Jashin-chan Dropkick: Seikimatsu-hen tanıtımı :  Hikaye, ana dizinin geçtiği Jinbocho'yu uzaylıların yok etmesi ile başlıyor. Yıldızları takip eden Jashin-chan, Takamori'de Yurine'yi bulmak için güneye gider. 

Türleri : Komedi, Doğa üstü güçlerdir.

Yorumum ise diğer sezonlarını izlediyseniz, bunuda izlersiniz. Hani komedi kısa hemen bitsin çerezlik niyetine izlenebilir bana göre tabiki. Her bölümünde ayrı bir komedi barındıran ve sansürün çok olduğu kesme biçme yerlerinde bir seridir. Doğaüstü olaylara ve yaratıklara farklı bir bakış açısı ile bakmanızı sağlıyor.



BUCCHIGIRI?! tanıtımı :  Arajin Tomoshibi, eski en iyi arkadaşı Matakara Asamine ile yeniden bir araya geldiğinde, kendisini çevredeki en güçlü adamlardan bazılarının arasındaki bir savaşın içinde bulur. Ve birden üzerlerine dev bir cinin gölgesi belirir...

Türleri :  Suçlulardır.


Yorumum ise bakalım nasıl olacak iş. Okullu suçluların kavgası ve komedisi bir olur gibime geldi.İşte klasik japon okulları ve çete savaşlarını konu alır ama fantastik bir dille savaşacakları sırada bir cinin gölgesi görülür felan. Asıl olaylar bundan sonra gerçekleşir. Merakla bekliyorum. İlk bölümünün çıkmasını hani filmlerde felan japon liseleri kavga eder birinclik felan elde etmeye çalışırlar buda aynı onun gibi bizim ana karakter ne yapacak bu durumda savaşacak mı yoksa bekleyecek mi? Grafikleri felan güzel kavgaları da iyi gibi geldi. Bekleyip göreceğiz.



Momochi-san Chi no Ayakashi Ouji tanıtımı :  " Bana bakmamalısın..."
Himari, 16. yaş gününde Momochi Evi'ni miras aldığına dair bir vasiyet alır. 
Bir hatıranın yardımıyla Momochi evine varır,  ancak Aoi adında gizemli bir çocukla birlikte evin sakinleri Yukari ve Ise ile karşılaşır. Evin insan dünyası ile manevi alem arasında inşa edildiği anlaşılıyor. Üstelik evin kilit isimlerinden biri oaln Aoi de bir sır saklıyor gibi görünüyor. Ve böylece japon tarzı yokai fantezisi başlangıcına işaret ediyor.

Türleri :  Fantastik, Romantizm, Doğaüstü güçlerdir.

Yorumum ise böyle eski serilerde vardı.Bakalım bu onlar gibi çok tutabilecek mi yoksa olmayacka mı?
Aslında iyi gibide gözüküyor bir yandan da. Kızımız ve o evin Yokai sakinleri arasında neler olacak acaba? Kime aşık olacak yada kimler kızımıza aşık olacak o yeri nasıl kontrol edecek ilk başta kötü davranan yokailer daha sonra iyi davranacka mı felan? Hani böyle serileri seviyorsanız kaçırmayın izleyin derim. Kızın hayatının hemen değişmesi evin kıza kalması felan şok üstüne şok yaşayan kızımız bence küçükkende o evde bulundu ama şimdi hatırlamaz felan. Bakalım neler olacak. Ne tür maceralar olacak o konak evinde.







SYNDUALITY Noir Cour 2 :  Bakalım serinin ikinci sezonunda bizi ne gibi maceralar bekliyor.Aslında bizimkinin elindeki Noir çok güçlü bir robot. Ama savaş esnasında en güçlü hali çıktı ama Noir kendini göstermmeişti kabuğuna çekilip siyah saçlı hali gelmişti.Ve orada bitmişti.Daha bir çok grup ve organizasyon var acaba seri nasıl ileyecek.Bizim ana karakter Noir ardında yatan gerçeği bulabilecek mi? Ne gibi maceralara gidecekler. Düşman saldırısnı fırtınayı yok ettiler ama hala devamı geliyor. İnsaları kurtarıp birlik olup nelerle karşılaşacaklar. merakla bekliyorum.Kendine yeni bir robotta yaptı. Bakalım onu geliştirebilecek mi?



Meitou "Isekai no Yu" Kaitaku-ki ~Arafou Onsen Mania no Tensei Saki wa, Nonbiri Onsen Tengoku Deshita~ tanıtımı :  Bu hikaye de , yerel bölgenin ekonomisini canlandırmak için gizli su kaynakları bulan ve büyük bir kaplıca hayranı olan Yoshizou Yukawa'nın etrafında geçer. Ancak bir uçurumdan düşüp kayalara kafasını çarpıp ölür. Ve kayaların içinde küçük bir hasat tanrısı tapınağı vardır, ve bu tapınak sayesinde başka bir dünya'ya ışınlanır.Inari'nin refakatçisi prenses Mayudama ile birlikte, bu sefer isekai de tarihi kaplıcaları aramaya devam eder. Yol boyunca tüylü kulaklı kızlar ve elf kızları ile birlikte kaplıca da çıplak kalır.

Türleri :  Echi, Fantastik,Isekaidir.

Yorumum ise yine bir isekai daha görüyoruz.Burada da ana karakterimizin tutkusunu sıcak su kaplıcaları yapalım demişler. Gitmiş mi? Yoksa olmamış mı? Göreceğiz. Kendi kaplıcasında acaba ne gibi maceralara atılcak. Ve kaplıca kültürünü isekai de de sürdürebilecek mi? Arkadaşları kimler olacak vs.Nasıl tanışcak felan, merakla bekliyorum. Hani çok iyi olur mu olmaz. Sadece sıradan çerezlik bir seri olur gibime geliyor.Harem var mı derseniz olabilirde. Yazmamış ama bence var gibi geldi. Echi sevenler de bunu izler gibime geldi. Bir de özel yeteneği ne acaba. Bunun tanıtım videosu yoktu eklemedim geldiğinde hemen ekleyeceğim.























Hikari no Ou 2nd Season :   Bakalım serinin ikinci sezonunda bizleri neler bekliyor.Karakterlerimiz neler yapacaklar acaba.Ne gibi yaratıklarla karşılaşacaklar. Kendilerini koruyabilecekler mi? Dünya'nın sırrını bulabilecekler mi? ne gibi düşmanlarla ve arkadaşlar ile karşılaşacaklar.İnsanlığı kurtarabilecekler mi ki? Hani animasyonu felan güzeldi.İzlenir, merakla bekliyorum. İlk sezoznu izleyen varsa kesinlikle ikinci sezonuda izler.


En çok tıklanan yayın