Yazın çıkan günlük anime yorumlama ve inceleme bölüm 08

 


Masamune-kun no Revenge S2:  Bakalım serinin dördüncü bölümünde bizleri neler bekliyor. Üçüncü bölümün sonunda Masamune ile Aki'nin hizmetçisi yani Yoshino ile malikanenin önünde konuşurlar işte geçmişte çocukların önünde beni rezil eden pencereye çıkıp bana domuz ayaklı diyen sendin demi der. O da kabul eder. Ama ilk önce Masamune onu Aki'ye sorar Aki de ona ne diyorsun ben öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorumder. Sonra işe Yoshino buna geçmişinden bahseder işte annesi de bu hastayken buna bakmış, sonra da bu iyileştikten sonra Aki hasta olmuş buda Aki'ye bakmış. O ara Masamune malikenin bahçesinde yine zulme uğrarken onların penceresine bakarak bağırır, işte gel beni kurtar AKi der. Ama Aki içerde hasta yatıyordur.Yoshino Aki'nin kılığına girip buna onlar gibi lakap takıp gönderir.Ardından da Aki bayağı evde ağlamıştır.Olanları anlattıktan sonra Kanetsugu ile Aki luna parka gidecekken Yoshino'ya mesaj gönderir, Aki o ara onunla konuşan Masamune'ye söyler. Şaşkınlığı felan gider. Hemen koşarak soluğu Aki'nin yanında alır, oradan sonra Kanetsugu'ya bir tane geçirir. Yanlış anlaşılma olabilir neden söylemedin felan diye kızar Akiye. Güzel eğlenceli bir bölümdü. Hani zaten mangası da 59 bölüm bir şey hem türkçe çevirisi hala devam ediyor.Bu bölümde eğerki mangasını okumamışsanız. Bayağı şoklarla karşılaşabilirsiniz. Sonra her tarafta Masamune'yi aramış ama bulamamış, daha sonra okul da onun adını söylerlerken duyar ve o anda bulduğunu anlar. Ve ikisini tekrar yakınlaştırmaya çalışır.Ama çocukluğunda bizim Masamune-kun dan hiç hoşlanmamıştır. Hani iyi bir bölümdü.


Lv1 Maou to One Room Yuusha:  Bakalım serinin dördöncü bölümünde bizi neler bekliyor. Kahraman Max acınası bir hayat sürmektedir.Şeytan kral da küçülüp onun yanına gider, ve öyle bir hayat sürdüğünü görünce anlamaya açlışır neden böyle daha şatafatlı zengin  malikanesi olan birisi olması gerektiğini böyle pasaklı işi felan olmayan boş beleş biri hayal etmektedir. Bayağı bir şaşırır, sonra da bayağı bir söyler, işte sen kahraman Max değil misin ne oldu sana felander. Evinin içinide hiç temizlememiştir.Şeytan kralda hem evi temizler hemde ben gidiyorum diyerek çıkar ve dışard abuna yiyecek bir şeyler alır.Yani dünya buna ihanet etmiş, gibi bir şey olmuştur. Sonra onun hayatındaki gerçekleri öğrenir.Ve üzülüp ona yardım etmeye karar verir. Hadi der. Seninde sevdiğin bir kız vardır deyip ona katalog gösterir.  Ben on yıl önce şeytan kralı yenmiştimder. Hadi bakder. Çok güzel kızlar varder. Zenia'nın çekilmiş türlü türlü pozları vardır. Hadi kötü değilder.Bak herşeyi senin için yaparder. Sonra domuz şovalye'de çıkar önüne. Bu bölüm sanki kız beğendirme çabası gibi geldi. Lamia gösterir. Bütün yaratıkların güzel kızları vardır. EE hangisine karar verdinder.O da hepsi şeytan alemininder. Ben insan istiyorumder. İdeal kız tipini ona söyler. Şeytan kral metamorfoz yaparak onun istediği kıza dönüşür. Rakibiz ama olsunder. Evlenebilirizder. Ama Max bayağı bir şaşırır.  Bizimki kızarır, biraz Zenai geldi deyip dönüşümü bitirir. O da ne oldu size der. Hiç bir şeyder. Eski şeytan ordu komutanlarını nasıl yendiklerini hatırlar. İşte ona fiizksel para kazanabileceği öneri bulunur ve iş bulurlar ama kahraman istemez.Sonra onunla birlikte oyun oynayıp ona iş fırsatları sunar. Ve streamer olmaya karar verirler.Şeytan kral yine dönüşüm geçirir. Ve yayın açıp para kazanmaya başlarlar. İşte ona bayağı bir mesaj atarlar. Aslında kahramanlık serilerine farklı bir bakış açısı verirler. Ama hem güzel hem de eğlenceli olur. Bakalım olaylar bundan sonra nasıl gelişecek. Merakla bekliyorum. İşsiz kahraman hem iş hem de para kazandırabilecekler mi acaba. Hem animasyonları hem de işleyiş tarzı güzel hani gülmek isterseniz, kesin izleyin, ama yine başarısız olurlar.Müstehcne içerik verecekleri zaman yayınları kaldırılır.



Synduality Noir:  Bakalım serinin üçüncü bölümünde bizleri neler bekliyor. İlk başlarında aslında normal bir bölüm olarak ilerledi işte Kanata'nın abisi Tokio hadi der avare oldun artık alttaki yeride doyurmak lazım deyip bunları zevk şehrine götürür.Orada hadi der sen gir bu binaya işini hallet. Sonra Tokio'da kendi roboto ile koşma yarışı yapar.Umduğunu bulamaz. Sonra Ellie buna iş teklif edecekken bunun atölyesinde Noir'i görür, ona da Tokio bir not bırakmıştır.Onlara işte bu ne demekdder. Sinirlenir, Ellie haid zevkler yerine girip onu oradan alıyoruzder.Sonra yolde Noir bu bunun olan Ange ile birlikte giderken yolda bir otobot görürler.Ona neden burada olduğunu felan sorarlar.O da söyler.Schnee der. Bende kılıcımı arıyorum, arkası savunmasız ama önden çok güçlüder.Sonra bizim Kanata da sırada bekler. Sıra tam ona gelir.O da aha bu alarmlar kötü robotların saldırdığına işaret eder.Kapıdan içeri Schnee ile Noir girer. O da gel hadi şehri kurtaralımder.Sonra bayağı bir zorlanırlar.Ardından, yeni karakterlerde seriye yavaş yavaş giriş yapmaktadır. Kurokamen ile Schnee ile karşılaştık çok güçlü ikilidir.Onlara bayağı yardım etmişlerdir. Hani beğendim aksiyonu komedisi felan bu bölümde karşılığını aldı derim.Hem güldüm bayağı bir hem de savaşları biraz ortalama idi ama savaş animasyonları güzeldi.İzleyin derim beğendim. Mecha serileri seviyorsanız, kesinlikle izleyin bakalım iler de bizi neler bekliyor.Noir'in geçmişi felan.


Okashi na Tensei:  Bakalım serinin beşinci bölümünde bizi neler bekliyor. Bakalım bizim ana karakter kendi yemeklerini yapabilecek mi? Başına ne gibi dertler ya da belaler gelecek. İşte yaş  partisin dediler. İşte konuştukları adam da bak der bu da benim torunum Squale der. Sizinle tanışmayı dört gözle bekliyorduder. EE oradaki sizin oğlunuz muder.O da evetder.Sizi tanıştırayımder. Mille Morteln Pastry der. Bakalım kendi emellerini başabilecek midir.Herkesin yerken mutlu olacağı tatlılar ve pastalar yapıp kafeler açabilecek mi? Isekai düştükten sonra. Bakalım bu bölümde hangi karakterler girecek acaba. İşte onlara büyü yeneteğini gösterir. İşte ben Petra'nın yanına gidiyorum, sende gelir misin diye teklifte bulunur Patry, Squale'ye oda hemen kabul eder. Ardından konuşmaya başlarlar.İşte adımla hitap edinder.O da bende aynısıder. Ve ardından Leydi Petra nelerden hoşlanırder.O da değişik tatlılardander. İşte Leydi Petra'nın resmi biraz daha bende kalsınder.O da bu yaştaki erkekler her yerde aynıder.Ama içinden geçirdiği onun bundan pasta yapmasını istemesidir. Sonra eve gider. İşte mektup göndermişlerdir.Oradan cevap gelir. Lord Squale ile Leydi Petra'nın nişanı olacak değil mider. Sonra Petra'yı nasıl getireceklerini konuşurlar.Bakalım nasıl bir yol bulacaklar.Artı bizimkide aklından nasıl bir pasta ve atıştırmalık yapacaktır, onu düşünür. Kilise de olabilirder. Sonra ikizleri haydutlardan korur.Ve kiliseye güvenli gitmelerini sağlarlar.Bu bölümde sadece nişanlanma ve onlara karşı olanların saldırması felan olur genel izlenim böyle idi. Hani ama Pastry'nin aklında her zamanki gibi pasta ve tatlı şeyler yapmak vardır.

En çok tıklanan yayın