Yazın çıkacak olan anime serilerinin tanıtımı ve incelemesi bölüm 03

 


JUJUTSU KAISEN Season 2:  Bu sezonu bayağı merakla bekliyorum. İlk sezonu güzeldi, bu sezonda ise odaklanacakları konu bunların başlarındakilerin geçmişleri ve nasıl avcı oldukları üzerine durulacak. Hem bol aksiyonlu komedi’li bir seri bizi bekliyor.Trailerdan baya güzel hypler geldi.





Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu 2nd Season:  Bunda ise ilk sezonu güzel bir yerde bitmişti. Bu sefer bizimki akademiye gidip kendini geliştirip orada da evlenecek gibi duruyor çünkü mangayı yakalar, ama romanı bitti.Hani aksiyonu bol seyir zevki iyi bir seri bizleri bekliyor.



Horimiya -piece-:  Bunun aslında animesi vardı, ama o kadar iyi değildi, mangası bayağı komik iyi bir sonla bitmişti. Animesi de öyle bir seri olur, mangadaki duyguyu iyi yansıtabilir gibi geldi.Bu sezonun romantik komedi serilerinden biri bence. Hani mangasını felan okuduysanız kesin izlersiniz.



Masamune-kun no Revenge R: Bu aslında animesi ben bitti diye bilirken yeniden ikinci sezon ile karşımıza geçti. İkilimizin arasına bu sefer kimler girecek ve ne gibi durumlar karşısında kalacaklar merakla beklemekteyim. Mangasını okumuştum, güzeldi.Yeni karakterler de var gibi gözüktü.



BLEACH: Sennen Kessen-hen - Ketsubetsu-tan :  İlk sezon eğitimde bitmişti. Şimdi eğitimin bitişi kralla çarpışma ve final var bakalım anime de o savaşlar nasıl olacak animasyonları felan iyi olur gibi geldi.Heyecanla bekliyorum.Mangası güzeldi, ama hızlıca bitirmeye çalışmıştı. Managaka .




Suki na Ko ga Megane wo Wasureta:  Konusu : Bizim Komura lisenin ilk yılında yanına oturduğu kızın adı da Miedir.O da o gün gözlüğünü evde unutmuştur.Sonra bundan kitabını ona göstermesini felan ister.Bu da gösterir, ama Komura hemen Mie’ye ilk görüşte aşık olmuştur.Ne zaman onu görse kalbi hızlı hızlı çarpmaktadır. Sonra gözlüksüz hali dahada güzel olunca etrafı hiç göremez. Mangası hala devam ediyor. Türkçe çevirisi Raindrop çeviriyor. Bu ikilinin komedi romantik gündelik yaşamlarına konuk olacağız.

Türleri ise: Romantik, okul, hayattan kesitlerdir.

Yourmum ise hani böyle gündelik normal bir seri istiyorsanız, bir de komedi hemen başlayın derim.



Nanatsu no Maken ga Shihai suru:  Konusu: İlkbaharda Kimberly büyü akademisine başlayacak olan yeni öğrencilerde. Aralarında yetenekli ve çalışkan bir çocuk olan Oliver ve inatçı bir samuray kız olan Nanao da vardır. Yakında Kimberly’nin koridorların da benzersiz bir bağ kurarlar, ancak bu pitoresk okul göründüğü gibi değildir. Karanlık sırlar ve sonsuz tehlike her köşede pusuda bekler. Bu büyücüler mezuniyete canlı bir şekilde ulaşabilecekler mi acaba. Bayağı güzele benziyor.Animasyonları felan ayrıca güzel.

Türleri ise: aksiyon, fantastik, okuldur. Trailerı güzeldi. 

Yorumum güzel bir seri bizleri bekliyor. Ama ana karakter ilk başta çok güçlü başlarsa salabilirim. Pek öyle şeyler artık ilgimi çekmiyor. Ama seri kaliteli gibi duruyor. Akademi felan ilgi çekici animasyonları da aynı şekilde. Lnden uyarlama yani romandan.



Jitsu wa Ore, Saikyou deshita?:  Konusu: Haruto öldükten sonra bebek olarak başka bir dünya’ya reankarne olur. Ve şaşırtıcı bir şekilde o bebek bir prenstir. Ancak büyü seviyesi düşük olduğu için doğduğu gün bir ormana terk edilmiştir. Reenkarnasyon tanrıçası tarafından kimsenin haberi olmadan yanlışlıkla normalin 1000 katı büyüklüğünde büyü gücü verilen Haruto’nun akıbeti ne olacak acaba?

Türü ise: Macera fantastik, İsekai, Reenkarne.

Hani güzel trailerı da güzeldi.Aksiyonu dorukta ve hiçbir şey yapmak istemeyen Haruto’nun başına neler gelecek. Mangası güzel gidiyor Türkçeye de çevriliyor. Çeviren fansubta Kabusmangadır. Bakıp göreceğiz. Hadi komedi bir seri bizi bekliyor. Ama bir türlü isekai dan kurtulamadılar, o da bir gerçek düzgün çıkan seri bayağı azaldı.



Zom 100: Zombie ni Naru made ni Shitai 100 no Koto:Konusu: Cehennem gibi bir şirkette üç yılını harcamış olan Akira Tendo, zihinsel ve fiziksel olarak tükenmiştir. Hepsi de 24 gibi olgun bir yaşlılıktadır. Muhasebe bölümünden aşık olduğu Saori bile onunla hiçbir şey yapmak istemez. Sonra, tam hayatı büyük bir hayal kırıklığı gibi görünmeye başladığında, olur. Xombi kıyameti Japonya’nın üzerine çöker. Aç zombi sürüleriyle çevirili Akira, hayatını sonsuza dek değiştirecek bir şeyin farkına varır.Bekle bu bir daha asla işe gitmeyeceğim anlamına mı geliyor. İtiraf et olduğu gibi parti yapmak japon sahillerini gezmek. Şimdi kabus gibi işi artık bittiği için Akira içkisini geri alır. Kova listesi başlasın.

Türleri ise: Aksiyon, macera komedi korku doğaüstü güçler, hayatta kalma, gerilimdir.

Merakla bekliyorum.Trailırı bayağı güzeldi.Animesi de bir o kadar güzel olur gibi me gelid cehennem hayatı gibi gelen iş hayatındna kurtuluş ve yeni hayata yelken açmak bakalım neler olacak, kimlerle tanışacak.


Liar, Liar Konusu:   Yalan ve aldatmacalardan oluşan bir akıl oyunu başlıyor. Ada akademisinde öğrenciler prestijli “seven star” unvanını kazanmayı umarak yıldız kazanmak için oyunlarda mücadele ediyor. Sarasa geçen yılın şampiyonu ve yeni transfer öğrenci olan Hiroto sahneye çıkana kadar tekrar kazanma yolunda ilerliyor. Şaşırtıcı bir şekilde, Hiroto onu tamamen şans eseri yener. Şimdi zirvede kalmak için blöfler ve hileleri kullanması gerekmektedir.

Türü ise: Komedi, psikoloji, romantik, okul, strateji oyunudur.

Hani trailerı güzeldi anime de güzel gibi duruyor. Bu türü sevenler kaçırmasın kesin izlesinler derim. Hani ilk başta hemen baştaki kişiyi yenmesi ve onun yerine geçmesi sonra o yer için blöfler ve aldatmacalar ile oyun oynanması eğlenceli gibi duruyor.



Eiyuu Kyoushitsu konusu :  Sıradan bir insan olmak istiyorum! Normal olan biri! Sana zaten gücümün artık olmadığını söyledim!”

Blade, tek amacı, eğitimdeki kahramanlar için bir okul olan Rosewood akademisinde sınıf arkadaşlarıyla arkadaş olmak  tasasız bir transfer öğrencidir. Yüzeyde Blade sıradan bir çocuk gibi görünse de, iblis kral’ın büyük kahramnın elindeki yenilgisiyle uzun zaman önce başlayan sefil bir sır saklıyordur.Blade’i çevreleyen gizemi çözerken bu yeni arkadaş sınıfına katılın ve tam teşekküllü kahramanlar olma yolunda ilerleyin!

Türü ise: aksiyon echii fantastik harem okuldur.

Mangası devam ediyordu, ya da öyle bir şey kısa idi zaten bölümler ne durumda bilmem Türkçe çevirisi vardı, mangasının. Bayağı eğlenceli komedi bir seri harem seridir.Sevenler izlesin derim beğenirler kesin. Hani mangasını okumuştum.O yüzden bir iki bölümüne bende bakacağım.



Bungou Stray Dogs 5 : Bununda beşinci sezon geliyor.Diğer sezonda ilk bölümlerde ekibin nasıl kurulduğunu anlattı, sonra bir olaya girdi ve bitti.Bu sefer direkt olaydan başlayacaklar gibi geldi.Bu seferki düşmanları bayağı güçlü. Trailerı iyi idi.




Level 1 dakedo Unique Skill de Saikyou desu konusu:  Sömürücü bir şirkette maaşlı çalışan Sato Ryota, birdenbire kendisini canavarların her türlü eşyayı ganimet olarak bıraktığı garip bir dünyada, alışılmadık bir zindanda bulur. Emily adında tesadüfen karşılaştığı bir kızın yardımı ile kendi istatistiklerini kontrol eder, ve hem fiziksel hem de büyü yeteneklerinin hepsinin F seviyesinde olduğunu görür.Dahası ise seviye 1’de takılı kalmıştır.Ryota tam bir umutsuzluğun eşiğinde iken, sonra kendsininde var olan en güçlü benzersiz beceri olan “Bırakma berecesi: Tüm S” sahiptir. Ryota bu tuhaf dünyada hayatta kalmayı başarabilecek midir. En güçlü ve en zayıf macera başlamak üzeredir.

Türü ise: isekai fantastik reenkarnasyondur.

Trailera baktım ilgi çekici idi ama bakalım ilk üç bölümden sonra devam edip edemiyeceğime

bakacağım. Hani konusu güzel ama bu sezon da 3-4 tane yine isekai serisi var diğerlerinin arasındna sıyrılabilecek mi merakla bekliyorum.Bakalım o beceresi bizimkini nerelere kadar götürecek.



Yumemiru Danshi wa Genjitsushugisha konusu:  Güzeller güzeli sınıf arkadaşı Aika Natsukawa’ya derinden aşık olan Wataru Sajou, karşılıklı aşklarının hayallerini kurarken cesaretini toplayıp ona yaklaşır. Ancak bir gün, “Onun kadar iyi biriyle birlikte olmaya gerçekten uygun olmadığını düşünür ha” Diye düşünerek uyanır. Bunu fark eden Wataru, Aika’yı şaşırtacak şekilde onu uygun bir mesafeden korumaya başlar. “Şu anda benden nefret ediyor olabilir mi…?”

Yanlış bir sonuca vardıktan sonra sabırsızlanmaya başladığı için mi onun niyetini elinden kaçtı? Bu duygularını karşı karşıya getiremeyen ve aşklarının karşılıksız olduğunu düşünen iki kişinin etrafında dönen bir romantik komedinin başlangıcıdır.

Türü ise: romantizm, okul, komedidir.

Hani trailerı bayağı eğlenceli idi.Diğer romantik komediler gibi olabilir mi bilmem ama bence bir şansı hakkediyor. Hani konusu olsun animasyonlarıda güzel. İkisi birbirlerine aşıklar ama söyleyemiyorlar. Acaba neden ikisi de yoksa utangaç mı yoksa benimle gerçekten arkadaş mı diye mi.



Uchi no Kaisha no Chiisai Senpai no Hanashi konusu:  İş yerimdeki senpai’im küçücük ve şirindir. Shinozaki, kıdemli ekip üyesi Shiori Katase tarafından bakılan ve şımartılan bir ofis çalışanıdır. Muhteşem, son derece kibar, sevgi dolu ve küçücük bir kadındır. Shinozaki kesinlikle bunu görev gereği yapmadığını umuyor, ama bunu yapma sevinci duygularını giderek daha fazla açığa çıkartıyor.

Türü ise:Yetişkin oyuncular, komedi, romantik, hayattan kesitler, işyeridir.

Hani böyle seriler neredeyse her sezon olmasa da arada çıkıyor.Bu sezon da olduğuna göre izlenir. Hani komedisi yüksek biraz echili bir seri bizi bekliyor.Mangasına bir bakim dedim bayağı eğlenceli komedi bir işleniş tarzın var. Hani kaçırmayın izleyin gülme garantili bir seridir.




Rurouni Kenshin -Meiji Kenkaku Romantan- (2023):  Bildiğimiz Rurouni Kenshinin yeniden uyarlaması diyebiliriz.Bakalım grafikleri savaş animasyonları felan nasıl olacak. Merakla beklemekteyim öteki serisini baştan sonra izledim filmlerini ovalarında güzel bir seri çıkar gibi geldi. Kısa mı olacak yoksa uzun mu ya da konuyu nasıl işlicekler felan merak konusu bir de trailerdaki animasyonlar pek tatmin etmedi ama daha iyi olabilir bölümünde.Çok oluyor aslında seriyi izleyeli ama hadi görüp bakalım.

Türü :Aksiyon macera komedi tarihi romantik samuraydır.



Shiro Seijo to Kuro Bokushi konusu:  
Aziz Cecilia kasaba halkı tarafından sevilir -  sadece zarif ve sakin olmakla kalmaz, aynı zamanda bilgeliğini onu arayan herkesle iyiliksever bir şekilde paylaşır. Yani son kişi ayrılana kadar bu noktada tamamen umutsuz hale gelir! Sadece Papaz Lawrence, Aziz’i görevlerini yapacak kadar bir arada tutuyor. Ve onu test etse de hepsi gündelik işlerdir.

Türü ise: komedi, fantastik, romantizmdir.

Hani traileri güzeldi, anime güzel olacak gibi zatende böyle seri çok olunca aralarından iyi olanları seçip yola onlarla devam etmek en iyisi olacak gibi duruyor. Ama ilk üç bölüm bakılabilir, sonra devam edilip edilmeyeceğine karar verilir. Hani olay size kalmış bence. Aziz kilise felan gündelik yaşantıları hepsi içinde izlenir.



Shinigami Bocchan to Kuro Maid 2nd Season: zaten serinin mangası final verdi, hemide güzel bir finaldi. Bakalım animesinin ikinci sezonunda bizi neler bekliyor. Merakla beklemekteyiz.Fragman da bayağı bir şey oluyor gibi geldi.




Seija Musou: Salaryman, Isekai de Ikinokoru Tame ni Ayumu Michi konusu :  
Eski bir maaşlı başka bir dünya da emsalsiz olabilir mi?

Bir maaşlı terfi almadan hemen önce vurularak öldürülür ve tanrı onu başka bir dünyada Luciel adında on beş yaşında bir şifacı olarak reenkarne etmeye karar verir. Her şeyden öte, doğduğu ülke şifacılardan nefret ediyor gibi görünüyordur. Tehlikede olduğunu hisseden Luciel, kendini güvende tutma umuduyla maceracılar loncasını ziyaret eder. Ancak eğitim beklediğinden çok daha zordur ve her gün “ X maddesi” adlı gizemli bir içeceği içmek zorunda kalır. Bekle bu hayatın şifacı olmakla bir ilgisi yokmuş gibi görünüyor. Süper mazoşist, ölümden dönen bir şifacının günlük hayatı, hayatta kalmasıyla başlar.

Türü ise: fantastik isekai reenkarnasyondur.

Hani izlemek isteyen eğlenceli komedi gülmek isteyenler kesinlikle izlesinler. Fragmandan bayağı komedi olacağa benziyor. Hem mazo varsa kesin güzeldir.Dicem de bu sezonda bayağı bir isekai çıktı yalnız. Buna da bir şans vermek lazım bundaki de şifacı. Bakalım günlük hayatı nasıl gidiyor.







Higeki no Genkyou to Naru Saikyou Gedou Last Boss Joou wa Tami no Tame ni Tsukushimasu

Konusu : Pride kraliyet ailesinden Ivy, reenkarne olduğunu geleceğin kötü kraliçesi ve bir otome oyununun son patronu olmaya yazgısının olduğunu anladığında sadece sekiz yaşındadır. Bu yeni hayatında her şeye sahiptir. Jilet gibi keskin zeka, patron düzeyinde güçler ve veliaht prenses olarak krallığın üzerindeki nüfusudur. Tüm ülkeye umutsuzluk ve yıkım dikmeye kararlı, o durun bu ne biçim berbat bir gelecek. Prenses Pride manyak kötülük planını bırakmaya ve bunun yerine erkeklerin aşk çıkarlarını korumaya karar verir ve elinden geldiğince herkesi kurtarmak için hile bile yapar. Bu son patron sonunda krallığının hayranlığını kazanabilecek mi acaba?

Türü ise: fantastik, isekai, reenkarnasyon, romantiktir. Zaten kısa da olacak 12 bölüm.

Hani kızlar felan bunu kesin izler gibi geldi. Konusu tam onlara uyuyor.Ben de ilk başta bir bakarım. Daha sonra değerlendiririm. Hani ilk üç bölüm mantığı devam eder.Fragmanı güzeldi, seri kendi içinde de güzel olur, komedisi de iyi olur ilk uyandığında gelecekten gelip düzeltmek istediği şeylerde insanların bunu ani değişimine verdikleri tepkiler olsun hepsi güzel gibi duruyor.Sonra krallığın insanlarının saygısını kazanabilecek mi o da bir soru tabiki.



Watashi no Shiawase na Kekkon konusu :  Evlenmek kutsama mı yoksa bir lanet mider.

Doğaüstü yetenekleriyle ünlü soylu bir ailede yeteneksiz olarak dünyaya gelen Miyo Saimori, istismarcı üvey annesi tarafından köle olarak yaşamaya zorlanır. Miyo nihayet evlenecek yaşa geldiğinde, nişanlısının kimliğini keşfettikten sonra daha iyi bir hayata sürüklenme umutları yıkılır. Görünüşe göre o kadar soğuk ve acımasız bir komutan olan Kiyoka Kudou, önceki müstakbel gelin adaylarının hepsi üç gün içinde bırakıp kaçmışlar.  Anganjmanlarından. Dönecek bir evi olmayan Miyo, kaderine boyun eğer ve çok geçmeden solgun ve güzel müstakbel kocasının beklediği canavardan hariç her şey olduğunu anlar. Kalplerini yavaşça birbirlerine açarken ikisi de gerçek aşkı ve mutluluğu bulma şanslarının birbirlerinin olabileceğini fark ederler.

Türü ise: tarihi, romantik

Yorumum ise serinin fragmanı gerçekten güzeldi .Hani beklediğim serilerden biridir. Hani konusu olsun işlenişi animasyonları diyalogları felan on numara hem birbirlerini yanlış tanımaları yakınlaştıkta ve konuştakça anlamaları felan bayağı güzel. Kesinlikle izlenmesi gereken bir seridir. Tarihi olması da cabası bence kızın evden kurtulması için biri ile evlenmesi gerekir, oda Kiyokadır. O da çevresi tarafından kötü olarak anılır.



Okashi na Tensei konusu:  Pastry adında bir çocuk, Morteln’in yoksul egemenliğinin bir sonraki lordu olmaya hazırlanır. Yaşına göre olağanüstü bir yeteneğe sahip olmasıyla tanınıyordur. Ve tesadüfen önceki hayatında parlak bir geleceği olan dahi bir pasta şefidir.

Pastry olarak reenkarne olduktan sonra bile herkesi gülümsetecek tatlılar yapma kararlılığını hala korur. Ancak, alanına saldıran haydutlar, kötü niyetli ve eksantrik soylular, talihsiz bir mali durum ve su bile kıt kanaat geçinecek kadar çorak bir arazi dahil olmak üzere bir çok zorluk önünde belirir.

Onlarla savaşmak zorunda olduğu tek silahı kendi yaratıcılığı ve şekerleme sevgisidir. Patry, toprağa mutluluk getirmeyi başarabilecek midir?

Türü ise: Fantastik, gurme , isekai, reenkarne, bilim kurgudur.

Yorumum ise isekai serilerine farklı bir bakış açışı getirmişler, acaba isekai de aşçılık olsa nasıl bir şey olurdunun animesi işte. Bakalım nasıl lezzetli yemekler çıkartıp insanlara gösterip kendini sevdirecek acaba. Şekerlemeleri kendini pazarlaması felan. Kendi dükkanıdır. Fragmanı da bayağı güzeldi.Hani diğer isekailardan ayıran aşçı olması sadece bence hani başka gücü yoksa sadece aşçılığı ile bakalım herkesin güvenini kazanıp geri ülkesini kalkındırabilecek mi merakla beklemekteyim.




Ryza no Atelier: Tokoyami no Joou to Himitsu no Kakurega konusu:  Ryza sıradan bir kızdır. Sıkıcı köy hayatından bıkmış, hayallerinden bahsetmek ve heyecan verici maceralar planlamak için iyi arkadaşlarıyla gizli bir yerde toplanmak üzere köyden kaçar. Bir gün, azimli Ryza ve arkadaşları ilk keşif gezileri olarak “ kıyının karşısındaki adaya” gitmeye karar verirler. Orada tanıştıkları simyacı ve diğer arkadaşlarıyla birlikte asla unutamayacakları bir “ yaz macerası” yaşarlar.

Türü ise: Macera, fantastik, Tıbbidir.

Hani oyunlarını tanıtım amacı ile yapılmış, bir seri olduğu için eğlenceli gibi duruyor.Fragmanı güzeldi ama tıbbi ve ilaç yapımı için türlü malzemeleri toplama onları birleştirme bulma araştırma felan güzel gibi. Nerelere kadar gidecekler ve ne tür maceralara atılacaklar. Hadi izleyelim.

 



Temple konu:   Biliyorum bir kesiş olacağım!

Akagami Akemitsu, fahişelerle nam salmış ailesinden uzaklaşmak için günlerini ve gecelerini ders çalışarak ve yarı zamanlı işte geçirir.Bir gün Aoba Yuzuki adında bir kıza ilk görüşte aşık olur , bir anda sürekli dünyevi arzular içinde boğulur. Genlerine karşı savaşmayı ve daha metanetli bir hayat yaşamayı umarak bir tapınağa girer, ama buranın muhteşem kızlarla dolu bir manastır olduğunu öğrenir. Böylece üç sevimli üçüz ve iki güzel beleşçinin tapınak hayatı hakkında yeni bir romantik komedi başlıyor.

Türü: harem romantik komedi,echii, hayattan kesitler.

Yorumum ise mangası güzel gidiyor.Animesi daha da güzel olur ama arada sansürlü olur gibi geldi.Türkçeye çeviren vardı heralde ben İngilizce takip ediyorum. Komedisi bayağı üstte aslında harem olduğuna takmazsanız komedisi için kesinlikle izleyin derim. Hani her kızın hayatına değiniyor. Sonra kendi hayatı felan bayağı on numara bir seri aslında keşke harem olmasa ama işte harem.

De bakalım animede nasıl işlenecek konu atlayarak mı yoksa iyi bir şekilde mider.



Spy Kyoushitsu 2nd Season:  Bakalım serinin ikinci sezonunda bizi ne gibi imkansız görevler ve suikastler bekliyor. Merakla bekliyorum ilk sezonun başları ortalama olsa da görevleri olunca bayağı aksiyon doluydu.Bu sezon fragmandan gördüğüm kadarıyla yine aksiyonu bol bir sezon olacak gibi duruyor.



Dark Gathering konusu:  Huzursuz bir ruhla yıkıcı bir karşılaşmanın ardından, hayaletlerden korkan medyum Keitaro Gentoga, daha fazla hayalet felaketinden kaçınmak için bir kapana kısılmıştır. Ancak hiç kimse perili bir ada değildir ve Keitaro, dahi çocuk Yayoi Houzuki’ye öğretmen olarak yarı zamanlı bir iş bularak sonunda toplumla yeniden bütünleşir.Yayoi sadece akademik bir deha değil, O annesinin ortadan kaybolmasının ardındaki kötü ruhu bulmaya kararlı, yetenekli bir psişik medyum ve Keitaro’yu korkunç doğaüstü fenomen dünyasına sürüklemeye kararlıdır.

Türü: Korku doğaüstüdir.

Fragmanı güzeldi. Güzel bir gizem ve korku havası ilk başlarda, kendini belli ediyor. Ama annesine ne olduğunu bulabilecek mi acaba. Merakla bekliyorum. İşte annesini bulma yolunda ne gibi hayaletlerle karşılaşıp onları kovacak acaba. Hani hell grildeki kızı yapanlar yapmış animeyi gibi geldi.Onun havası var animede.

 



Undead Girl Murder Farce konusu:  19. yüzyıl vampirlerin golemlerin, kurt adamların ve diğer paranormal yaratıkların yaşadığı bir dünyadır. Ölümsüz güzellik ve bedensiz kafa Aya Rindo, yarı insan yarı iblis “iblis katil” Tsugaru Shunichi ve sadık hizmetçisi Shizuku Hasei ile birlikte doğaüstü dedektif “Kafes kullancısı” olarak avrupayı dolaşarak kaybolan vücudunu arayıp doğaüstü gizemleri çözüyor.

Türü ise: Gizem vampirdir.

Hani güzel dedektiflik serilerini ve doğaüstülerini seviyorsanız, kesin izleyin derim. Hani güzel animasyonları konu işlenişi felan güzeldi.Fragmanı da güzeldi. Gizem de ön planda olacak.Heyacanla bekliyorum. Serinin çıkmasını. Bakalım ne tür davaları çözecekler. Zaten 13 bölüm olacak seridir.



SYNDUALITY Noir konusu:  “Yeni Ayın gözyaşları”, maruz kaldığın takdirde insanları öldürebilecek zehirli bir “Mavişist” yağmuru getiren büyük bir felakettir. O zamandan beri 100 yıl geçmiştir.Ve insanlık nihayet felaketin üstesinden gelmeye başlamıştır. Harap olmuş dünyaya dağılmış “ Yuva” yerleşim yerlerinde, güçlü bir şekilde yaşayanların yanı sıra, çift düşünen yapay zeka ile donatılmış insansı “Megalar” vardır. Yıl Ms. 2242dir.Geçmişine dair hiçbir şey hatırlamadan uyuyakalmış olan Megas sonunda uyanır.

Türü: bilim kurgudur.

Seri aslında mecha yani robotlarla ilgidir.Bakalım dünya’yı ilk saldırıda koruyamadılar ama ikinci seferinde koruyabilecekler mi yoksa yine aynı son mu olacaktır. Hadi görelim.Fragmanda bayağı güzel bir seri olduğu belli oluyor. Yorumum ise hani robotları seviyorsanız izleyin ya da bir şans verindir.

En çok tıklanan yayın